Jelenleg

18
látogatónk van

2021. február 9. 07:33

Gyűjtői ajánlat: T-34-85 Rudy

(12 szavazat)
10 hozzászólás

Kis csomag ára: 4.100 Ft (tank + 100%-os lengyel és szovjet legénység)

Utoljára frissítve: 2021. február 10. 06:49

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Rathagol27
    • Tankos
    · 3 éve
    Ha már megvan a tank (orosz verzió), akkor megkapom lengyelként, plusz az orosz legényeket a barakkba, vagy nem kapok tankot csak orosz+lengyel legényeket?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      PZoli
      • VIP
      · 3 éve
      Nem tudok olyanról, hogy valakinek egy időben mindkettő bent állna a garázsban, bár a két tank valóban szerepel külön-külön az adatbázisokban és a statokban, de fizikailag egy példány, csak lehet ide-oda kapcsolgatni a nemzetét. Magánál az ajánlatnál is a neve mellett a 2 zászló szerepel és nem pedig olyan az ajánlat, hogy Rudy Russia vagy Rudy Polish.
      Ezek alapján azt gondolom, hogy ha megvan neked a tank (mindegy, hogy épp milyen zászlóval áll a garázsban) és megveszed újra, akkor kompenzációként kapsz 3100 aranyat és a 2x4 fő legénységet (oroszt és lengyelt).
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Leopardusz
        • Tankos
        · 3 éve
        S ezt megtehetem most is, hogy egymás után kétszer megveszem pl az alap csomagot, ugy is megkapom a 2+2 4fős legénységet plusz a 3100 aranyat? Vagy nem fogja hagyni h kétszer vásároljam....
        Na de egyáltalán, mennyire jó tank a Rudy, mennyire élvezetes vele játszani? ez is lényeges...
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          PZoli
          • VIP
          · 3 éve
          Korábban csináltam már, hogy kétszer vettem meg én is, szóval nem hiszem, hogy ez ne működne, nem is szerepel az ajánlatnál a "limit: 1" kifejezés sem, szóval ez alapján ha még nincs Rudy-d és kétszer megveszed, akkor lesz egy Rudy-d, 3100 aranyad és 2x lengyel és 2x orosz 4 fős med legénységed 0 biával. Én még akkor csináltam ezt, amikor csak egy nemzetű volt, így elég sok orosz legénységet szereztem, de egyszer megvettem a két-nemzetűvé válás után is. Nem mintha számítana, de ennek a tanknak fix a legénység név és portré kombó (mert ezeket egy régi film sorozatról mintázták), így lesz 4 db Jan Kos nevű parancsnokod, Gustav Jelen lövészed, stb.

          A Rudy egy T34-85 variáns. A legjobb mind közül talán a T34-85M a magasabb DPM és páncél miatt, de ez is bőven jó kategória és ha azt nézed, hogy ezzel nem csak orosz, hanem lengyel medium legénységet is tudsz húzni, akkor ez egy megérős tank. Ha a T34-85M és a Cromwell B a tier 6 legjobb medje, akkor ez közvetlenül utánuk jön nem sokkal lemaradva. A "mennyire élvezetes vele játszani?" kérdésre a válasz az, hogy nyilván egyénfüggő (ki mit tud és szeret), de klasszikus med-nek mondható (nem kell vele új dolgokat kitanulni, mint például egy táras tanknál), szóval ha azokat szereted, akkor ebben sem kéne csalódnod, illetve ha mégis, akkor ennél sokkal jobbat amúgy sem találsz, szóval, akkor a medek világa valószínűleg nem neked való.
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Leopardusz
            • Tankos
            · 3 éve
            Köszi szépen a részletes választ Akkor valószinű megvevődik, mégis csak kellene egy jó 6os prém med is a missziókhoz, amivel jólesik a játék is meg közben pénzt is hoz...
            Igen, még olvastam h a T34-85M picit jobb, de na. Neki nem adnak 0-s BIÁT vevéskor úgy-e? Azért az alapból fele annyi gyűjtendő kapitányi XP-t jelent bármelyik szintnél...
            • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
              PZoli
              • VIP
              · 3 éve
              A T34-85M megvásárlásakor hasonlóan a legtöbb prém tankkal, csak sima legénységet kapnak.

              A 0. bia skillre úgy gondoljál, mint egy bónusz szakértelemre, tehát a legénység úgy fejlődik mint a normál, de ennek pluszban van egy bónusz szakértelme, ami a fejlődési rendszeren kívül van, nem lehet resetelni sem. Magyarán a Rudy legénységgel szerzel kb. 210.000k legénységi tp-t, akkor ugyanakkor kap új szakértelmet, mint egy hagyományos legénység, azután további kb. 420.000-énél a következőt, de neki ezen felül még van a bia is, azaz gyakorlatban mindig kereken +1 szakértelemmel (ami a bia) fog előbb járni, mint ha normál legénység lenne. Emiatt olyan értékesek a női legénységek, Chuck Norris vagy a mostani Team Clash legények, mert ők is ugyanezt tudják. Tavaly előtt karácsonykor a Mikulást lehetett megkapni ingyen, ő a legerősebb, neki nem egy, hanem kettő 0. szakértelme van, tehát ő mindig +2 skillel lesz előrébb, mint egy hagyományos legénységi tag.

              Amúgy az ajánlat hajnal-reggel lejár, szóval addig vedd meg vagy ne.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Rathagol27
        • Tankos
        · 3 éve
        Igen ez történt. Arany plussz 2x legénység. Inkább utóbbi kellett
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          PZoli
          • VIP
          · 3 éve
          Jaja. Régebben én is megjátszottam ezt többször is.
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Rathagol27
            • Tankos
            · 3 éve
            Basszus most vettem észre, hogy a Rudyhoz hozzácsaptak egy lengyel legénységet, pedig nagyon úgy emlékszem, hogy akkor vettem amikor lengyel ág még nem volt. Na nem baj van 2 adag bias lengyel csapat 😁
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 3 éve
    Egész jó tank és jár hozzá 0. Biás orosz és 0. Biás lengyel legénység is. A tank nemzete (orosz vagy lengyel) a garázsban bármikor átkapcsolható egyikről a másikra.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.