Jelenleg 87 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 9 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 17 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 23 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja

Adminok figyelmébe

10 éve 2 hete #146666 Írta: FZRPUPU
Megválaszolva: FZRPUPU
Pontosan a lakatra kell célozni, nem jobbra nem balra alá és fölé, működik a dolog rendesen semmi gond vele.
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146671 Írta: tarcsay
Megválaszolva: tarcsay
Köszi a lakat így mŰködik
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146699 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
Szeretném kérni Vivaldi törlését a Wotinforol. Nem értem, hogy hogy lehet aktív tag az oldalon, ha korábban már bannolva lett. Mindenesetre most is ugyanazt csinálja amit az első fiókjában (igen valaki wotinfo re-rollra szorul rá). Másokat privátban a játékban küld el az anyjába, vagy minden ok nélkül sértegeti a chat-en. Minden topicot telefos a hülyeségeivel, önkritika minimális megléte nélkül olt szét komplett csapatokat, rinyál a hülyeségei miatt amire ha választ kap, akkor neki áll feljebb, és PRÓBÁL visszaoltani.
Mi a szarért lehet ő itt tulajdonképpen, ha mér kibbanolták, és most ugyanazt csinálja amit a kitiltása előtt?
Ha Dodge kitiltást kapott akkor ez a retardált miért nem kap (MÉG EGYSZER)?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FZRPUPU, Hunter9956, eldegor, Jackal_hun, singes, Sunhair, siposbalint0, sweet85, Lord_Loga
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146703 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Szeretném kérni Vivaldi törlését a Wotinforol. Nem értem, hogy hogy lehet aktív tag az oldalon, ha korábban már bannolva lett. Mindenesetre most is ugyanazt csinálja amit az első fiókjában (igen valaki wotinfo re-rollra szorul rá). Másokat privátban a játékban küld el az anyjába, vagy minden ok nélkül sértegeti a chat-en. Minden topicot telefos a hülyeségeivel, önkritika minimális megléte nélkül olt szét komplett csapatokat, rinyál a hülyeségei miatt amire ha választ kap, akkor neki áll feljebb, és PRÓBÁL visszaoltani.
Mi a szarért lehet ő itt tulajdonképpen, ha mér kibbanolták, és most ugyanazt csinálja amit a kitiltása előtt?
Ha Dodge kitiltást kapott akkor ez a retardált miért nem kap (MÉG EGYSZER)?

Támogatom a felvetést
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146705 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

...Ha Dodge kitiltást kapott...

Nem kapott. Harmincnapos tiltást kapott, ez után ő maga kérte minden dolgának a törlését.
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146706 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Nem kapott. Harmincnapos tiltást kapott, ez után ő maga kérte minden dolgának a törlését.

Nem ez most a lényeg szerintem,hanem hogy ő sokkal kevesebbért tiltást kapott,míg Vivaldi még mindig itt van.
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146709 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary

Nem ez most a lényeg szerintem,hanem hogy ő sokkal kevesebbért tiltást kapott,míg Vivaldi még mindig itt van.

Sokkal kevesebbért úgy, hogy közben ő először volt itt, és rengeteg is tett az oldalért tartalmilag. Míg ez a faggot semmit sem, sőt! Ahol ő megjelenik, ott garantált a balhé. Érdekes...
Én mai nappal bezárólag kitiltva szeretném látni ezt a gyökeret, de úgy végleg. Meg ha lehet, akkor ne regeljen már be egy 3. accal sem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FZRPUPU, bodzy, Hunter9956
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146752 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Különösen ha azt is figyelembe vesszük hogy a pozitív munkássága nulla vivaldinak;) szóval nincs miből mit kivonni.

Ráadásul visszaeső, azt a törvény is jobban bünteti nem?;)
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146763 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Jacktor a törvény B)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146774 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Jacktor a törvény B)

A csont brigád óta tudjuk hogy a törvényt meg lehet változtatni:)
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146827 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor

Különösen ha azt is figyelembe vesszük hogy a pozitív munkássága nulla vivaldinak;) szóval nincs miből mit kivonni.

Visszaolvastam az azóta általam már törölt topikot (játékosokat ha lehet, nyilvánosan ne állítsunk pellengérre).

Nekem az jött le, hogy Te beraktál róla egy képet és egy sztorit, amiben már eleve olyan jelzőket használtál rá, ami nem való ide. Mégis mit vártál? Hogy túllép ezen?
Mert miután ő (higgadtan) reagált arra hogy újra figyelmet kapott, Te olyan szinten mocskos trágárságokat zúdítottál rá hogy inkább töröltem az egész topikot a picsába. Ráadásul ennek igazából semmi oka nem volt az adott folyamban, de még ha lett is volna, nem így kell lereagálni dolgokat.
Fogalmam sincs ki az a Vivaldi é nem is élvez semmilyen védettséget, de mivel próbálok objektív maradni, én így láttam az érintett konkrét esetet. Elhiszem hogy "nem kedveled" őt, de ne kiálts farkast ha nincs ott.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ergil, MPeter71
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146830 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Visszaolvastam az azóta általam már törölt topikot (játékosokat ha lehet, nyilvánosan ne állítsunk pellengérre).

Nekem az jött le, hogy Te beraktál róla egy képet és egy sztorit, amiben már eleve olyan jelzőket használtál rá, ami nem való ide. Mégis mit vártál? Hogy túllép ezen?
Mert miután ő (higgadtan) reagált arra hogy újra figyelmet kapott, Te olyan szinten mocskos trágárságokat zúdítottál rá hogy inkább töröltem az egész topikot a picsába. Ráadásul ennek igazából semmi oka nem volt az adott folyamban, de még ha lett is volna, nem így kell lereagálni dolgokat.
Fogalmam sincs ki az a Vivaldi é nem is élvez semmilyen védettséget, de mivel próbálok objektív maradni, én így láttam az érintett konkrét esetet. Elhiszem hogy "nem kedveled" őt, de ne kiálts farkast ha nincs ott.

Korrekt moderálás. Jacktor for president!
Ja már az... :evil:
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146832 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

Nincs ott farkas....csak egy sunyi róka....
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146891 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

Elhiszem hogy "nem kedveled" őt, de ne kiálts farkast ha nincs ott.

Vivaldi = gomolan /kitiltot felhasznló/ és nincs farkas kiálltva - ő egy eltévelyedett "bárány" akit el kéne innen terelgetni... :) (jóóóó messzire....)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sunhair
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146907 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

Elhiszem hogy "nem kedveled" őt, de ne kiálts farkast ha nincs ott.

Vivaldi = gomolan /kitiltot felhasznló/ és nincs farkas kiálltva - ő egy eltévelyedett "bárány" akit el kéne innen terelgetni... :) (jóóóó messzire....)

És hogy tereled haza, ha a Lipótmező becsukta kapuit? Otthontalan szegény....Most miért vagy ilyen vele.... :whistle: :evil:
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Kopasz0721 profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Hiányos a golyókészlet ... ettől minden...
    • Írta: Kopasz0721
    • 54 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 7 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.