Jelenleg 214 vendég és egy tag online

2021. július 24. 08:26

[1.14] Nyilvános teszt szerver #2

Írta:
(25 szavazat)
22 hozzászólás

Elindult az 1.14 nyilvános tesztjének második fázisa:

 • Bekerült az új Field Modification mechanizmus, mellyel finomhangolhatjuk a Tier VI-X-es elit tankjaink technikai karakterisztikáit.
 • Megváltoztak az SPG személyes küldetések új HE lőszerekhez igazított kondíciói.
 • A következő tankok bekerültek a Frontline módba: Т-54 ltwt. FL, T-54 FL, Ferdinand FL, Jagdtiger FL, E 50 FL, T30 FL, M46 Patton FL, AMX M4 mle. 51 FL, Conqueror FL, WZ-111 model 1-4 FL, Type 61 FL, 50TP Tyszkiewicza FL, Strv 103-0 FL
 • Változnak a harci tartalékok paraméterei:
  • Recon Flight:
   • A lehűlési idő megnőtt: 260/240/220 s; A hatóidő lecsökkent: 15/17/20 s
  • Airstrike:
   • A lehűlési idő megnött: 210/190/170 s
  • Artillery Strike:
   • A csapás sugara megnőtt: 12 m; A bombák száma megnőtt: 22/24/32; A telepítési idő lecsökkent: 4 s
  • Minefield:
   • A lehűlési idő megnőtt: 240/220/200 s; A maximális kábítási idő lecsökkent: 10 s
Utoljára frissítve: 2021. július 24. 08:36
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Eddye68 · 1 hónapja
  Hát lassan eljutottunk oda hogy a spotterek többet sebeznek mint az artyk?????És ez így jó.Most komolyan lassan artyval kell majd spottoni?Mi lesz a következő szuper fejlesztés?Szerintem a kerekeseknek kéne erősebb páncélt adni mint a hevyknek Aztán az összes még használható tankot nerfelni.Szerintem a wotos fejlesztők sem tudják már lassan hogy mit csinálnak Mit is nem basztak még el???A legénységet???Ja most az jön.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   EgyUtalat · 1 hónapja
   Nem vagyok nagy arty-s de ma is sikerült 1000+-t vágnom egy progettoba...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Eddye68 · 1 hónapja
    Persze és mindig is lesz ilyen.És meg is fogod jegyezni de azt a másik 20-20 -at nem ami épp csak sebzett.Én is csak épp akkor artyzok mikor épp kurvára unom hogy szopat az MM.De akkor is azt mondom hogy az artyknak az lenne a dolga hogy messziről nagyot sebezzen.Mint ahogy a spottereknek az hogy felderítsék az ellenséget.Akkor most mi is volt a probléma????Szerintem meg ez így nem természetes ahogy most lett.Hogy az arty tölt 30-50 másodpercig és sebez 200 at.És mondjuk egy spotter tölt 3-4 másodperig és sebez 150-200 at.Most csak kurva nagy átlagot írtam de le lehet bontani tankokra is ha valaki annyira akarja.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     mikihetty · 1 hónapja
     nem jól közelíted meg a dolgot az artynak nem a sebzésa feladata, az arty támogató egység, lassítja az ellent ellen helyzetlőnybe juttatva a csapattársakat.

