Jelenleg

20
látogatónk van

2015. március 4. 10:43

Magyar klánok bemutatása: H_EZR

(21 szavazat)
47 hozzászólás

H_EZR

Hessler Ezred


Aki válaszol: Martin_Hessler_ezr parancsnok

Ejtsünk pár szót Rólad! Mióta játszol?

2013. áprilisa óta. Egyik gyerekkori barátom mutatta meg és igen megtetszett. Akkoriban még laptopról játszottam 8-12 fps mellett főleg tier 2-ben... 

Mi, vagy mik a kedvenc járműveid?

Kimondott kedvenc tankom nincs, talán ha egyet kellene kiemelnem, az az ELC-AMX. Rengeteg csatát mentem vele mire megtanultam vele játszani... Általánosságban elmondható, hogy a könnyű, gyors tankokat kedvelem. Azért persze az E 100-at sem vetem meg.

Van kedvenc pályád?

Régebben több is volt, de a sok pályaátalakítás után ezek száma erősen lecsökkent... De azért most is tudok mondani jó néhányat: Abbey, Airfield, Cliffs, Fjords (déli bázissal), Northwest (déli bázissal), Pearl River, Swamp.

És olyan amit utálsz?

Inkább úgy fogalmaznék, hogy elég sok pályát elrontottak mostanság, ez a tendencia már legalább 5 patch óta tart. Elvették a pályák taktikai lehetőségeinek nagy részét, így a stratégiai rész is erősen csorbát szenvedett.

Milyen eredményedre, illetőleg melyik medálodra vagy leginkább büszke?

A kérdés második felére válaszolnék először, a medálok tekintetében azt tartom, hogy azok előbb vagy utóbb úgyis jönnek, mégis azt hiszem arra, hogy van jó pár - 14 db - Radley-Walters medálom és jelen riport idején 367 Top-Gun-t birtoklok. De mindez eltörpül amellett az eredmény mellett, amit stronghold módban vagy kampány sorozatban a klánnal elértem. A 2. kampány módban gyakorlatilag minden nap döntőt játszottunk területért, tier 6 és tier 8-ban. Sajnos tier 10-ben nem tudtunk szerepelni a gépállomány hiányosságai miatt. Azóta ez a probléma enyhült, több embernek is lett néhány 10-es tankja - egy általános fejlesztési irányt jelöltem ki, gépfejlesztő szakaszozásokat tier 8 és 9-ben - és csatlakoztak hozzánk igen szép 10-es tankállománnyal rendelkező játékosok is. A csapatjátékokban már igen régóta 75%+ winrate-tel szerepelünk. Ezekkel a fiúkkal már jó sokszor vertünk el epic teameket, ezekre a meccsekre vagyok a legbüszkébb, arra, hogy nem esnek pánikba, nem szentségelnek, hanem teszik amit kell és ha néha alul is maradnak, azt emelt fővel teszik. Egy szó mint száz büszke vagyok rájuk.

Mikor alakult a klán?

Pontosan 467 napja. 

Honnan jött az ötlet/indíttatás a klánalapításhoz?

Nagyon szerettem az AAH-ban lenni katonaként - nem a mostani újraalakultban, azokat a fiúkat nem ismerem, hanem a régiben, amit még Xiam vitt -, jól éreztem magam velük. Aztán hirtelen egyszerre sok embert vettek fel akiknek a stílusa - hogy is mondjam - nem illeszkedett a régiek stílusához, a hangulat már nem lehetett a régi és akkor eldöntöttem, hogy klánt alapítok. Néhány hónapig csak sodródtam az árral, majd találkoztam Ioannal és vele, valamint néhány emberrel - szám szerint 7-tel - megalapítottuk a klánt.

Amit tudtunk, nem akarunk chat-spam-et és egy elsősorban jó hangulatú csapatot akarunk összerakni, akik megfelelnek egy fél-HC klán elvárásainak. Nos, ezek maradéktalanul sikerültek.

Volna egy gyors tipped a kezdő játékosok számára, akik klánba szeretnének kerülni?

