Jelenleg

26
látogatónk van

2023. január 30. 10:27

Előrejelzés: Februári események

Írta:
(15 szavazat)
6 hozzászólás


XP hétvége - 02.03-02.06

Teljesíts egy egyszerű küldetést, hogy megnöveld az XP-bevételedet az egész hétvégére.

Extra XP győzelemre


Top of the Tree - 02.05-03.05

Használd ki a kreditkedvezményeket, a küldetéseket és az ajánlatokat a két új „Max. jármű” akcióval. Juss el a szélsebes szovjet könnyű tankok vonalán a T-100 LT, az amerikai nehéz tankok ágán pedig a T110E5 harckocsihoz.


Havi dropok - 02.06-05.08

Szerezd meg a kívánt jutalmakat az összeállított Twitch-dropkampányokból – új küldetésekkel hétfőnként és hétvégi küldetésekkel minden pénteken.

Szerezz tokeneket a hivatalos World of Tanks-csatornákat és a résztvevő streameket nézve, és válogasd össze jutalmaidat a Tokenboltban. Tokenjeidet azonnal elköltheted hasznos játékbeli eszközökre, vagy össze is gyűjtheted őket fantasztikus jutalmakra, például 2D-stílusokra és prémium járművekre – további információkért kövesd a portál híreit!


Sherman tankok - 02.07-02.14

Február 8-án született William Tecumseh Sherman, az amerikai polgárháború egyik híres tábornoka. A nevét viselő tank a páncélos-hadviselés egyik leghíresebb harckocsija, amelyből a prémium boltban négy különböző változat vár kedvezményes áron. Továbbá teljesíthetsz egy speciális küldetést a játékban megtalálható 13 Sherman-modell bármelyikével, hogy egy remek matricát szerezz jutalomként!


Valentin-napi akciók - 02.10-02.17

Nagy terveink vannak számodra Valentin-napon! Csapj le a Valentine, a Matilda Black Prince és a Matilda IV tankra 50%-os aranykedvezménnyel. A legénységnek is kijut a szeretetből a különleges 1 szabad XP = 5 10 legénységi XP átváltási aránnyal, illetve és a legénységi tárgyakra és a képzésre vonatkozó akár 50%-os kedvezménnyel!

A különleges küldetések teljesítésével megszerezhető tematikus testreszabási elemek segítségével megmutathatod a Valentin-napi hangulatodat a csatatéren. Továbbá visszatér a boltba a Löwe – az „Anhalt Oroszlán” 3D-stílussal!


Világtérkép - 02.13-02.27

Büszkeség és taktikák, dicsőség és csapatszellem, egy kis barkácsolás, király jutalmak, na és persze az aukció. A Háborús istenek egy kéthetes világtérkép-esemény, amelyen egy újonc is bemutatkozik a jutalomjárművek listáján: a X-es szintű kínai 116-F3 nehéz tank.


Karneváli akciók - 02.16-02.26

Februárban és márciusban számos országban rendeznek karneválokat, mi pedig csatlakozunk az ünnepléshez. Megvan minden, amire szükség van egy tisztességes karneválhoz: hangzavar, robbanások, tűz, jó zene és rengeteg ember!

Csatlakozz az ünnepséghez, és szerezz tematikus testreszabási elemeket a küldetések teljesítésével, valamint használd ki a csábító kedvezményeket a kijelölt prémium járművekre. A karneváli testreszabási elemek játékbeli aranyért is megvásárolhatók.


Utoljára frissítve: 2023. január 30. 10:34

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kakszi.lajos
  • Tankos
  · 1 hónapja
  ez a ToTT az egyetlen dolog, ami még a játékban tart. Ebből a 2 ágból is kihúzom és megveszem a hiányzókat és kipakolom a field modot az összes szereplőre.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zsolti.akárki
  • Tankos
  · 1 hónapja
  Üdv.!Nem tudom hová kellett volna ezt leírnom,de mostmár mindegy.:PAnnyit szeretnék megosztani a nagyérdeművel és azokkal akik vacilálnak azon,hogy milyen prémium tankot vegyenek,hogy a Pz. 58 Mutz egy játszható tank és jól lehet vele farmolni is.Nyilván nem próbáltam ki az összes prémium tankot,de ez biztos hogy a jobbak között van,főleg ha figyelembe vesszük a viszonylag alacsony árát is.Méltatlanul kevés van belőle,aminek az okát tudjuk mindannyian szerintem.Remélem tudtam segíteni valakinek.Jó játékot Mindenkinek!Zsolti
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  edömér.skoverszky
  • Tankos
  · 1 hónapja
  Tudja esetleg valaki, hogy Frontline mikor, milyen periódusokban jön? A homefront senkit sem érdkel...az persze van
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Uncle Sam
   • Tankos
   · 1 hónapja
   A frontline maga már tavaly is csak másod vonalba került mint esemény , hiszen van már helyette battle pass, acélvadász például stb.,amit folyamatosan rotálnak, és amivel pénzt lehet kihúzni az emberek zsebéből, míg a frontline max. ha a tank bérlés hoz talán valamit a cégnek, úgyhogy max. 2-3 alkalommal lehet számítani rá, ha éppen be tudják szorítani két esemény közé.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   jagdpanzer78
   • Tankos
   · 1 hónapja
   nem tudom , ennyire nem szoktam előre olvasni én szimplán játszom de ugye most az acélvadászat lesz a soros
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Joseph_Porta_HU
    • Tankos
    · 1 hónapja
    Tavaly a normál BP végén volt. Ebből kiindulva ha márciusban elkezdődik akkor május végén
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.