Jelenleg

16
látogatónk van

2021. augusztus 25. 13:10

Strv K: Az első IX-es prémium tank

(25 szavazat)
71 hozzászólás

Hamarosan új tank maraton indul, éspedig a svéd Strv K prémium nehéz tankért, ami mint a címben is olvashatjátok, egy Tier IX-es tank lesz. Vagyis személyében megjelenik a játékban az első IX-es prémium tank, ami nem csak több kreditet, de több kötvényt is fog keresni, ugyanis képes lesz utóbbit is gyűjteni a kredit mellé (bár egyes források szerint csak limitált számban).

A maraton egyébiránt néhány napon belül elindul, ha tippelnem kellene, pénteket mondanék.

Utoljára frissítve: 2021. augusztus 26. 10:28

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Wot_Tokfilko
    • Tankos
    · 2 éve
    MrScheff és Tankelit is készített egy bemutató videót:
    https://www.youtube.com/watch?v=Ok4Icr4Sm0c

    https://www.youtube.com/watch?v=F_9uJKKqxj4
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Wot_Tokfilko
    • Tankos
    · 2 éve
    Ne rohanjatok a kasszához megvenni. Előbb nézzétek meg ezt az összehasonlítást:
    https://www.youtube.com/watch?v=a_XPPGmlWVk

    Persze, ha eléritek a 80%-ot a maratonban, akkor biztos nem lesz már drága, de nem túl erős a tank. És főleg lassabb lesz, mint várnánk.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      charliefirpo_2018
      • Tankos
      · 2 éve
      Nemigazán hoz lázba ez a tank, nem a fő prioritás. Inkább rárakom az E 75re a 2ik gunmarkot...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    HUN_Sector
    • Tankos
    · 2 éve
    Ma déltájékban gondoltam, kipróbálom az egyik kettes tankot, amivel még sose mentem... 30 mp MM után 10 vs 10 fogadott. Ilyet nem láttam a bétát követő, alacsony játékosszámú indulás óta
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Koverchenko1
    • Tankos
    · 2 éve
    Szerintem senki ne vegyen semmit... 15-3 csaták minden áldott nap az EU szerveren.... Tegyék rendbe először a játékukat aztán majd lehet vásárolni... Jelenleg semmit sem ér még a legjobb tank sem mivel 3 perc sincs egy csata. Ennyi idő alatt ha egy lassabb tankkal 3-4 lövésed van maximum, abból is max 1-2 talál. Erre jönnek a 9-es prémiummal... Meg Field Modification és Crew 2.0.. Ki kérte ezeket de most komolyan? Aztán neki indulok a csatának és olyan balanszolt az MM, hogy egyből - 2K val indít a csapat a visszaszámlálásnál! (Nem vicc screenshot is van róla!) Normális ez kérdezem? Ez lenne a nagy megmérettetés egy-egy csatában? Komolyan egy vicc az egész.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      bazsi411
      • Tankos
      · 2 éve
      Az rng és az mm a gond. Tegnap volt olyan csatám ahol 14 lövés 0 azaz nulla dmg, mert nem oda lóttem ahova céloztam. Tegnapelőtt 2500 wn8, tegnap 1400. Na ez a vicc! És tényleg idegesító. Főleg hogy a 2.gunmark pont ezért nem jön össze. Ott voltam 84,9%-nál és benyomja az olyan szópót, hogy 5 csata alatt 80%-ra vissza.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Ravenholm
        • Tankos
        · 2 éve
        A kv 5 re raktam hp húzó cuccost az első slotba. 1960hp Az első 2 csatámban ezután az első hittől amit kaptam 600+ hpm ègett le. Igy is jó kör volt mind a 2 hiába bukó.. Ráraktam az üz.tank, motor, a.rack hp húzót. Aztán a köv 3 csata is bukó de 800xp ket kaptam igy is... A mm miatt... Ha a jatèk nem akarja hogy nyerj, mindent megtesz. Bekerülsz defender, 2 skoda ellen meg mèg pár hozzád mèrten imba cucc ellen. Ès ha te csinálsz is valamit, mind 1 mert a csapatod ezek ledarálják. A lènyeg hogy 55-58% winről kerülj 50% vagy az alá. Ès vegyèl valami jobbat...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Ba_nshee
      • Kiképző
      · 2 éve
      (Eközben továbbra is 7 perc körül van a csaták átlagideje.)
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      charliefirpo_2018
      • Tankos
      · 2 éve
      A 15-3 nak csak örülni tudok, a 3-15 az másik eset...
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Nevetel
        • Tankos
        · 2 éve
        Hát én nem tudok a 15-3-nak sem örülni, kevés benne az izgalom, túl egyszerű. Főleg hogyha lassabb tankkal megyek például Maus vagy Tog 2. Mire ezekkel odaérnék addigra vége a csatának és csak a W-t nyomtam!
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Eddye68
          • Tankos
          · 2 éve
          Erről ugatok itt hónapok óta!!!!!!!!Aztán néha még el is küldenek a picsába hogy miért rinyálok állandóan.Hát azért mer még az MM nem lesz kiegyenlített addig ez a játék sem fog egy kalap szarnál többet érni.Nem új tankokat kéne árulni meg a legénységet elbaszni hanem a régi dolgokat játszatóvá tenni.És majd ha újra szórakoztat a játék nem nem pedig idegesít akkor talán majd költök a játékra.Amúgy részemről karácsonykor szerintem befizettem az utolsó támogatásomat a játékba.Bármikor hajlandó vagyok pénzt költeni de csak ha jól érzem magam.És ezt nem új tankok vagy legénység vagy egyéb felszerelhető baromságok fogják megoldani.Értem én hogy a WG pénzt szeretne keresni.Én viszont szórakozni szeretnék, nem pedig mérgelődni.Na ezt oldják meg
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            PZoli
            • VIP
            · 2 éve
            Ezt írtad egy másik hozzászólásodban:
            "No kb. 1 hónapja nem voltam tier X-ben.Gondoltam megnézem.Az első csata 4-15 lett 2,34 perc alatt!!!!!!!Durva azért max tierben Sad A második pedig 1-15. A két csatában ugye 60 gamer van.No ebből 51 játékos volt hóóóóóóóót piros."