Persze, fejlessz fel egy ágat legalább tier 6-ig, hogy bekerülhess egy klánba, sok klán csak ennyit kér belépéskor. Lényeg, hogy klánba kerülj "bármi áron". Egy aktív közösség mindamellett hogy szórakoztató, egy csomó olyan dolgot tudhatsz meg amire magadtól nem, vagy csak nagyon sokára jönnél rá. Én a magam kárán tanultam ezt meg... Tehát minél előbb irány egy lehetőleg magyar klán.

Nálatok mik a belépés feltételei?
  • A klán számított átlagéletkora majdnem teljesen pontosan 30 év, bár a 25 év alatti korosztály is képviselteti magát nálunk, de igen kis számban. Ők viselkedésükkel már kiérdemelték, hogy közénk tartozzanak. Tehát ennek figyelembevételével jelentkezz, vagy ne jelentkezz.
  • Belépési határérték: 1250 WN8 (Klánban maradási határérték: 1000 WN8 a régieknek)
  • Géplimit: nem igazán van, de azért örülünk, ha a legnagyobb tankod tier 8...
  • TS használat kötelező (ruby.voic.in:6810, ez 60 fős, úgyhogy nemsokára költözünk át egy nagyobbra... kb 1 hónap múlva)
  • Facebook zárt csoporti tagság (HESSLER EZRED)
  • ...és mindezek előtt legfőképp hogy JÓ FEJ LEGYÉL!
Miként megy a sorozás? Ti vadásztok a játékosokra?

Néha igen, de ezt a vonalat nem erőltetjük, általában akik jönnek már ismernek innen-onnan, esetleg hírből vagy csapatjátékból és személyesen keresnek meg, de ha megakad a szemem egy-egy jó játékoson randomban, aki a csapat győzelmét helyezi láthatólag előtérbe egy-két potya lövés helyett,  ezeket a játékosokat bizony magam keresem fel. A legutóbbi példa erre egy nagyon ügyes magyar játékos - Silver - aki hozta magával kisebb baráti körét is. Őt bizony én kerestem meg csata után, miután ketten lehoztuk azt, igen jelentős túlerő ellen... Néha meg kiadom Dévidnek, Bfg-Tominak vagy Csaszinak a feladatot, hogy egy-egy ígéretes esetleges tagjelöltnek nézzen utána.

Ha valaki csatlakozni szeretne hozzátok, kihez forduljon?

Első sorban Daevid_, bfg1989, csaszter, vagy JjJox. Ha épp fent vagyok, engem is kereshettek természetesen.

Klánélet alatt pontosan mit értesz (mit csináltok cw-n kívül)?

Természetesen strongholdozunk és szakaszozunk leginkább, mint a többi más klán. De a mi klánéletünk sem merül ki ebben. Talán legnagyobb erényünk, hogy bár sokan vagyunk, nincs klikkesedés, itt mindenki szívesen játszik mindenkivel és ez bizony nagy erénye a klánnak, hiszen így igazi közösség alakulhatott ki. Az életben is segítjük egymást, konkrétan például én is az egyik klántársammal dolgozok együtt, akit itt ismertem meg. Többekkel volt már innen apróbb-cseprőbb üzleti kapcsolatom a kölcsönös megelégedés jegyében. Van a Klánban ügyvéd, sikeres vállalkozók, nem is egy, kétkezi és szellemi munkás, életművész vagy épp tanuló. Tehát széles ilyen értelemben is a paletta, mégis jól megértjük egymást. Ezen kívül már néhány klántalálkozón is túl vagyunk, amik rendre valami katonai dologhoz kötődnek. A Fury-t, és az Amerikai mesterlövészt is együtt néztük meg. Tavasszal például Németországba utazunk egy technikai és egy tank múzeumba is. Elindítjuk a saját youtube csatornánkat, ezen felül tervben van egy Egyesület felállítása is, szóval zajlik az élet minálunk.

Mik az elképzeléseitek a jövőre nézve?

Egyértelműen a CW Map-on való aktív jelenlét. Ehhez már most igen közel vagyunk, de azért még egy kicsi hiányzik... A korábban már említett jó hangulat megőrzése a fő célom, ennél azt hiszem semmi sem fontosabb.


