Jelenleg

30
látogatónk van

2023. január 24. 14:04

Clan Wars: War Gods

(15 szavazat)
7 hozzászólás

10.000 tank lesz kiosztva azoknak, akik helyezést érnek majd el az esemény személyes ranglistáján, plusz 6.000 jutalom tank kerül majd aukcióra.

Utoljára frissítve: 2023. január 24. 14:07

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Marcus
    • Tankos
    · 1 éve
    Én meg annak örülnék, ha kellene egy 10 csatát menni minimum. És utána kötvényért meg vehetnéd a kötvényes tankokat, de nem a főnyereményt. És ehhez a csatamódhoz, ne legyen meghatározva az, hogy mennyi játékos kell, hogy indulhass a csatába.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    pannoniacaptain
    • Tankos
    · 1 éve
    Jó kis eventnek tűnik, a lila HP-nak kifejezetten örülök. Sajnos most sem lesz Chifi Szerintem nagyon igazságtalan az, hogy nem lehet megszerezni. Elrontották a tankot, túl erős lett ez tény, de akkor se az a megoldás, hogy akinek szerencséje volt az meg tudta szerezni, a többi játékos meg így járt. Ne adják ingyen, viszont legalább az esélyt megadhatnák a játékosoknak, hogy legyen meg a Chifi nekik...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tankpeti
      • Tankos
      · 1 éve
      Ez a mostani esemény egy kicsit más irányból lesz problémás, egész pontosan az RU régióból bevetődött játékosok sokaságával.
      Pluszban van új tank (az ilyen alkalmakkor több tankot is ki szoktak/kéne venni a rotációból).
      A tavaly nyári (utolsó kampány) licitjei extrém alacsonyak lettek, a mindenkori licitek közül a második legalacsonyabb áron lehetett nyereménytankhoz jutni, és a legalacsonyabb áron volt elérhető a 907 és a VK (Az M60 T95E6 121B 3-as egyszer már volt 12k-ért is).

      Mivel a licitből kivételezni nem akarnak tankot, és ahogy te is mondod, ingyen sem akarják a tankot adni, így részmegoldás ez a döntés, miszerint nem lesz Chieftain.

      UI.:
      A megemelt licitmennyiség és lecsökkentett helyezésből kivehető tankok száma igencsak szúrja a komolyan játszó klánok és játékosok szemét, mert 'leértékeli' mások erőfeszítéseit. Egy réteg (mellyel személyesen egyetértek) szívesebben látná földig nerfelten a Chieftaint, mintsem újra elérhető legyen liciten, de ez ellen is van egy tiltakozó réteg - akik licitáltak vagy licitálnának. (Őket is meg tudom érteni)

      Persze a licit rendszer lejjebb szorította a nem 'etikus' úton megszerzett tankok számát, ami egy igencsak nagy plusz pont mellette... Sajnálatos, hogy ez volt a megoldás rá...
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        BaliSan
        • Tankos
        · 1 éve
        "A megemelt licitmennyiség és lecsökkentett helyezésből kivehető tankok száma igencsak szúrja a komolyan játszó klánok és játékosok szemét, mert 'leértékeli' mások erőfeszítéseit."Vagy, mert nem tudnak annyit elkérni egy vitt account áráért.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Tankpeti
          • Tankos
          · 1 éve
          A komoly, nem feltétlen profit jelent. Az előző kampányon is volt olyan klán (a top 20 magyar klánból az M-B-Z kivételével speciel az összes), ahol lemaradó játékosok voltak az 5500 és 10k-ik helyezés között (több mint 100 játékos, melyből több itt van fórumon is).
          A pontrendszer nem támogatja már, hogy 1-nél több fiókot behúzzon valaki (ha valaki a sajátja helyett viszi másét, azzal technikailag nem szorít ki 3. személyt helyezésből), és a licit (mint írtam is) szintén lecsökkenti az ezen módszerrel élők számát.
          Engem az is zavar és elítélem, ha valaki valós pénzért szerzi meg ezen jutalmakat.
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            perretz
            • Tankos
            · 1 éve
            "A pontrendszer nem támogatja már, hogy 1-nél több fiókot behúzzon valaki ..." - de nem is zárja ki. Elit fronton elég egy nap, néhány nyertes csatával és
            meg is van a tankszerző pozíció.
            • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
              Tankpeti
              • Tankos
              · 1 éve
              Az igaz, hogy nem zárja ki, de nem, nem elég egy nap.
              Matematikailag a nyári kampányon 60% winrate és 80% 5+ kill arány mellett naponta 4-6 meccset kellett volna az Elit fronton játszani, ha valaki csak azzal gyűjt pontot. Ha valaki kimaxolja ezt (tehát megoldja, hogy 2. naptól kezdve csak ott játsszon, és folyamatosan - napi 13-15 Elit meccs), akkor is minimum 6 nap.
              Most arról a frontról beszélünk, ahol arányosan a legtöbb diplomáciai megbeszélés van az azt 'megszállók' között (ritka volt, hogy a kitámadás vagy landing 2-nél több körös, és a tankok 72 órára fagynak), és kb. 10 klán próbálkozott vele az egész kampány folyamán.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.