Jelenleg

16
látogatónk van

2019. március 26. 06:55

Prémium ajánlat: Loza's M4-A2 Sherman

(14 szavazat)
1 hozzászólás

Ma megvásárolhatjuk a történelem egy szeletét a Loza-féle M4A2 Sherman tank személyében. A 46. Tank Dandár 1. Tank Zászlóaljának parancsnokaként Dmitry Loza irányított T-34-et és Matildát is, de igazán az M4-A2 Sherman-ben érezte magát otthon, ami az amerikai klasszikus egy benzin meghajtású verziója volt. A tank egész mobilis és gyors ágyúja remek süllyedéssel rendelkezik, ami igazi ritkaság a szovjet fejlesztési fában. Most egyedi kinézettel és 6. érzékes parancsnokkal juthatunk a tankhoz:

Utoljára frissítve: 2019. március 26. 07:03

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 5 éve
    A bevezető nagyon megható és a történelem egy kicsiny szeletét megismerteti velünk, de a wot már nagyon elrugaszkodott a való világtól és nem állja meg a helyét.

    Nekem ennek a tanknak egy CTRL-C - CTRL-V klónja a Thunderbolt volt meg egy daraig. Még a régi MM idején vettem meg (amíg látott tier5 tankokat) és azt mondom működ(get)ett egy ideig. Amióta +1 de javarészt +2 tierbe megy az ember, csak a leg mazochistább tankosoknak javaslom.

    Amíg te egy 115-ös damage-ért tradelsz a tier 6-sosktól 240 dmg-t, a a tier7-esektől meg a tier 8-asoktól 320-390 dmg-ért addig ez a tank 100%-os pénz kidobás.


    Kevés prém tankot adtam el, de ez a Shermann klón annyira felk***a az agyamat, hogy eladtam ezüstért. (a másik totál használhatatlan prém tank az AC-1 Sentinel volt, amit eladtam, aztán egy karácsonyi dobozból kinyitottaam. Ekkor elhatároztam, soha többet nem adok el prém tankot, mert akkor legalább aranyat kaptam volna érte)
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.