Köszönettel:

Martin Hessler - a Hessler Ezred parancsnoka

Utoljára frissítve: 2015. március 4. 10:56

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Martin_Hessler_ezr
    • Tankos
    · 9 éve
    Bakker, a hanghoz még hozzászólva, ezt el is felejtettem:
    https://www.youtube.com/watch?v=1VQ8B2HCmf8
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Martin_Hessler_ezr
    • Tankos
    · 9 éve
    Szia Csabba,

    elnézést, én voltam a noob, megtaláltam, és azon nyomban válaszoltam is ott. (Azt a belső levelezőt nem szoktam használni)
    Egy szó mint száz, várunk szeretettel.

    üdv, Martin
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Martin_Hessler_ezr
    • Tankos
    · 9 éve
    Szia Csabba,

    én nem találtam a leveleim közt (appl.) semmit Tőled. Gyere fel a ts-ünkre légyszíves, ott megbeszéljük a dolgokat. Sajnos a játékbeli nevedet nem tudom. (Pontosan ilyen névvel egy fiatalember benne van valami külföldi klánban, gondolom, nem te vagy az.)

    üdv, Martin
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    csabba
    • Tankos
    · 9 éve
    Tisztelt Martin Hessler!
    Szeretnék csatlakozni a klánotokhoz.
    A Worlsoftanks.eu oldalon küldtem egy üzenetet a jelentkezésemmel.
    Köszönettel: csabba
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Martin_Hessler_ezr
    • Tankos
    · 9 éve
    Marhaszegy, pedig minden nap vagyok, csak a ts rangod miatt - vendég - nem látsz. Munkában a "Munka" Afk szobában szoktam lenni, este meg a fiúk között. De hát akkor megtaláltad a helyed, mondtam én, hogy a HADIK-osok jó fejek. A Zwackot, és az üvöltözést meg nem tettem bele egy mondatba, - ezt vissza is lehet olvasni - tehát ezt nem egészen értem...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MarhaSzegy
    • Tankos
    · 9 éve
    [quote name="Martin_Hessler_ezr"]
    MarhaSzegy, de tartozhatsz, és kerestek is a fiúk - többen is Tőlünk. Gyere fel a ts-ünkre amikor ráérsz, megbeszéljük. Ezen kívül, meg Neked is köszönöm! Azzal viszont nem értek egyet, hogy egy vezető esetleg üvöltözhet is. Felemelheti a hangját, a hatás kedvéért, vagy hogy rosszallását fejezze ki, de nem üvöltözhet, mert EMBEREKET irányít. Szóval erről ez a véleményem.[/quote]
    daevid nevű klántársaddal felvettem a kapcsolatot de az a karim gyenge a klánhoz,a másik viszont a HADIK-nál van ahol ha eljutunk sg-ra nagyon jó a hangulat így ez zsákutca. :-) Viszont nagyon szívesen beszélgetnék ha kapok ts elérést,mert egyenlőre nem találtalak meg az eddigin.
    Üvöltözésről annyit hogy ott vannak a Zwack-os srácok,hát a győzelemért és a játékélményért nekem lazán belefér a stílusuk!Hatalmas figurák. :-D
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Martin_Hessler_ezr
    • Tankos
    · 9 éve
    Toydolls2, nagyon örülök annak amit írtál, és köszönöm. Úgy hiszem, én nem akartam megérteni, hogy hozzászólásod elsősorban miről, vagy minek szól, mentségemre szolgáljon, hogy abból nem is jöhetett át, hiszen az jelen hozzászólásoddal együtt kerek a számomra. De borzasztóan örülök ennek a pár sornak Tőled, és átjön az, hogy mint ember, valójában mit gondolsz. Szóval Neked is csak azt mondhatom, amit itt már igen sokaknak itt, KÖSZÖNÖM!

