Legközelebb már az indító hsz-nél szóljatok légyszi ("b*szodjatok meg" kezdetű), így nem kell törölnöm utána mindent amivel etettétek
Szinte biztosra vettem, hogy cenzúra lesz
Csak gratulálni tudok ehhez a teljesítményhez.
Egész nyugodtan jöhet a BAN is.
És köszönöm!
De ettől az IGAZSÁG nem változik....
Legközelebb már az indító hsz-nél szóljatok légyszi ("b*szodjatok meg" kezdetű), így nem kell törölnöm utána mindent amivel etettétek
Szinte biztosra vettem, hogy cenzúra lesz
Csak gratulálni tudok ehhez a teljesítményhez.
Egész nyugodtan jöhet a BAN is.
És köszönöm!
De ettől az IGAZSÁG nem változik....
A bannal semmit nem fog a fórum veszíteni, ellenben megnyeri a kitörölt hozzászólásaid helyét.
Leszedtem ezt a "for skills" nevű förmedvényt, kíváncsiságból, egy replay-en megnéztem: undorító.
Ennek így mi értelme van? Hol marad a játék, annak az igénye, hogy megtanulja az ember a pályákat, tankokat/osztályokat?
Ez konkrétan agyonüti az agyhasználatot... Szerintem senki nem lesz ettől jó játékos, viszont mindenképpen rossz marad.
Ez lesz az, amit soha de soha nem fogok visszarakni.
Nem tom', hogy mi az a "for skills", de , ahogyan leírtad, egyre jobban tetszik. Utána nézek, és telepítem!
Üdv! Olyan jellegű problémám lenne, hogy szerettem volna egy új accountot csinálni itt a wotinfon, viszont sajnos nem kaptam meg a visszaigazoló emailt, így nem enged be a megcsinált accountba... Ezt már 2 db email címmel is eljátszottam, és az elsőre azóta is várom a visszaigazoló email-t (nagyjából 1 hete), a másodikkal csak nem rég próbálkoztam be, de sajnos itt sem volt nagyobb szerencsém.
Már kezdek kifogyni az email címekből.
Itt mit lehetne tenni? Anno mikor ezt az accountomat regisztráltam, nem emlékszem semmiféle fennakadásra, minden megfelelően működött.
Előre is köszönöm a segítséget, várom az adminok/illetékesek válaszát!
10 éve 3 hete - 10 éve 3 hete#146066Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Jacktor a vitiris cuccnál cseréd le a fájlt légyszi a res_mods mappában nem írtam át 0.9.9-et 0.9.10-re ,van akinek ez majd gondot jelent lehet,köszönöm szépen,és bocsi
Last edit: 10 éve 3 hete by DrGoodBad.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor
Battlefield 2D style