            51 a 60-ból. Ez 85% olyan játékos, akinek nem sok fogalma van a játékról. Kérdés az is, hogy a maradék 15% mit jelent, mert ha csak narancssárgákat, sárgákat és zöldeket, akkor ők olyan nagy mértékben nem tudnak befolyásolni semmit, sőt még adott esetben a szuperunikumok sem, a sok lúd disznót győz alapon.
            A csaták a 85% (azaz a csapaton belül 12-13 piros játékos) miatt 15:3-asak és 4-5 percesek, mert ők elég random mozognak a pályákon és amelyik oldalnál hamarabb megöletik magukat, az kerül hátrányba, mert beindul a lavina effektus.
            Az MM-től nem lesznek jobbak a játékosok és emiatt nem is oldhatja meg a problémát. Ha a jobb csaták alatt nem az agyaggalamb lövészetet értjük, akkor csak akkor lehet belőlük több, ha a játékosok tudásszintje emelkedik, ami viszont alapvetően rajtuk múlna, de ha nincs rá személyes igény (márpedig nincsen), akkor ezzel nincs mit tenni.

            "néha még el is küldenek a picsába hogy miért rinyálok állandóan"
            Ez egyrészt azért lehet, mert kb. minden hozzászólásodban csak ezt írod és az emberek számára már unalmas az, ha jön Eddye68, akkor már megint az "MM és a 15:3" következik, másrészt mert (szerintem, ahogy fentebb is írom) a probléma fő okát rossz helyre pozicionálod, azaz az MM-re és nem a játékosok 80%-ának rendkívül alacsony tudás szintjére, amiből ugyebár az MM-nek kell dolgoznia és hát van a klasszikus mondás, hogy sz*rból nem lehet várat építeni és ezen az építész sem tudna, csak minimálisan változtatni, feltéve, ha akarna, de szemlátomást ő sem akar. Szóval te ezzel a kisebb résszel vagy elfoglalva, miközben a nagyobb rész pedig pont a játékosállományt jelenti és azzal pedig nincs mit kezdeni.
            Szerintem.