    MarhaSzegy, de tartozhatsz, és kerestek is a fiúk - többen is Tőlünk. Gyere fel a ts-ünkre amikor ráérsz, megbeszéljük. Ezen kívül, meg Neked is köszönöm! Azzal viszont nem értek egyet, hogy egy vezető esetleg üvöltözhet is. Felemelheti a hangját, a hatás kedvéért, vagy hogy rosszallását fejezze ki, de nem üvöltözhet, mert EMBEREKET irányít. Szóval erről ez a véleményem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Martin_Hessler_ezr
    • Tankos
    · 9 éve
    Kimondottan örülök a kommentjeiteknek, és őszintén szólva nagyon jól esik - no persze NMI-t leszámítva. Nem baj az, ha valami negatív dologból, valami nagyon jó dolog kerekedik. Legalábbis nekem az lett.
    Szóval, igyekszem mindenkinek válaszolni, sajna csak most jutok hozzá.

    Vocsok, amit írsz, abból érződik a jó szándék, és egy kis elkeseredés, hogy miért nincs több jó magyar CW képes klán. Pedig lehetne. Az írásodból, - és ezt ne vedd bántásnak - az jön le, hogy még nem próbáltál, vagy legalábbis nem hosszan - Klánt létrehozni. Talán minden adottságod megvan hozzá - és statod alapján bizony megvan, az egyebeket nem ismerhetem persze - hogy jó vezető légy. De hidd el, ez nem véletlenül van így. A széttöredezettség úgy gondolom - persze leegyszerűsítve - a "hatalomvágyás" kontra "érvényesülés" egyensúlyában keresendő. Mármint egyéni motivációk tekintetében. Még jobban leegyszerűsítve, több a hatalomvágyó, mint a beilleszkedni tudó. Persze ez így nagyon sarkos, de nem akarok erről nagyon hosszan írni. A lényeg azt hiszem átjön. Nem tudom, hogy más nemzeteknél ez hogy van, én is úgy érzem, hogy nálunk rosszabb az arány, sőt, sajnos a magyar játékosok zöme sajnos elég vacak. De az utóbbi időben kezd megdőlni az amit eddig gondoltam a magyar játékosokról, és kezdem azt látni amit te, hogy egyre több a 20-30 fős elfogadható játékosállományú klán van idehaza. Na és itt jön a tapasztalatom ezzel kapcsolatban. Nemrég egy kisebb baráti társaságot akartunk beolvasztani, de klikként jelentek meg a rendszerben. Ez is sarkos így, mert lett ennek nagyon pozitív hozadéka is, de alap vetően, az 5-ből, 4-en már nincsenek velünk. Képzeld el ezt 20-30-40 ember összeolvasztásánál... Én nem tartom ezt járható útnak az emberi jellemek, és egy csoport működés struktúrájából kifolyólag. Pedig, ha egyénenként ugyanezek az emberek külön-külön érkeznek, lehet, hogy egy jó közösséget fognak kialakítani. Ahogy a riportban nyilatkoztam is, a régi AAH-val kapcsolatban - a problémák egy nagyobb kontingens beolvasztásánál keletkeztek, aztán szét is bomlott az AAH...
    És példának okáért, az említett OBI hol van már? Jelenleg 42 főt számlál, akik ugyan nagyon jók, de kevesen vannak minden komolyabb megmozduláshoz. A VAD egyébként tényleg nagyon jön fel, és szurkolok is nekik. Meg még valakiknek, és az a HADIK, náluk is remek játékosállomány van, és voltam már ellenük randomban is párszor, kimondottan jó fejek, vették a hülye poénjaimat.
    Szóval.
    Úgy vélem, a Klánok alapítóinak ki kell találniuk, hogy mit akarnak, a "hatékonyság-jó fejség" egyensúlyában. Nálunk a "jófejség" áll az első helyen, de példának okáért vegyük a ZWACK-ot. ( Vigyázat akiknek ez bántó, de én dicsérni fogom őket! ) Szóval alapvetően SOKKAL jobb fejek úgy általában, mint amilyeneknek leírják őket. Személyes tapasztalat ez. DE, náluk a "hatékonyság" az első helyen áll, így nem lehet az, hogy mindenki jó fej legyen, ilyen téren ott is van 1-2 férges alma. Tehát ők döntöttek, tiszteletem, semmi bajom velük, de ez NEM A MI UTUNK. Így szinte 100% hogy nem is leszünk soha olyan eredményesek, mint ők. De kérdem én, ez baj? A kérdés persze költői volt.
    És még valami, SEMMI nem volt abban sértő amit írtál, SŐT.
    Értelmes, és nem minden jogalapot nélkülöző hozzászólás volt a részedről, és a jószándékkal ami abban foglaltatik teljes mértékben azonosulni tudok.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MarhaSzegy
    • Tankos
    · 9 éve
    [quote name="_NMI_"]Volt (vagy van) egy bizonyos nypeti nevű emberfajzadék a HHR-A klánban, aki ugyan jó játékos (egyénileg, mint taktikus és irányító a béka segge alatt van), de a stílusa borzalmas. Lenéző, fikázó, végtelenül bunkó stb... úgy tudom a Hezredben is volt egy ilyen ember, aki a facebook csoportban még mindig bent van. Ugyanolyan a stílusa, mint a fentebb említett úriembernek, de a hezred vezíre mégis imádja és adja alá a lovat és a nyelvet. Mellesleg a vezír is mást mond, mint amit tesz, zavarja ha szidalmazzák a játékot játszás közben, de ő maga is csinálja
    Mindenki döntse el maga, hogy akar e ide tartozni, akar e egy olyan csapatban részt venni, ahol az irányítás abból áll, hogy majdnem minden mozzanatodat sipítva adja ki a vezír, nem sok lehetőséget hagyva az önállósulás mezején.

