Jelenleg

15
látogatónk van

2022. december 1. 09:06

Ünnepi hadművelet 2023: A mikulás segítői (-01.09)

(12 szavazat)
9 hozzászólás

A kedvenc World of Tanks közösségi közreműködőidet (kk) toboroztuk be a Mikulás segítőiként! Ők fogják terjesztik az ünnepi jókedvet a 2023-as Ünnepi hadművelet esemény során, és segítenek az Ünnepi hadművelet napi küldetéseinek teljesítésében is!

Minden kk rendelkezik egy speciális bónuszkóddal, amellyel csatlakozhatsz az Ünnepi hadművelet 2023 csapatához! Nézd meg a résztvevők listáját, és kövesd Twitch-streamjeiket és YouTube-csatornáikat tippekért, trükkökért és ünnepi tankos akciókért. A regisztrációt követően az általad teljesített, Millától származó harci küldetések és a Normál csaták beleszámítanak a kk ünnepi jókedvébe, és segítenek feloldani a jutalommérföldköveket!

A mérföldkövek tele vannak fantasztikus közösségi jutalmakkal, amelyeket a kk az esemény végén oszt ki.

Hogyan működik?

 1. Válaszd ki a kedvenc közösségi közreműködődet, és váltsd be az adott bónuszkódot ( fiókonként csak egyet).
 2. A feliratkozásért máris három ünnepi jókedvpont jár.
 3. Teljesítsd a Millától és Arnie-tól származó, napi szintű harci küldetéseket, és gördülj ki Normál csatákba, hogy ünnepi jókedvpontokat szerezz.
 4. Gyűjtsd a pontokat a választott csapatod előrejutásáért, hogy feloldhasd a jutalommérföldköveket.
 5. A jutalmakat a tartalomkészítők fogják kiosztani a közösségüknek

Az esemény teljes szabályzata

Minden részt vevő tartalomkészítő egyedi regisztrációs bónuszkódot kap az eseményre. A játékosok csak egy résztvevő csapatához csatlakozhatnak. A regisztráció után nem lehet csapatot váltani.

Ünnepi jókedvpontokat a közösségi közreműködő regisztrációs kódjának beváltásával, a napi ünnepi hadműveleti küldetések (Millától és Arnie-tól származó harci küldetések) teljesítésével, valamint a Normál csaták során gyűjthetsz.

A Millától és Arnie-tól származó, teljesített harci küldetések, valamint a Normál csaták csak akkor számítanak az esemény előrehaladásába, ha már beváltottad a regisztrációs kódot.

A megszerzett eseményjutalmak kiosztása a közösségi közreműködők belátása szerint történik, és ezt a Wargaming nem befolyásolja.

Az eseményen való részvétellel beleegyezel, hogy a Wargaming-felhasználónevedet megemlítsük és/vagy megjelenítsük annak a streamernek a Twitch-csatornáján, akinek a kódját beváltottad. Ez csak a stream során történik meg egy automatikus streamriasztás, streamerbejelentés vagy egy ranglistabővítés formájában.

A Wargaming nem vállal felelősséget a játékosok által megosztott logók használatáért. A játékosok által megosztott és az Ünnepi hadművelet 2023 esemény során használt védjegyek vagy logók nem jelentik a szellemi tulajdonjogok tulajdonosának szponzorálását vagy támogatását. Minden itt szereplő védjegy és/vagy logó az adott tulajdonosok kizárólagos tulajdonát képezi.

Válaszd ki a mikulás segítőjét

Válaszd ki a kedvenc tartalomkészítőd csapatát, és segíts neki az ünnepi jókedv terjesztésében nagyszerű jutalmakért cserébe! Magyar streamerek:

További EU streamerek.

Az ünnepi jókedv előrehaladása

Minden tartalomkészítőnek saját mérföldkövei vannak, ugyanazokkal a jutalmazási szintekkel. Kövesd a kedvenced előrehaladását, és segíts neki feloldani az összes jutalmat a Millától és Arnie-tól származó harci küldetések teljesítésével, valamint Normál csaták lejátszásával. 

Mérföldkő jutalmak

Minden játékos megkapja a "Piros sapkás hadosztály" 2D-stílust, amint a harmadik mérföldkő feloldásra került a választott kk-juk számára!

Egy mérföldkő elérése után a tartalomkészítő kiválaszthatja a jutalmat a különböző jutalomcsomagok közül. Választhatnak prémium járműveket, World of Tanks prémium fiókot, személyes tartalékokat, testreszabási elemeket és még sok mást a közösségük számára!

"Piros sapkás hadosztály" 2D stílus

Utoljára frissítve: 2022. december 1. 11:32

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CharlieOBrien
  • Tankos
  · 1 éve
  Sziasztok! Valaki kapott már valamit?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Raptorial Bird
   • Tankos
   · 1 éve
   ... lehet hogy már kaptam valamit de nem vettem észre a sok matricától és a sok hasonló használhatatlan szeméttől, amivel elárasztották a raktáramat! A fent látható "csodálatos" 2D skin biztos megvan. (megjegyzem, ezt sem teszem fel egy tankomra sem)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sixtyfeetofbridge
  • Tankos
  · 1 éve
  Bárki tud bármit, mit kell csinálni a fenti álcafestés átvételéhez?
  Az én CC-m már elérte a 3. szintet, de nem láttam hírét a garázsban a festésnek.
  Van bárki, aki már megkapta?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 1 éve
   Nem tudom, hogy mikor kaptam, de már kettő van belőle, a twitch drop-ból is kivehető egy, de ott majd mást választok.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  perretz
  • Tankos
  · 1 éve
  Arról nem szól a fáma, hogy az ajándékokat mindenki megkapja-e, vagy csak a streamer kisorsolhat belőle párat. Szerintem az utóbbi, ezt erősíti az is, hogy prémium tank is van a nyeremények között. Mondjuk ez lehet egy tier 2-es is, de akkor sem hiszem, hogy csak így, játékkliensen kívüli akció túl sokat érne a WG-nek.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sixtyfeetofbridge
   • Tankos
   · 1 éve
   Egyik streamer mondta, hogy egyedül a camo (fent a Mauson) a garantált nyeremény, szóval a többi "giveaway" formában fog lesosztásra kerülni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sixtyfeetofbridge
  • Tankos
  · 1 éve
  Ezt benéztem sajnos!

  Van olyan, aki már 21% fölött jár az első nap ,
  az enyém 0.4-nél (százalék).
  Esélye sincs még a 3-as szintet elérni sem.

  Na, nem baj, majd jövőre!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  edömér.skoverszky
  • Tankos
  · 1 éve
  Remélem ugyanazok a jutalmak és küldetések, nem specifikusak? Én Quickybabyt váltottam ki. Ő a kedvencem
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ArgHx
  • Tankos
  · 1 éve
  Szerintem sokan ugy jártak mint én. Erről még kb semmi hir nem volt, de a streameken már ki voltak irva a kódok. Én valami kis streamerét aktiváltam.

  Viszont az pozitivum hogy arányosan oldották meg. Kis streamernél kevesebb pontot kell gyüjtenie a csapatnak.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.