Jelenleg

36
látogatónk van

2021. június 1. 10:20

Steel Hunter 4. szakaszának időpontja

(12 szavazat)
8 hozzászólás

A Steel Hunter (Battle royal) játékmód 4. és egyben utolsó szakasza június 7. és 14. között zajlik majd, amit egyből a frissített Frontline mód követ majd.

Utoljára frissítve: 2021. június 1. 10:22

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Pokolfajzat70
    • Tankos
    · 2 éve
    Én csak egy dolgot nem értek. Ha valakinek nem tetszik valamelyik játékmód, nem kötelező azzal játszani. Miért kell fröcsögni róla. Attól még mások szívesen játszanak vele. Ez a Steelhunter és Frontline játékosok közötti egymásra köpködés kezd nagyon hasonlítani az arty miatt síró, meg az artyzó játékosok közötti hisztihez.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bulcsu
    • Tankos
    · 2 éve
    Mindkét játékmódban nagyon kevés a tapasztalatom ugyan, de a Frontline nekem is jobban bejött. A Steel Hunter-ből sok olyan dolgot hiányoltam, ami jó a Wot-ban. Pl elég "önzőzősnek" tűnt a random-hoz képest, és ha hihetek itt néhány fórumozónak, akkor ha a játékidő nagy részében, ha passzív vagy (taktikus bújkálás), akkor is lehetsz eredményes. Frontline akkor nem tetszene, ha például "egyentankokkal" lehetne csak játszani. (Ha valaki igazi troll küldje be a WG ötletládába. mondjuk at15 legyen az egyik vagy Ferdinand, EBR-ek kizárva... )
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.