    Most pedig jöhet a diplomatikus hozzászólás, hogy nem is így van meg amúgy, emígy, de mind tudjuk, hogy egy klánajánló topicban a klántagok jól viselkednek és fényesre polírozzák a logót a látogatók előtt. Csak ha belép az ember, akkor derül fény a dolgokra.[/quote]
    Elöljáróban csak annyit hogy nem tartozok és nem is tartoztam soha a Hessler ezred soraiba és valószínűleg nem is fogok,de volt szerencsém az irányítása alatt pár baráti csatát megvívni.
    A tapasztalatom az hogy,igen igazad van,ellentmondást nem tűrően elmondta milyen járműveket szeretne látni és milyen pozícióban.Merre mozogjanak és mit lőjenek...ez a dolga a taktikai vezetőnek!
    Nem üvöltözött senkivel,de ha úgy is tett volna akkor is hol nem sz@rja le az ember amíg győzelemre vezet!
    Úgyhogy lehet szidni de a vezetői képessége vitathatatlan.szerintem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Toydolls2
    • VIP
    · 9 éve
    [quote name="Martin_Hessler_ezr"]Toydolls, NMI volt az EGYETLEN NEGATÍV hozzászóló, AZ ÖSSZES TÖBBI POZITÍV. Vedd a fáradtságot, olvasd el, és értelmezd, mielőtt a kis kalapácsoddal és admin jogoddal kívánsz visszaélni. Rágalmaztak ENGEM, ÉS RAJTAM KERESZTÜL KLÁNOM DERÉK FIAIT, és ezt NEM HAGYOM, ÉS HA EZ LEGKÖZELEBB IS ELŐFORDUL, TOVÁBBIAKBAN SEM FOGOM HAGYNI.

    (u.i: lementettem a beszélgetést, mielőtt "esetleg, véletlenül" kibannolnak, ami ugye nálunk a WOT-ban is dicsőség...)
    [/quote]

    Tisztelt Martin_Hessler_ezr!
    A hozzászólásom nem ellened irányult, és csak azután írtam, hogy minden hsz-t elolvastam. Természetesen megvan a saját véleményem, amit nagyon szívesen megosztok Veled ts-en, vagy privát e-mailben, de itt nem tehetem meg. Ezért az ilyen esetekben sem lehetek részre hajló, nem foglalhatok állást, csak az egyik fél javára.
    Igaz, már korábban elejét kellett volna vennem a szócsatának, de későn olvastam csak. A hozzászólásokat is csak nagyon indokolt esetben, egyeztetést követően törlünk, nem kell elmenteni. A "miért nem" kérdésedre a válaszom, ami késik....!

    És most mint fórumozó!
    Tetszik a klánotok, főleg a hozzáállás, és sok sikert, kitartást Nektek.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.