Jelenleg

83
látogatónk van

2022. december 9. 07:02

Újdonságok az Ünnepi hadművelet 2023-ban

(5 szavazat)
9 hozzászólás

Üdvözlünk az Ünnepi hadművelet 2023-ban! Az esemény hemzseg a tevékenységektől, egyedi jutalmaktól és hihetetlen meglepetésektől. De az idei esemény néhány lényeges dologban különbözik a tavalyitól. Itt kiemeltünk néhányat a legjelentősebb változtatásokból, hogy segítsünk eligazodni a kulcsfontosságú mechanikákban. Vessük bele magunkat!

Két házigazda a 2023-ban

Idén két híresség lesz segítségünkre az ünnepek alatt. Milla 28 küldetést tartogat számotokra, melyeket teljesítve testreszabási elemeket és járműkedvezményeket kaphatsz jutalmul, valamint Millát parancsnokként! Ezt követően lehetőséged nyílik teljesíteni akár további négy küldetést, az Ünnepi hadművelet 2022-ben nem megszerzett Arnie-tematikájú jutalmakért.

Új nyersanyagok

  • Kőzetkristály
  • Tiszta smaragd
  • Meleg borostyán
  • Meteoritvas

A nyersanyagok speciális esemény-fizetőeszközök, melyeknek négy típusa van: kőzetkristály, tiszta smaragd, meleg borostyán és meteoritvas. Az összes ünnepi tevékenység alapja a nyersanyagok gyűjtése és felhasználása. Nyersanyagokat így szerezhetsz:

  • ...manuálisan begyűjtve őket a saját faludból, naponta legfeljebb kétszer
  • ...napi küldetések teljesítésével
  • ...legjobb barátaid falvainak meglátogatásával, naponta egyszer
  • ...Chaffee kutya megsimogatásával
  • ...nagy dobozok kinyitásával

Attól függően, hogy számodra mi a legfontosabb, a nyersanyagokat a következőkre használhatod fel:

Kőzetkristály és tiszta smaragd: Ha az ünnepi hangulat növelésével szerzett jutalmakat tekinted fő prioritásnak, akkor összpontosíts a feldíszítendő objektumok fejlesztésére e két nyersanyag felhasználásával.

Meleg borostyán és meteoritvas: Ha a hírességektől szerzett testreszabási elemekre és gazdasági bónuszokra fáj a fogad, fókuszálj a megbízásaik teljesítésére e két nyersanyag felhasználásával.

Nincsenek kis dobozok? Nem nagy ügy – használd az Ajándékterminált

Kis dobozokat keresel? Nem fogsz találni. De ne félj, az Ünnepi hadművelet 2023-ban rengeteg lehetőséged van nyersanyagokat és jutalmakat szerezni. Egy új elem az Ajándékterminál. A terminálból további ajándékokat szerezhetsz, ha beváltod a tokenjeidet, amelyeket az ünnepi hangulat szintjének növeléséért és Milla küldetéseinek teljesítéséért kaphatsz. Tokeneket továbbá nyersanyagokért is vásárolhatsz, de csak bizonyos feltételek szerint. Az Ajándékterminál 1 tokenért 1 ajándékot ad, amely bármit tartalmazhat, a szabad XP-től egy vadonatúj, IX-es szintű tankig vagy annak bérletéig!

A Díszkészítőt eltávolítottuk, a Nyersanyagátváltót pedig bevezettük a játékba.

Interaktív kép. A legördülő listából válaszd ki az átváltani kívánt nyersanyagot. Ezt követően add meg, hogy a kiválasztott nyersanyagból mennyit szeretnél elkölteni, vagy mennyi nyersanyagot szeretnél kapni. Az átváltási arány megegyezik minden nyersanyagnál.

A díszek összezúzásának rendszerét, mellyel a kapott töredékeket a Díszkészítőben új díszek készítésére használhattad, eltávolítottuk. Mivel egyes tevékenységekhez bizonyos nyersanyagok szükségesek, az adott típusból nagyobb mennyiségre lehet szükséged. A nyersanyagátváltóval átválthatsz egy adott típust egy másikra, 50:40 arányban.

