Jelenleg

8
látogatónk van

2023. január 26. 06:55

Holdújévi prémium ajánlat #4: LT-432

(14 szavazat)
4 hozzászólás

  VIII ⋅ LT-432 ⋅ Kis csomag ára: 7.000 Ft ⋅ Bolt

Utoljára frissítve: 2023. január 26. 06:55

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kakszi.lajos
    • Tankos
    · 1 éve
    véleményem szerint ez messze a legjobb gép a játékban. Felfelé lóg ki a T8-ból, nem kell a retard csapattal foglalkozni, mert ebben te mondod meg mi fog történni. Nem függesz senkitől, a csapat függ tőled. Ebben a tankban nem számít a csapat (szerencsére). Bármilyen pályán lehet érvényesülni, de azért nem Ensken lövöd meg a mastert. Gyors, jó álca, alacsony profil, jól manőverezhető, az ágyú rendben van, dpm is oké, nagy HE alfa. Minden ellenséges light felkötheti a gatyáját, ha találkoztok a csatában. ELC EVEN egy lökéssel megy a garázsba full hp-ról. A kerekesek legnagyobb ellenfele, mert hiába szarják a HE-t, nem fognak átütni, illetve célozniuk kell. Egy igazi elfogó vadász, magasabb tieres kerekeseket is megkergettem már vele sokszor, mindig menekülőre fogják, nehogy ütközés legyen belőle. Az átütése lehetne kicsit jobb, de így is OP még mindig. Nagyon jó vele a játék, pedig én csak egy bot vagyok. Legjobb prém a legjobb áron. Akinek nincs meg és szeret light tankozni, ezt vegye.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    henrik.roland
    • Tankos
    · 1 éve
    Sziasztok! Szerintetek ez jobb, mint a HWK 30? Én félig-meddig támadni szoktam a lightokkal, és emiatt kérdezem, hiszen ennek van páncélja is. A becserélő program miatt a HWK 30, 400 arany lenne (~800 Ft); az LT-432 pedig ~7100 Ft.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      gergelyradics · 1 éve
      A legtöbb csata élvezhető ezzel a döggel. Gyors lövedék jó ágyú és dpm.. rammolás... nyami! Lajos testvér mindent elmondott ha még nincs meg és költeni akarsz a játékra akkor nyugodt szívvel szerezd meg.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tas_Lee · 1 éve
      Az Lt-432 a legjobb 8-as light. Pontosan azért amit feletted leírt kakszipontlajos.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.