Jelenleg

19
látogatónk van

2021. július 23. 07:52

Nyári láz - Hétvégi leárazások (07.23-07.26)

(25 szavazat)
9 hozzászólás

Kedvezmények


25% kredit a fogyóeszközök árából

25% arany a testreszabási elemek árából

30% kredit a Tier VI-VII normál tankokr árából

15% kredit a Tier VIII-X normál tankok árából

Utoljára frissítve: 2021. július 27. 07:00

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Feherbee18
    • Tankos
    · 2 éve
    Hmmm 5.-ik alkalommal vágják pofon a játékosokat egy bő hónap alatt?én már komolyan nem tudom mit gondoljak....egyébként feltűnt hogy a 3x 4x-es hétvégék is már mennyire ritkák?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Harcostankos
    • Tankos
    · 2 éve
    Ugyan ez van másik játékoknál is lásd falcon sqad
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    zsoltuska
    • Tankos
    · 2 éve
    Régen még a nosztalgia is jobb volt.. :-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    CptDoki
    • Tankos
    · 2 éve
    De király, hogy most már csak 25% leárazás van a fogyóeszközökre... Lassan ott tartunk, hogy emelik ezeket.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ketherge
    • Tankos
    · 2 éve
    Tavaly a prém tankok kredit hozamát csűrték le 50-ről 30%-ra. Most már a kedvezményeket is fúrják-faragják, arról nem is beszélve, hogy nem lehet tier7 fölött olyan csatát menni ami kreditet is hoz, nem csak visz, közsönhetően a sok idióta szarnak akik 30 másodperc alatt bedöntik a csatákat. . Azt nem érem miért olyan fontos enneka szarevő retkes bandának hogy továbbra is erőltessék a free to play titulus, amikor már rég nem az.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      death_train
      • Tankos
      · 2 éve
      Azért a T7-el (értem, hogy 8-9-10 akart lenni) vitatkoznék, de értelmes haszon valóban ritkán jön ki t.tree tankkkal. S prémmel is valóban csökkent. Hiába lövök konstans többet 30-40%-al most, mint 1,5-2 éve, a kredithozam beragadt.
      Ez a 25% meg arra jó, hogy bukj kreditet, ha el akarod adogatni őket. ugyebár úgy táraztunk be kreditet, hogy teletoltuk a garázst fogyócikkel, felszerelésekkel, amikor 50%..... lényegében árában adtuk el, mikor kellett a kredit. Büntetésbe kerültünk ezért, mert nem goldból váltottuk át a kreditet, v agy vettük a prémshopban, hanem fogyóeszközből. Elképzelem, hogy hamarosan kiadja az eszük: amikor tankot akarunk eladni, nem 50%-ot kapunk érte, hanem 15-20-25%-ot Tiertől függően visszafelé sorrendben (T5-ig 25, T6-8-ig 20, T9-10 pedig 15%).
      A fejőstehenet csak addig lehet gyötörni, amíg van miből tejet csináljon. Ha nem adsz neki vizet, a tej elapad. Ha nem adsz takarmányt, a tej soványodni kezd, majd a tehén is, végül a tej elapad. Ha ekkor meggyötröd még jobban, a tehén el is pusztul. A tehén vagyunk mi, játékosok. Fogy a jól tejelő játékosállomány? Érthető. Nincs minek örüljön. Örömszerzésre az evés pont megfelelő lenne. Ez nem evés, csak rágódás a szamárkórón.
      Elcseszték a brutális hulldown tankokkal, + a b@szó dpm-el kombinálva, az egyensúlyozatlan tankokkal, itt nem kizárólag EBR-re gondolok, bár a legtöbbet nálam is az az igazán idegesítő. Sem arty, sem Early, vagy Chiftain stb együtt nem b...szák fel az agyam annyira, mint azok. OK, játék része. Legyen!A sebessége wikipedia szerint: akár 115 km / h (71 mph) közúton (értsd aszfalt* megj. tőlem)75 km / h (47 mph) - 85 km / h (53 mph) másodlagos utakon
      10 km / h (6,2 mph) - 25 km / h (16 mph) durva és egyenetlen terepen.
      Kéretik sokadszorra egyensúlyozni!


      Bevétel esések:
      A korosztály, aki elkezdett vele gémőni, 10-en pár évvel idősebb lett. 30++tól 50-ig (nem bezárólag) tarthatunk most. Uborka szezon is van, nyaralálsok, kevesebben tolják közülünk, a sulis otthonülősök meg jóval kevesebbet költ(het)nek apu anyu kártyájáról.
      S miért dögleszti meg a java magát 1-3 percben? A BP pontokat akkor is megkapod az 1-10 XPszerző közt, ha vesztettél, csak kicsit kevesebbet. 5-3 a 7-5-tel szemben. Ha a Win 10-et kapna, meg 5-öt; a vesztes 1-3. helyezett, vagy 1-5. helyezett is csak 2 pontot (az első inkább 5-öt) már tenni is kéne érte valamit, hogy kapjon egyáltalán.

      De ehhez odaát kevesek a fejlesztők / agytrösztök, stb.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Ravenholm
        • Tankos
        · 2 éve
        Nekem 2 vagy 3 tankra nem ad pontot mert a 400 at elèrtem. Most olyanokhoz kell nyúlnom amiket nem csipek annyira. Viszont a baj ott van abban amit irtál hogy pl: ha nem vagy idióta... ès ha 15 ből 5 meghal 3 perc alatt akkor szerinted milyen kört tudsz tolni a maradèkkal? Igy az szivna aki nem átlag alatti.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      BaliSan
      • Tankos
      · 2 éve
      Veszik a cuccokat? Igen. van elég játékos? Igen. Hozza nekik a lóvét? Igen. Akkor miért tegyen veled jót? Majd ha kihal a szerver, mint Amerikában, olcsóbb lesz miden, és több cuccot fognak adni. Addig ez van.....
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Ravenholm
      • Tankos
      · 2 éve
      Na ja. Règen volt hogy 400-500k s köröket lehetett tolni...
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.