Jelenleg

19
látogatónk van

2015. szeptember 28. 07:25

Magyar klánok bemutatása: OHG

(20 szavazat)
6 hozzászólás

OHG

Old Hungarian Generation


OHG NYÍLT KAPUK - Old Hungarian Generation - "A MAGYAROK nyilaitól ments meg urunk minket!!!"

Aki válaszol: rbza - OHG parancsnokhelyettes

Ejtsünk pár szót Rólad! Mióta játszol?

2013. novemberében egy unalmas hétvégén kerestem valami elfoglaltságot amivel elüthetem az időt abban a pár napban, amikor láttam hogy az öcsém nagyon benne van épp valamilyen tankos játékban. Adtam neki egy esélyt. Azóta tart az a hétvége.

Mi, vagy mik a kedvenc járműveid?

Medium tankban ülve érzem igazán jól magam, legyen az páncélozott vagy páncél nélküli. Papír tankokkal cikázni a lomha páncélhegyek között, miközben érzed a félelmüket. Nincs ennél adrenalindúsabb érzés a játékban jelenleg. 1-2 heavy ág is tiszteletét teszi a garázsomban, viszont td-k közül csupán egy ágat játszok jelenleg. Kis ellentmondás hogy itt találtam meg az egyik legnagyobb fun factort a játékban az E 25 személyében.

Van kedvenc pályád?

Azt hiszem Prohorovka, Cliff és Mines a tuti befutó nálam de sokszor megyek élvezetes csatákat El Hallufon és Himmelsdorfon is.

És olyan amit utálsz?

Kharkov. Folyosóharc és csiki-csuki FTW.

Pár mondatban össze tudnád foglalni a klán múltját és történetét?

A klán 2012 végén jött létre darkshine76, Krisikee, valamint NightWolf_HUN vezetésével aki mind a mai napig birtokolja a parancsnoki rangot. 

Én másfél év késéssel érkeztem a klánba, így az előtte zajló dolgokról nem tudok mesélni, de mire bekerültem az OHG soraiba, a csapat a magyar közösség élvonalába számított. 

Erre akkor nagyon büszke voltam hiszen kezdőként bekerülni egy ilyen közösségbe felemelő érzés. Talán ezután kezdtem gyorsan fejlődni, tanultam a jobbaktól, streamerektők, barátoktól. 

A 2014 tavaszi kampányon még nem vettem részt, de a srácok odatették magukat, nem volt okuk szégyenkezni az eredmény miatt. Az őszi kampányon már én is erősítettem a csapatot, ahol gyenge kezdés után a végére belelendültünk és a magyar csapatok között a 4. helyen végeztünk. Ezután gyakoroltuk a bányászat dicső mesterségét és hónapokon keresztül goldot farmoltunk a globalon, egész sikeresen. Majd újabb kampány, ahol jött a hidegzuhany. Nem volt jó érzés... Sajnos sok játékosnak elvette a kedvét ez a kudarc, ráadásul elkezdődött a nyár, így az aktivitás teljesen lecsökkent. Nagyon sok játékos csak szó nélkül lelépett, a többiek legalább egy "hello"-t írtak. Így ami maradt nagyjából a két évvel ezelőtti keménymag és jó pár új arc. Itt tartunk most.

És hogyan tovább?

Nem szeretnénk feladni! Nem szeretnénk feloszlani! Meg akarjuk mutatni mindenkinek aki nem hisz bennünk hogy van visszaút!

Vissza akarunk térni a globalra és megtanítani a jelmondatunkat mindenkinek akivel csak találkozunk!

Így megnyitjuk az utat azon játékosoknak akik éreznek magukban elég erőt és elhivatottságot hogy segítsenek felépíteni ezt a csapatot és szeretnének egy erős közösség tagjai lenni.

Kiket vártok?

A belépés feltételei a régiek, azon játékosok jelentkezését várjuk, akik wn8 értéke 1700 feletti, a recent 2100+, illetve azok is jelentkezhetnek akik wn8 értéke 1400 felett van és a recent 2500+.

Mit tudtok nyújtani az új játékosoknak?

Minden napi stronghold (t8/t10) és cw részvételt, valamint a cw részvétel után goldot.

Ha ez nem elég akkor egy barátságos légkört, normális játékosokkal akik csak a te érkezésedre várnak hogy valami nagyot alkossanak.

Kinél illetve hogyan tudnak jelentkezni?

Jelentkezésre játékon belül van lehetőség, keressetek fel engem (rbza) vagy másik toborzónkat (Wivax). Főleg az esti órákban, 19-20 óra után szoktunk online lenni.

Mit javasolnál azoknak akik szeretnének csatlakozni a klánhoz, de mégsem érik el a felvételi követelményeket?

Elsősorban ne keseredjetek el, inkább ez motiváljon titeket a továbbiakban. Kezdjétek el tanulni a játékot, ugyanis tanulás nélkül lehetetlen játszani valamivel aminek a rendszerével nem vagytok tisztában. Nézzetek videókat, streamereket, Youtube csatornákat (Na`Vi.WoT, TheFochYou)

Esetleg csatlakozzatok csapatokhoz kisebb követelményekkel és tanuljatok az ottani legjobbaktól, kérjetek segítséget és SOHA NE ADJÁTOK FEL!

Találkozunk az OHG-ban.

Sziasztok

Utoljára frissítve: 2015. szeptember 28. 07:35

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Norbert_HUN
    • Tankos
    · 8 éve
    [quote name="blslas"]Hi !
    Akinek nincs 1400 a win8a az hol és kitöl tanuljon , hogy ha a jó klánok ilyen szintet állítanak?[/quote]
    Szerintem itt találsz megfelelő klánt magadnak, ahol tudsz fejlődni :
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/107888-klantoborzas/page__st__340#topmost
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Marcus
    • Tankos
    · 8 éve
    Sziasztok!
    Én egyszer már voltam klánnál,az OHG klánnál volt egy játékos,és ő volt a parancsnokom,ha lehetek őszinte rendes parancsnok volt,azért írom,hogy volt mert megszűnt a klán,és utána jött ide,nevet nem akarok mondani,de hálás is vagyok neki,neki köszönhetem,hogy egy életre elment a kedvem attól,hogy klánba menjek.Esetleg majd egyszer talán megyek,ha elég jó leszek a ZWACK klánhoz.
    Nektek meg sok sikert kívánok.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    imi321
    • Tankos
    · 8 éve
    Voltam majd' egy évig itt, szerintem egy teljesen korrekt klán, eddig szinte minden kampányon hoztak el jó pár tankot, CW-ken is képesek (voltak) annyi goldot elhozni minimum, amiből egy értelmes mennyiségű zsold fizethető.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kovacs
    • Tankos
    · 8 éve
    [quote name="blslas"]Hi !
    Akinek nincs 1400 a win8a az hol és kitöl tanuljon , hogy ha a jó klánok ilyen szintet állítanak?[/quote]

    Nézzen streamet, sokat lehet tanulni onnan. Én pl Quickybabyt nézek, (bár őt szerintem mindenki) és nagyon jól elmagyarázza hogy mit és miért csinál.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    blslas
    • Tankos
    · 8 éve
    Hi !
    Akinek nincs 1400 a win8a az hol és kitöl tanuljon , hogy ha a jó klánok ilyen szintet állítanak?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    harassin
    • Tankos
    · 8 éve
    Ez egy jó csapat ! Én már eljöttem szerencsét próbálni nemzetköziben de biztosra veszem, hogy Mr. NightWolf fenntartja maga körül a színvonalat.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.