Jelenleg

22
látogatónk van

2014. június 27. 09:48

Magyar klánok bemutatása: HULK

(17 szavazat)
3 hozzászólás

HULK

Hungarian Lightning Krieg


Aki válaszol: littlescoty - Parancsnok

Ejtsünk pár szót Rólad! Mióta játszol?

2012 április 19-én vettem rá magam a regisztrációra. Megfordultam pár klánban, mire megalapítottuk a Hulk-ot, aminek jelenleg a vezetője lennék

Mi, vagy mik a kedvenc járműveid?

Eleinte szinte csak német tankokat fejlesztettem, bízva abban hogy valósághűen van a játék. Tapasztalva a dolgokat elkezdtem több mást is. Az összes nemzet tankját 6os szintig kifejlesztettem, így azért tudom már mi az ami jó is a harctéren egyéniben és csapatban. Persze a kedvenceim is kilógnak. Fő kedvencem a Maus, első 10-es tankom, jól forgatva egész veszélyes. Lightban az amx 1390, amit favoritizálok és próbálgatom a wz-ket. Td-ket és arty-kat nem kedvelem, számomra nem jó sem a camp taktik sem a messziről putyogtatunk. Személyes kedvenc még a 112 és a T34. Ami lényeges külön van választva a creditezős, a klános és a hobbi tankok.

Van kedvenc pályád?

Himmelsdorf, Ruinberg, Mines, és Ensk.

És olyan amit utálsz?

Malinovka, El Halluf, Murovanka, Komarin és Swamp.

Milyen eredményedre, illetőleg melyik medálodra vagy leginkább büszke?

Sok jelvényt felhalmoztam már, de a legjobban a Magyar medálra a Tarczay-ra vagyok a legbüszkébb, amit kv-1sel sikerült elérnem. 80% hp veszteség, 5 modul sérülés után kilőni 5 tankot úgy hogy megnyerd és túléld a csatát :) 

Mikor alakult a klán?

A klánt 2013.01.23-án alapította 5 jó barát egy közös klánból kiválva.

Honnan jött az ötlet/indíttatás a klánalapításhoz?

Mint írtam, egy közös klánban vettünk részt. Kicsit elégedetlenkedve az akkori vezetőség munkájában. Jött az ötlet a kiválásra és alapításra is, mivel nem akartunk szétszéledni.

És honnan a név?

Nem gondolkoztunk rajta sokat. Mozaik szó és annak kifejtése, először a rövidítés jött azaz a HULK. Sokáig fejtegettük mi legyen a hosszabb verzió majd német és angol kombinálással: Hungarian Lightning Krieg azaz a Magyar Villám Hadtest.

Volna egy gyors tipped a kezdő játékosok számára, akik klánba szeretnének kerülni?

Fontosnak tartom a klánhierarchia tiszteletét. A legtöbb jól működő klánban a vezető beosztásban a rátermett emberek helyezkednek el, döntéseik megalapozottak és a többséget szolgálják. Másodsorban tanácsok elfogadása a rutinosabb tapasztaltabb játékosoktól. Harmad sorban megfelelő tankok kiválasztása: creditezésre, csapatra és persze hobbira. Negyed sorban legyél fogékony és érett gondolkodású

Nálatok mik a belépés feltételei?

Tier 8-os tanktól már lehet jelentkezni, azaz  2 db a követelményünk, de ha többen érkeznek barátként a tier 7 az igazán elvárt. TS használata kötelező, ami nekünk saját van (217.13.106.28:9989). Felvétel után 2 hét próba idő, amit a klán tagjainak szavazataival véglegesedik. 

Miként megy a sorozás? Ti vadásztok a játékosokra?

Mi is keresünk játékosokat, ők is jelentkeznek. Amennyiben megfelel a követelményeinknek, és a társaság is elfogadja akkor van helye köztünk.

Klánélet alatt pontosan mit értesz (mit csináltok cw-n kívül)?

Cw-re jelenleg nem elég a klánunk. Ahhoz hogy eredményesen cw-zzen egy klán 30, vagy 45 aktív tag kell akik napi 2-3 területért élesen küzdve játszanak, és további 20 fő aki fejlődik és így biztosítják a chipet a fő csapatnak. azaz bő 60 taggal érdemes cw-ni és megfelelő tanklétszámmal, így ez nálunk szünetel. Ami van: napi szakaszok, és csoportos ts használat, kevés klikk, csapatozások kedv szerint és nem kötelezően, századok és gyakorlók vezetők irányítása alatt. A bázis harcokkal pedig szeretnénk megbirkózni :)

Mik az elképzeléseitek a jövőre nézve?

Fejlődő klánszféra kialakítása egy mag irányítása mellett és amint igény és megfelelő létszám lesz cw-zni és persze a társasági dolgok elhanyagolása nélkül csapatozni :) 

Köszönöm megtisztelő kérdéseid és figyelmed! littlescoty voltam a Hulk klán parancsnoka.

Jelentkezz hozzánk ts-ünkön, toborzó tisztjeinknél, vagy esetleg egyenesen nálam :)

Jó és lagg mentes játékot

Utoljára frissítve: 2014. június 27. 09:56

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    littlescoty
    • Tankos
    · 9 éve
    Hun_Mercanry, köszönöm az észrevételed, természetesen vannak ilyenek és minden játékban a magyarok persze hogy kikezdik egymást. Azért azt ne felejtsd el ez csak 1 ember a klánból, és vagyunk közel 30an és mind 1 szobában tudunk egymással játszani... voltam pár klánban de sehol nem volt ilyen. Akit érdekel a klán őgyis jön, akit meg nem az meg úgyis lehúzza a másikat

    szép játékot!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Hun_Mercenary
    • Tankos
    · 9 éve
    Tegnap volt szerencsém egy HULK taggal összefutni. Nem igazán tetszett neki, hogy rommá szopattam az M24 Chaffe-vel. Reportolt hackelésért. Meg magyarázott valamit nekem, hogy prém tankkal megy csak? Egyébként a Chaffe nem prém tank. Csak emberünk nagyon jól tájékozott a játékban.Valami carlosa volt a neve. T34-el volt.
    Közel 13.000 csatával sikerült a tegnapi napot 589 wn8-al zárnia. Fantasztikus teljesítmény.
    Ettől függetlenül lehet, hogy normális a klán, nem szokásom egy ember alapján ítélni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    harassin
    • Tankos
    · 9 éve
    Keverve a névben angol és német, de bejön ez a Lightning Krieg kombó
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.