Uralkodó macskák és kutyák

Az Ünnepi hadművelet 2023-ban két négylábú barát is csatlakozik az ünnepséghez, hogy jókedvet árasszanak. Derítsd ki, hogyan találhatod meg őket, illetve hogy milyen módokon javíthatják az Ünnepi hadművelet élményét:

Redshire macska

A korábbi Ünnepi hadműveletekben található húsvéti tojások egyike a garázs különböző részein elrejtett macskák felfedezése volt. 2023-ban azonban egy macskaféle az előtérbe lép. Ha elég szerencsés vagy, hogy megtaláld Redshire macskát egy nagy dobozban, teljesítheted a megbízásait, melyekért jutalmakat szerezhetsz, például egy matricát és egy hihetetlenül cuki 2D-stílust. Nem hiszel nekünk? Íme egy kis előzetes:

„Redshire macska” 2D-stílus

Chaffee, a kutya

Miután eléred az ünnepi hangulat II. szintjét, Chaffee megjelenik a faluban. De ez a kutyus nem csak látványelem: simogasd meg mindennap egyszer, hogy véletlenszerű nyersanyagokat kapj. A kutyát különféle speciális tárgyakkal is kényeztetheted, melyeket aranyért vásárolhatsz meg, például nyakörvvel, tállal vagy játékokkal.

Postaköltségre nincs szükség: látogasd meg barátaid garázsait

2022-ben kis dobozokat küldhettél barátaidnak az ünnepi postával. Mivel ezeket az ajándékokat kivezettük, 2023-ban a játékostársakkal való kapcsolattartás új módját mutatjuk be: meglátogathatod őket. Továbbá kiválaszthatsz két játékost a barátlistádról „legjobb barátként”, hogy extra nyersanyagokat gyűjthess be, amikor meglátogatod az ünnepi falvaikat, valamint egy speciális pontot is szerezhetsz naponta egyszer! A pontokat testreszabási elemekre, köztük egy egyedi 2D-stílusra válthatod be!

Nem vagy a játékban? Használd az Autokollektort!

Az Ünnepi hadművelet 2022-ben naponta manuálisan be kellett lépned a garázsba, hogy megszerezd a töredékeket és egyéb nyersanyagokat. Ha néhány napig távol leszel a játéktól az Ünnepi hadművelet 2023 idején, aktiválhatod a Nyersanyag-autokollektor funkciót előtte. Ez a funkció lehetővé teszi számodra, hogy automatikusan, egyszerre gyűjtsd be az összes nyersanyagot a faludban anélkül, hogy be kéne jelentkezned. A Nyersanyag-autokollektor költsége 0 minden alkalommal, amikor begyűjti a nyersanyagokat, amire mindig csak az újratöltődési idő letelte után kerül sor. Ne felejtsd el kikapcsolni, miután visszatértél.

Utoljára frissítve: 2022. december 9. 07:10

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    _Aerol_
    • Tankos
    · 1 éve
    Jól értelmezem, hogy ha az ünnepi hangulat X-es és a hírességektől is megszereztem mindent akkor felesleges tovább gyűjteni a nyersanyagokat?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      PZoli
      • VIP
      · 1 éve
      2000 nyersanyagért tudsz még venni az automatába tokent, de kb. ennyi.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        _Aerol_
        • Tankos
        · 1 éve
        Igen, köszönöm! Közben felfedeztem én is.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          PZoli
          • VIP
          · 1 éve
          + amiről teljesen megfeledkeztem, mert engem nem érint, de azt hiszem korábbi évek karácsonyi festéseit is ki lehet belőlük váltani.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hanibbal81
    • Tankos
    · 1 éve
    Hol a macska??
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Heiner
      • Tankos
      · 1 éve
      Fizetős ládában van. Ha neked megvan, akkor sztárok körül van.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Raptorial Bird
        • Tankos
        · 1 éve
        Nem fognak összeveszni ezek a kutyával? ... és ha vége a karácsonynak, mindkettő eltűnik?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ArgHx
    • Tankos
    · 1 éve
    Csak azt nem értem, officialon is ez van:
    "A Nyersanyag-autokollektor költsége 0 minden alkalommal, amikor begyűjti a nyersanyagokat"

    Játékban meg 150 ezer kredit...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      perretz
      • Tankos
      · 1 éve
      Az eredeti angolt nézd. Valamiért az ilyen értékek a magyar fordításban rosszul jelennek meg. Pl. nézd meg a kompenzációkat, ha dupla tankot nyitsz, mindenhol 0.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.