     bár az új fejlesztéseknél(kb 1 éve nem artyztam) úgy olvastam hogy lehet választani majd, hogy támogató módban(megfelelő lőszertypusok) vagy sebző módban(nagy átütéses lőszertípus) használjuk
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ragnar018 · 1 hónapja
   Mondjuk igen, ha valami hátul kattingat anélkül,hogy bármi penaltyt kapna az a minimum,hogy lóf@szt se sebezzen.. még most is többet sebez az a szutyok nerfelt arty,mint kéne neki.. de legalább a he nerf óta kevesebb arty rohangál.. imádom amikor a full vörös Józsikának 1600-2000 átlag dmg-e van kb az összes artyjával, de a normális tankjaival az 1000-res átlagot se lövi meg.. "dE nEm OpK aZ aRtYk mÉ nErFeLi ŐkEt A wG"
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Blackmoon · 1 hónapja
    Sajnos manapság már csak én is annyit tudok tenni hogy főleg a tömegbe lődözök hogy legalább a kábítás miatti kombinálttal szinten tartsam a statomat. Növelni már esélytelen.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018 · 1 hónapja
  Azért az Emil 2 őt szívesen vinném Frontlinera... De kivánczi leszek hogy a lassú IXes heavyk, TDK támadáskor mikor érnek a medek meg a lightok után, mire odacammognak a medek már a kövi bázist támadják majd
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Totti5 · 1 hónapja
  Ez a Field Modification is csak arra jó hogy a szórakozni vágyókat teljesen elkedvetlenítse. Tovább növeli a szakadékot a napi max 1-2 órát játszó, "pihenni" vágyók és a napi 8-12 órát játszók közt, akiknek ez a game az élete. LoL-ban legalább ott a rendes ranked game, ahol a saját szinted ellen mehetsz, nem a streamerek ellen akiknek csak ebből áll az élete.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ragnar018 · 1 hónapja
   Miben is veszi el a szórakozásodat a field modification? Pont,hogy ezt az irányvonalat kéne követnie a wg-nek és hagyniuk kéne,hogy mindenki olyan tankot "rakjon" össze, ami a játékstílusának megfelel.. a stremerekre is ugyanaz a +-25%os rng vonatkozik,mint rád, nem tudják befolyásolni semmivel.. a wot inkább rng based játék, mintsem skill based (az nem skill,hogy nem állok ki a puszta közepére vagy olyan szögben állok,hogy nagyobb esélyem legyen pattintani, ez színtiszta logika ami adott mindenkinek) szóval egyáltalán nem állja meg a helyét az az állítás,hogy (nagy) előnye lenne azoknak akik napi 8 órát játszanak
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    perretz · 1 hónapja
    Nekem az a bajom, hogy mind a crew 2, mind a field modification rosseben pay to win. A crew azért, mert tankváltáskor vagy hatalmas mennyiségű XP-t veszitel (amit csak nagyon sok játékkal tudsz visszaszerezni), vagy 750 aranyat költesz, a field modification meg azért, mert (főleg ha klánban játszik az ember) kötelező minél hamarabb a maxra vinni, hogy ne légy lemaradva az ellenféllel szemben, ami szintén vagy sok játékkal, vagy fizetve (free XP) tudsz elérni.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     RockyRuciano · 1 hónapja
     Ha Crew2.0-ről mint p2w-ről beszélünk, elsősorban azért kell így értelmeznünk, mert a 80 pontos commander meg a Unique Instructor nagyon elválasztja (a jelenleginél sokkal jobban) a hobbyjátékost és az idejét/pénzét a WoT-nak szentelő játékost --- és a 80 pontos commanderek meg szuperinstructorok boltban lesznek kaphatóak, akár direktben, akár csomagban vagy pay-wall mögött. És ez így kemény pay-to-win.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     ragnar018 · 1 hónapja
     Ha olyan klánban játszol, ahol olyan szinten is játszanak,hogy ez fontos legyen és ez téged zavar akkor miért a field modification a hibás? Hagyd ott a klánt,ha te csak casualozni akarsz.. én az első obj 907-es cw vége óta nem voltam klánban, akkor olyan szinten rommáégetett az emberek mentalitása (és nem a klánvezetés elvárásaival volt a probléma)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Totti5 · 1 hónapja
    A teszt szerver! számai alapján érezhető változásokra/módosításokra ad lehetőséget ez a rendszer. Elég sok idő egy napi 1-2 órás játékosnak az összes mod slotot kilockolni, ráadásul ezt tankonként meg kell csinálnia. Ellenben a hardcore játékosoknak 1-2 nap alatt megvan tankonként a teljes unlock, szóval rövid idő alatt érdemi előnyben lesznek.Nem a field mod. rendszer rossz, hanem a járulékos oldala, vagyis a két tábor közti szakadék továbbnövelése. És erre nincs alternatívája a WG-nek. A legénységi skillek ugyan ezt okozzák.Mindkettőre megoldás lenne ha tudná az MM vagy egy játékmód ezt kezelni, még akár nagyobb sorbanállás árán is, de ugye ilyen nincs...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     ragnar018 · 1 hónapja
     Hetente játszok vagy 4-5 órát és nincs ezzel a módosítással problémám.. sőt végre valami értelmeset is csinálnak
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Fajsz · 1 hónapja
   Ha nem is feltétlen a streamerek jelentik a problémet, de szerintem rátapintottál a lényegre. Nem érzem már azt wot-nál mint régen, hogy kikaocsolna. Tök jó, hogy a hardcore playereknek jó a rendszer, mert van napi 4-8 órájuk, hogy ezzel foglalkozzanak. Fiatalabb koromban én is bele tudtam ennyit tenni. De munka mellett inkább arra vágyom, hogy 1-2 órában letóljak pár meccset. Nyerjek is veszítsek is. De gyakorlatilag esélytelen vagyok mert nincs meg az a 3-4 tank ami a legjobb, nincs meg a premium cons. Ami ad + 10%-ot mindenre és azon kapom magam hogy 2 percnél -4 k a csapat hp. Nem gáz csak szerintem az fizet a játèkért aki dolgozik is szóval nem vágom miért szivat a wg. Bár lehet tévedek és ma már nem annyira nehéz a szüleidből pénzt kicsikarni videójátékra mint az én időmben.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi411 · 1 hónapja
  Ja nerfelték a HE-t, mi?????? Hát úgy sikerült, hogy 60tp a 60tp-mbe 500-at rakott célzás nélkül. Eddig ekkorát nem lehetett sebezni (nekem egyszer sem jött össze soha) nehéz tankba szemből. Az artyk ugyanúgy nagyot sebeznek mint eddig, tán valamivel kisebbet.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Okynawa · 1 hónapja
   Foch 155 repesszel 0 dmg, 9es kínai td, nag dög gun repessszel 0dmg, kv2r 0-150dmg max, Jumbo trollal kuka... de sírni kell még egy véletlen bement lövésért is. A többi repeszes tankkot nem is elmítem már.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   HUNterRichie · 1 hónapja
   Az a tán valamivel kisebbet az sokkal kisebb... Persze ez lehet szubjektív megítélés meg RNG dolga is, ennek ellenére én azt veszem észre hogy több csatában nincs arty mint van.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Blackmoon · 1 hónapja
    A tizesekkel 150-200-akat sebzek! Vicc lett az egész! Egyből jó lett azóta, fossa a gunmarkokat minden vasamra mivel majdhogynem már csak egyedül játszom velük.......
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     charliefirpo_2018 · 1 hónapja
     Lehet igazad van, a 7es német artyra most lett meg az első csík elég hamar, ez már a 4ik artym amin rajta van
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ragnar018 · 1 hónapja
  Komolyan "lehűlési idő"?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ravenholm · 2 hónapja
  Most nèztem. Èn mindig aim timera gyúrok. Jó dolgokat lehet kihozni a 112 ből, t34 ből, t103 ból ès a t77 ből ha a farmolásra gondolok.
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.