Jelenleg

8
látogatónk van

2019. február 26. 14:00

Szuperteszt: Mirny térkép prototípus

(13 szavazat)
14 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2019. február 26. 14:02

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gabi418
    • Tankos
    · 4 éve
    Na ezzel mi lett? Elfeledkeztek róla, vagy törölték?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    perretz
    • Tankos
    · 5 éve
    Arról van infó, hogy melyik tierbe szánják? Szerintem max 4-5.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gabi418
    • Tankos
    · 5 éve
    Szép kinézetű csatamezőnek tűnik.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    a6951f567614716f3ea714ea3af52ed4
    • Tankos
    · 5 éve
    Hmm. A pálya jobb fele gyakorlatilag himmelsdorf füves változata kevesebb épülettel és egy folyó a nagy fal helyett. Továbbá míg az alsó bázis nagy részére belátni G0 H9-0 részről és több írányból támadható addig a felső bázis nagyrészt védve jobbról, E8 F9 vonalon belátható szűken és balről is jobban takarva van.

    Tehát kapásból a felső bázist 2 irányból lehet támadni amik sokkal jobban védhetőek, míg az alsó 3 írányból támadható, rosszul védhető.
    Felsőt könnyű védeni, nehéz támad vagy resetelni.A/B 3-4 és B6 az ahonnan lehet támadni.
    Alsót nehéz védeni és könnyű resetelni/támadni J2 H4 H5 H7 G7 H8 J7 részeiről.
    A bal oldal pedig mivel, hogy kis térképnek látszik gyakorlatilag kacsa vadászat lesz a tdknek amikor ott próbálnak rusholni a gyorsak. Az nyer aki nagyobb létszámmal rushol. Jobb oldalt az erősebb/nagyobb/ ügyesebb csapat nyeri. Csupán az a kérdés melyik bázist kapják befoglalni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    czirjakjozsi
    • Tankos
    · 5 éve
    Olvasom a kommenteket és vicc hogy mennyit sírtok mert hogy csőpálya...... Nem az, játszhatónak néz ki az 1-2-es meg a 9-0 vonal is középen meg a heavyket nem tudják szétszedni az 1-2-esről a csicska td-k meg talán a klikkerek sem, mert elsőre úgy néz ki hogy az 1-2 vonalra álnak fognak állni. Ghot town-ra is mindenki írta hogy milyen szar lesz pedig az egyik legjobb pálya..... Mindenki rinyál mert ez meg az nem jó meg az op prémtankok meg a goldlőszer meg a csőpálya meg mert régen milyen volt, mindenki örült mert szétnerfelik a goldot.... Na majd ha jön az 1.6 kiváncsi leszek hogy lesz meg a 3 gunmark meg hogy milyen csúcs lesz type 5 meg obj 268v4 leosztásban a csata, tele lesz minden kör td-kel meg arty-val azt megy majd a sírás a chaten mert noob camper spotter,med nem megy spotolni(meghalni) de itt mindenki tudja hogy mi a jó
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Kertesz
      • Tankos
      · 5 éve
      Van ami jo megkozelites az irasodban de en szeretnek mas dolgot felvetni a sok panaszkodas miatt.
      Valamikor a 9.3-9.6kornyeken lett elcseszve a dolog a ballanszt csunyan eltoltak.
      A tankok felcserelt poziciot toltenek be lathatattlan es belohetetlen td-k( sved illetve V4) nemelyik jobban spotol mint 1 light vagy jobb a pancelja mint 1 heavy nek.A ligth tankok spotolas helyett (tisztelet a kivetelnek) hatul allnak es olyan atutesuk van siman szetszedik a nehez tankokat. De meselhetek a nehezpancelzatu med 430U vagy a med sebessegu nehez tank Obj277. Vagy ott van a pancelzott Type ag repesz agyuval. Termeszetesen mind 1, magaban mind vegtelen de ha van 1 kis esze a csapatnak 2-3 ilyen tank kepes megfogni 1 oldalt ami nonszensz. A wargaming alltal letrehozott x szamu formula gondolok a 3-5-7 es tarsaira leosztas pedig hasztalan ha megnezzuk a tudas es skillezettseg oldalankenti kulombseget. Amit az RNG es a +2 tier kulombseg megspekelve stok tankokkal sok embert a cheat modok iranyaba terel. A kozelmultban behozott prem tank aradat, az eladast motivalni szandekozva egyre erosebb tankokat eredmenyezett.Vegul pedig az elfeledett agak amiket valamiert nem akarnak ballanszoni a mostani jatekhoz( talan a vegyel meg prem tankot miatt) Chuchill 1-7 ,black prince,Is, IS2,110,(T44 a top agyuig hasznalhatatlan) T34 , es talan mar a IS3 is miota bejott a defi meg a 3A model.
      Vegezetul kivettek olyan palyakat amit nem kellett volna,ezert sokszor 100 csatabol 1-2 udito kivetel utan atlagban 4-5 palyan tolom le, volt ra pelda egymas utan 3x parizs mar a konyokomon jon ki szinte csak nehez tankal jatszhato.
      Ennyi.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    anonymus
    • Tankos
    · 5 éve
    Jó lenne egy lapos/sík pálya is ahol a lightok és a TD-k is (igen, az arty-t és a kerekes sz@rok is) tudnak dolgozni. Most csak Malinovka és Prokhorovka van ilyen.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bmw0511
    • Tankos
    · 5 éve
    Nekem tetszik vajon E2-be fellehet menni?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Freepunk_Hun
    • Tankos
    · 5 éve
    Több pipacsot, meg jégbefagyott anyahajót....
    Ja..... és remélem 600x600m-es lesz.
    Azt meg csak találgatni tudom, hogy mivel győzik meg a grafikuslányok a vezetőséget, hogy bizony nagyon kellenek azok a hupilila levendulaföldek....

    Amúgy pedig mindig örülök az új pályáknak..... végre valami izgalom....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kertesz
    • Tankos
    · 5 éve
    Itt az igazi Mirny latkep nekem kicsit sem hasonlit.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.