            "És majd ha újra szórakoztat a játék nem nem pedig idegesít akkor talán majd költök a játékra.Amúgy részemről karácsonykor szerintem befizettem az utolsó támogatásomat a játékba.Bármikor hajlandó vagyok pénzt költeni de csak ha jól érzem magam."
            Idegesít a játék, szóval nem költesz rá, de karácsonykor mégis költesz rá, pedig idegesít... Igencsak sokan vannak ugyanígy vele. Elégedetlenkednek, azután mégis vásárolnak, hiszen ezt vagy azt az ajánlatot "nem lehet kihagyni"... és ezzel azt üzenik a WG-nek, hogy jó az irány, hiszen továbbra is fizetnek a szolgáltatásért annak ellenére, hogy amúgy folyamatosan morognak a fórumokon. Az üzleti modell arra épül, hogy a játékosok nem egyensúlyra vágynak, hanem előnyre a másik játékossal szemben és ezért bármennyi pénzt kifizetnek. Mennyire OP a Skoda T56, már-már tier 9-es tank, rohadtul nem kéne a játékba, mert broken, de ha nem veszem meg, akkor hátrányba kerülök azzal szemben, akinek megvan, szóval folyamatosan panaszkodom az egyensúly miatt, mert úgy lehetne jó a játék, de a pénztárcámmal támogatom az egyensúly felborítását, mert hát kihagyhatatlanul OP az ajánlat.
            No Offense. Nem személyesnek szánom, csak egyszerűen rávilágítok az általános emberi mentalitásra. Itt is, ahogyan a való világban, ha megkérdezik az embereket, akkor azok azt mondják, hogy jobb világban szeretnének élni, de ha a tetteiket megfigyeljük, akkor leginkább a saját hasznukat nézik és ilyenkor azonnal elfelejtik/félrerakják a "jobb világ" elveiket.
            • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
              charliefirpo_2018
              • Tankos
              · 2 éve
              Teljes mértékben igazad van. Nem kellene beengedni magasabb tierbe olyanokat akik nem érnek el egy szintet. Mondom én aki nem tartozom a legjobb játékosok közé,átlagosnak sem mondható statommal. De kihozom a maxot a helyzetből,bármi legyen is. Szeretném megvenni a Skodát,fáj rá a fogam,de megfogadtam hogy nem költök erre a játékra, azt eszem ami van. Pedig megtehetném,de nem akarom. Majd úgy járok vele mint a Defenderrel,az elején kiváló volt,de azóta tuti kapott valami rejtett nerfet mert közel nem olyan mint régen. Vagy az op broken tankok már jobbak,ezért halványult el. De azért megcibálom vele a Skoda bajszát ha kell
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    vaskereszt
    • Tankos
    · 2 éve
    Aki 9es prémiumot akar venni, szerintem várjon még, karácsonyi lootboxban úgyis lesz táras/orosz rettenet.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tomato
    • Tankos
    · 2 éve
    És még csak nem is táras.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Nevetel
    • Tankos
    · 2 éve
    Mostanában milyen divat lett a játékban a világítós skin. Most ez lett a WG-nél az új divat?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ravenholm
    • Tankos
    · 2 éve
    Amúgy... Ha már van pár táras tank, azokból is med + heavy.. Kerekes.. Stb.. Jönnek a ---9--- es prèmek.. A tornyos td k ( t30, hellcat.. etc ) tornyának a forgását mièrt nem buffolják arra a szintre ami papiron van? TönkretennèAsokOpTornyosTDaBalanceot mi?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ravenholm
    • Tankos
    · 2 éve
    Nem egy nagy durr. Lehet vele tornyozni.. Mivel minden körben lesz oldalankènt 2 - 2 mindenki vált majd goldra ès bye bye stronk' turret az 5/1 raac nál is igy van.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018
    • Tankos
    · 2 éve
    Ez egy Centurion 7/1 svéd prémium változata
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.