Jelenleg

16
látogatónk van

2015. március 25. 14:01

Magyar klánok bemutatása: -HFF-

(11 szavazat)
2 hozzászólás

-HFF-

Hungarian Freedom Fighters


Aki válaszol: Cannibalhun - Parancsnok

Ejtsünk pár szót Rólad! Mióta játszol?

2011. július 31-én regisztráltam a WOT nevű játékba. Eleinte kipróbáltam többféle tankos játékot, de egyikben sem éreztem azt a kis pluszt, amit hiányoltam, és nem is tudtam megfogalmazni mi az.

Mi, vagy mik a kedvenc járműveid?

A kedvenc vasam a KV-1S volt, amíg 6-os nehéz tank volt. Csataszámom bőven meghaladta a 4k-t vele. De mostanában rákaptam az önjáró lövegekre, abból is a francia ág, ami eléggé kezesnek tűnik számomra.

Van kedvenc pályád?

Kedvenc pályám - mivel főként haevy ágon vagyok - minden városi pálya.

És olyan amit utálsz?

A leginkább számomra nem kedvelt pálya az Murovanka.

Milyen eredményedre, illetőleg melyik medálodra vagy leginkább büszke?

Számomra a legfelejthetetlenebb az az volt, mikor a KV-1S tankkal megszereztem a Tarczay Ervin medált.

Mikor alakult a klán?

A klán 2013 márciusában alakult, kisebb-nagyobb nehézségek után.

Honnan jött az ötlet/indíttatás a klánalapításhoz?

Előtte már voltunk egyik-másik klán tagjai, de volt egy számunkra elég sértő huzavona a vezetőség felől, amit mi nem díjaztunk és az a baráti csoport kilépett onnan. Így jött létre a HFF.

És honnan a név?

A névválasztás tisztelet gyanánt volt, mivel mindannyian olvastunk és tudunk egypár dolgot a II. Világháborúban harcoló szabad magyar csapatokról.

Volna egy gyors tipped a kezdő játékosok számára, akik klánba szeretnének kerülni?

Az új játékosoknak, akik most kezdik a játékot elöljáróban csak annyit, hogy döntsék el, milyen ágat szeretnének húzni, a játékstílusukat próbálják meg maguk megtalálni. Sok olyanról hallottam, hogy egy új játékosnak megmondták mit húzzon és mivel játsszon, de ez csak nyűglődéshez vezet, nem fogja élvezni a játékot. Mindenkinek meg van a maga stílusa a játékban és ugyebár az az ág, amivel ezt lehet játszani és kamatoztatni tudja a későbbiekben egy klánban, ahová kerül.

Nálatok mik a belépés feltételei?

A klánunkhoz való csatlakozási feltételek nagyon egyszerűek, bár félreérthetőek is egyben. Mivel mi csak 8-as tierű járgányt kérünk a nálunk jelentkezőktől, sokan azt hiszik, hogy egy nevelő klán vagyunk. Ezt szeretném megcáfolni azzal, hogy volt nem egy, nem két tagunk, aki hozzánk került és csak 6-os tierben szeretett játszani, most viszont van 4-5 10-es tankja is. Nálunk az elvárás az online játék ideje alatt az elérhetőség, ehhez a TS biztosított, ha esetleg egy gyors mérkőzést le kell bonyolítani. A 3. kikötés az a legalább 16 életév, de van fiatalabb játékosunk is, mivel az idő során találkoztunk olyannal is, hogy a fiatalabb gamer odavert az idősebb játékosnak 1v1-ben.

Miként megy a sorozás? Ti vadásztok a játékosokra?

A játékosok toborzása nem egy egyszerű dolog. Sajnos mi is beleestünk abba a hibába, amibe rengeteg klán: csak a játékban toboroztunk és ezt belátjuk, nem pont a legjobb és legkifizetődőbb egy klán számára. A játékosvadászatról annyit, hogy volt rá példa, de nem árulunk zsákbamacskát, mert nem stat szerint válogatjuk a játékosokat, hanem aszerint, hogy látunk-e benne valami kis pluszt, amire tudunk építeni a jövőben. Mivel a toborzó szövegünk is inkább felajánlás jellegű, mint besorozási.

Ha valaki csatlakozni szeretne hozzátok, kihez forduljon?

Nos a hozzánk való csatlakozás nagyon egyszerű. A toborzóink Reisser2014 és fodomi a játékban elérhetőek bármikor, lehet írni nekik privát üzenetet. Viszont nem ez az egyetlen bekerülési mód, ha esetleg bármelyik klántársunkra ráírsz, szívesen továbbítják jelentkezésedet az illetékeseknek.

Klánélet alatt pontosan mit értesz (mit csináltok cw-n kívül)?

A ráérő és egyben unaloműző időtöltésünk a klánon belüli játékok, amiket szervezünk létszámtól és érdeklődéstől függően. Itt érteném a rally versenyeket, a klánon belüli szabad mérkőzéseket és egyéb hasonló őrületet amit idézőjelben lehet csak csinálni a WOT-ban. A lényeg, hogy élvezzük a játékot.

Mik az elképzeléseitek a jövőre nézve?

A jövőt tekintve pozitív elképzeléseim vannak, mivel mi egy cw-s klán voltunk, szeretném újra felfejleszteni a klánt és ez az elsődleges célkitűzés. Szeretném ha a klánnak újra lenne területe, ez persze rengeteg munkát igényel és nem kevés elkötelezettséget a csapattársaktól.

Utoljára frissítve: 2015. március 25. 14:11

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Loosta
    • Tankos
    · 9 éve
    "A 3. kikötés az a legalább 16 életév, de van fiatalabb játékosunk is, mivel az idő során találkoztunk olyannal is, hogy a fiatalabb gamer odavert az idősebb játékosnak 1v1-ben."

    Diszkrimináció vagy inkább mit is jelent ez? Akkor lehet fiatalabb a kikötöttnél a jelentkező, ha egy mindenki által-, ismerten idősebb játékos "megdöglend" (Gyalog Galopp) "Tündérpóniával" (Nejo) egy fiatalabb "gamer" "kályacsöve" (Nejo) által?

    lehet túl idős vagyok már ennek értelmezésére, inkább iszom este 1-2 sört
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    3g0_L3g02
    • Tankos
    · 9 éve
    Hájrá
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.