Jelenleg

23
látogatónk van

2023. január 24. 14:04

Clan Wars: War Gods

(15 szavazat)
7 hozzászólás

10.000 tank lesz kiosztva azoknak, akik helyezést érnek majd el az esemény személyes ranglistáján, plusz 6.000 jutalom tank kerül majd aukcióra.

Utoljára frissítve: 2023. január 24. 14:07

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus
  • Tankos
  · 1 éve
  Én meg annak örülnék, ha kellene egy 10 csatát menni minimum. És utána kötvényért meg vehetnéd a kötvényes tankokat, de nem a főnyereményt. És ehhez a csatamódhoz, ne legyen meghatározva az, hogy mennyi játékos kell, hogy indulhass a csatába.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pannoniacaptain
  • Tankos
  · 1 éve
  Jó kis eventnek tűnik, a lila HP-nak kifejezetten örülök. Sajnos most sem lesz Chifi Szerintem nagyon igazságtalan az, hogy nem lehet megszerezni. Elrontották a tankot, túl erős lett ez tény, de akkor se az a megoldás, hogy akinek szerencséje volt az meg tudta szerezni, a többi játékos meg így járt. Ne adják ingyen, viszont legalább az esélyt megadhatnák a játékosoknak, hogy legyen meg a Chifi nekik...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti
   • Tankos
   · 1 éve
   Ez a mostani esemény egy kicsit más irányból lesz problémás, egész pontosan az RU régióból bevetődött játékosok sokaságával.
   Pluszban van új tank (az ilyen alkalmakkor több tankot is ki szoktak/kéne venni a rotációból).
   A tavaly nyári (utolsó kampány) licitjei extrém alacsonyak lettek, a mindenkori licitek közül a második legalacsonyabb áron lehetett nyereménytankhoz jutni, és a legalacsonyabb áron volt elérhető a 907 és a VK (Az M60 T95E6 121B 3-as egyszer már volt 12k-ért is).

   Mivel a licitből kivételezni nem akarnak tankot, és ahogy te is mondod, ingyen sem akarják a tankot adni, így részmegoldás ez a döntés, miszerint nem lesz Chieftain.

   UI.:
   A megemelt licitmennyiség és lecsökkentett helyezésből kivehető tankok száma igencsak szúrja a komolyan játszó klánok és játékosok szemét, mert 'leértékeli' mások erőfeszítéseit. Egy réteg (mellyel személyesen egyetértek) szívesebben látná földig nerfelten a Chieftaint, mintsem újra elérhető legyen liciten, de ez ellen is van egy tiltakozó réteg - akik licitáltak vagy licitálnának. (Őket is meg tudom érteni)

   Persze a licit rendszer lejjebb szorította a nem 'etikus' úton megszerzett tankok számát, ami egy igencsak nagy plusz pont mellette... Sajnálatos, hogy ez volt a megoldás rá...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    BaliSan
    • Tankos
    · 1 éve
    "A megemelt licitmennyiség és lecsökkentett helyezésből kivehető tankok száma igencsak szúrja a komolyan játszó klánok és játékosok szemét, mert 'leértékeli' mások erőfeszítéseit."Vagy, mert nem tudnak annyit elkérni egy vitt account áráért.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tankpeti
     • Tankos
     · 1 éve
     A komoly, nem feltétlen profit jelent. Az előző kampányon is volt olyan klán (a top 20 magyar klánból az M-B-Z kivételével speciel az összes), ahol lemaradó játékosok voltak az 5500 és 10k-ik helyezés között (több mint 100 játékos, melyből több itt van fórumon is).
     A pontrendszer nem támogatja már, hogy 1-nél több fiókot behúzzon valaki (ha valaki a sajátja helyett viszi másét, azzal technikailag nem szorít ki 3. személyt helyezésből), és a licit (mint írtam is) szintén lecsökkenti az ezen módszerrel élők számát.
     Engem az is zavar és elítélem, ha valaki valós pénzért szerzi meg ezen jutalmakat.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      perretz
      • Tankos
      · 1 éve
      "A pontrendszer nem támogatja már, hogy 1-nél több fiókot behúzzon valaki ..." - de nem is zárja ki. Elit fronton elég egy nap, néhány nyertes csatával és
      meg is van a tankszerző pozíció.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Tankpeti
       • Tankos
       · 1 éve
       Az igaz, hogy nem zárja ki, de nem, nem elég egy nap.
       Matematikailag a nyári kampányon 60% winrate és 80% 5+ kill arány mellett naponta 4-6 meccset kellett volna az Elit fronton játszani, ha valaki csak azzal gyűjt pontot. Ha valaki kimaxolja ezt (tehát megoldja, hogy 2. naptól kezdve csak ott játsszon, és folyamatosan - napi 13-15 Elit meccs), akkor is minimum 6 nap.
       Most arról a frontról beszélünk, ahol arányosan a legtöbb diplomáciai megbeszélés van az azt 'megszállók' között (ritka volt, hogy a kitámadás vagy landing 2-nél több körös, és a tankok 72 órára fagynak), és kb. 10 klán próbálkozott vele az egész kampány folyamán.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.