Jelenleg 194 vendég és nincs tag online

2014. szeptember 29. 12:59

Chaffee Tank Race - Észrevételek (by Silentstalker)

Írta:
(6 szavazat)
24 hozzászólás

Silentstalker, az FTR blog szerkesztője posztolt néhány észrevételt az új játékmóddal kapcsolatban:

 • A felrobbanó hordók egyáltalán nem tesznek kárt semmiben. Ergo értelmetlen lőni őket, a robbanás nem árt majd senkinek (ahogy az sem ha áthajtasz rajtuk).
 • A speciális Chaffee már az új motorhangokat kapta meg és igazán klassznak tűnnek. Vajon a normál Chaffee is ezeket a hangokat használja már? Még nem próbáltam ki...
 • A Chaffee csúszik. Nagyon! Majdnem olyan érzés, mintha a War Thunder-rel játszanál. A problélma az, hogy a csúszás nem kapott külön hangeffektet (mint pl. autós játékoknál a gumi csikorgása) és könnyű csúszás közben elveszíteni a kontrollt a tank fölött.
 • A hatalmas vörös üzemanyagtartályok semmilyen behatásra nem reagálnak (lövés, stb).
 • Ha át akarsz menni az ellenség sávjába, átugrathatsz a futam alatt
 • Az automata célzás csak akkor működik, ha ugyanabban a sávban vagy mint az ellenfél (vagy ha a bázison állsz épp), máskülönben a köztetek lévő akadályok szinte lehetetlenné teszik a cél befogását. Esetleg ha magasabban vagy mint az ellenfél, még sikerülhet a befogás, de a lövések így is szinte mindig a záróakadályokban fognak landolni.
 • Az az életképes taktika, hogy először egy kicsit az ellenfelek csoportja mögött maradsz (akik zsigerből padlógázon csapatják) és hátulról lövöd őket, de ne várd hogy kilövöd bármelyiket is.
 • A leláncolás gyakorlatilag lehetetlen, de mégis összejön, a járművek javítási sebessége extrém gyors.
 • Habár a célkör kicsinek tűnik, az ágyú igen pontatlan és mindenfelé tüzel, főleg ha full gázon nyomod épp neki.
 • Egy másik jó taktika ha épp valaki a csapatodból az élen áll, hogy a mögötte lévők egyike a futam vége felé átugrat a másik sávba és ütközik az ellenféllel. Ilyenkor jellemzően a másik két ellenséges tank megtorpan és próbálja megszabadítani társukat a "tehertől", míg a csapattársak közben szabadon foglalhatnak.
 • A foglalás extrém gyors, mindössze 10 másodperc és két bázis van egymáson (a szövetséges és az ellenséges is), ezért könnyen összejöhet mindkét csapatnak a döntetlen (egy időben történő befoglalás miatt). Ezért fontos hogy csak egy helyben álldogálva foglaljatok, hanem lőjétek is a másik csapat tagjait.

Összességében jó móka, de kicsit csalódott vagyok a pályával és a mozgásmodellel kapcsolatban. Tény, hogy a csúszó tank lehetne kezelhetőbb, de gyakorlatilag minden akadály ami az úton van, értelmetlen, hisz nem lassítják le a tankokat (csak felrobbannak) így nincs értelme kerülgetni őket, csak nyomni kell ész nélkül és ennyi. Emellett a tank gyorsulása is extrém jó, bármikor vesztesz a sebességből, gyorsan utol tudod érni az ellenfeleket (hacsak nem a tájban gyönyörködnek). 

Utoljára frissítve: 2014. szeptember 29. 13:28
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Wasp81 · 6 éve
  Segítsetek már nekem abban, hogy a sima Chaffeera milyen skilleket érdemes kifejleszteni? Nem bánnám, ha mindegyik taghoz külön leírnátok előre is köszönöm! Annyi mindent olvastam, de mindenhol mást írnak
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Udidra · 6 éve
  Ennek a módnak a fő értelme hogy rávilágítson milyen gyenge a játék motorja. Levegőbe ugratáskor ok nélkül megpördülés, érkezéskor teljes megállás mintha falnak mennél, rámpára hajtáskor elpattanás stb. Botrány
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kulikum · 6 éve
  Sziasztok!

  Apa_Cska, a játék leírásakor szó volt róla, hogy nem kell T1-nek a garázsban lennie, akkor is oda megy át az xp. Aki már elkezdte azt a vonalat, annak a T1 már biztos elit, így szabad xp-re váltható, persze aranyért. (Így meg is adtad a választ egy lenti kérdésemre, sajnos nem szabad xp-t osztogatnak, hanem a tankra megy. :-( )
  Ha még nem kezdtél bele, akkor lesz egy tier1 tankod 50k xp-ve. Legalább gyorsan léphetsz tovább! :-)

  Aki nem akar 50k xp-s T1-et, és szüksége van egy erős amerikai csapatra, csinálja, amit én: a "legénységfejlődés felgyorsítása" be volt kapcsolva, és így mind a 75k xp rájuk ment. Jót tett a képességeknek!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Apa_Cska · 6 éve
  Sziasztok!

  Na, megvan az 50
  Elég keserves a vége... Szóval, ha visszaveszik, a T1 örökli a pontokat. De mi van, ha nincs T1-em? Persze a kapott garázshelyre éppen vissza lehet tenni egyet.
  Kipróbáltam ezt az auto aim-ot... hát.... jó, de így tényleg pofánlőhetem a csapattársakat is. Gondolom csak Safeshottal érdemes.
  Amúgy meg a legénységnek beruháztam egy üres locust-ra, egész jó móka, csak újabban már ötösök közé pakol. Persze Stat-bajnokoknak nem pálya.
  De ezek szerint így már a rally sem jó pálya nekik.
  Remélhetőleg így talán kevesebb vérprofiba futok majd bele
  (Ap)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kulikum · 6 éve
  Apa_Cska : amikor rajta van a célkereszt az ellenen, jobb klikk! Mondjuk, ilyen tempónál nehéz elkapni, de megcsinálható. Kikapcs ugyanígy jobb klikk.

  zajn78 : szerintem csak a statmod számolja, maga a rendszer nem!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zajn78 · 6 éve
  Amúgy tegnap még nem de ma már beszámolta a napi statba, win8, eff csata számba a futamokat is

  s vesztés esetén semmit se kapsz se kredit, se xp
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Apa_Cska · 6 éve
  Az auto aim az hogy műkszik? (Én még csak 2 hónapja játszok, és ezt nem próbáltam...) Van valami trükkje? lehet, hogy ezért szoktak időnként a csapattársaim pofánlőni?
  (Ap)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  aru · 6 éve
  [quote name="Alexy007"]"50 000 xp hova megy" T1-re[/quote]

  Igen, de ha bekapcsolod a gyorsított képzést akkor a legénységre.

  [quote name="Apa_Cska"]Amúgy hogy lehet hátrafelé lőve előre vezetni? Nekem előre sem nagyon megy...

  (Ap)[/quote]

  Előrefelé vezetsz, hátrafelé meg auto aimal lősz. Enyi és egészen jól müködik!

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.