Jelenleg 86 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 9 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 17 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 23 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja

Adminok figyelmébe

10 éve 2 hete #146912 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
Jacktor eléggé megdöbbent, hogy mennyire nem vagy képben az itt zajló dolgokkal kapcsolatban. Nincs is energiám kifejteni igazából. Csak vess egy pillantást arra, hogy hány köszönetet kapott a komment, amiben a korábban már kitiltott gomolan alias Vivaldi kitiltását kérem.
Szerinted ha ennyi ember azt szeretné, hogy eltűnjön innen akkor az indokolatlan?
Én nem tudom megtűrni az ilyen gyökereket magam körül. És az a baj, hogy ezekből egyre több lesz kezdve k1llmask-tól mydocumentesen át a sok hétvégi akció alatt rinyálón keresztül Vivaldiig.
Nekem nincs egyszerűen igényem arra, hogy itt kelljen válogatnom felhasználó név alapján a kommenteket elkerülvén a retardációt. Ahogy arra sincs, hogy neked magyarázkodjak, ha egy mindenki által fogyatékosnak vélt fórumozóról elmondom azt, amit mindenki más is gondol, és rajtad kívül tök evidens mindenkinek.
Meguntam azt is, hogy itt nagyobb szava van egy Vivaldi féle fasznak azzal szemben, aki tesz is valamit az oldal színvonala érdekében. Csak én érzem a különbséget például Jackal_hun, Dodge94hun, jómagam, és Vivaldi között?
Én mondtam, hogy a tegnapi nappal bezárólag kitiltva szeretném látni (egyébként ezzel jópáran egyet is értettek köszönetek formájában). Ezek szerint ez nem következett be.
Tudod mit? Akkor én gondoskodok róla, hogy egy taggal kevesebb legyen a wotinfo összlétszáma. Egyszerűen meguntam, hogy itt a legnagyobb hülyének is nagyobb szava van lassan...
Nyugodtan töröld a fiókomat. Lásd, hogy nem egy kicsinyes bosszúról van szó, az elemzéseket nyugodtan fennhagyhatod az oldalon. Nem másokat akarok büntetni a hülyeséged miatt.
Egyszer csak elfogynak innét azok, akiknen van is rálátása a dolgokra. Akkor aztán 0-24-be mehet az összeesküvés elméletek folyamatos kreálása, meg a többi hülyeség amit a Vivaldi szintet képviselők művelnek.
Aki akar, az a játékban úgyis megtalál.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kopuler
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146914 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2
Vivaldi már tegnap óta nincs.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Mercenary, imi321, 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8, kopuler
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146915 Írta: Hun_Mercenary

Jacktor kommentjéből nekem ez nem jött át
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146962 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321

Ideje volt már, csak idegesített itt mindenkit a hülyeségeivel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Mercenary, sweet85
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #147004 Írta: sweet85
Megválaszolva: sweet85
Sziasztok!

Az örömködőben el vannak csúszva az oldalak! Az illetékes majd ránézne?
Köszönöm szépen! :)
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #147028 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Hun_Mercenary

Az a helyzet az ilyen felhasználókat ki dobod az ajtón vissza jön az ablakon,míg vannak maszkol IP programok annyiszor jön vissza amennyiszer akar valaki,ez ellen az IP ban sem segít sajnos. Egy megoldás van,ha most Vivaldi név után vissza jön Mozart néven egyszerűen levegőnek kell venni "ne etesd a trolt" nem potyára volt ki találva,nem eteted meg döglik :evil:

Mondom ezt úgy ,hogy nem tudom ,mi volt az előzmény,egy hozzászólására sem emlékeszem,szóval teljesen objektíven,minden rossz indulat nélkül :)
Téma zárolva.
10 éve 2 hete - 10 éve 2 hete #147030 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

Hun_Mercenary

Az a helyzet az ilyen felhasználókat ki dobod az ajtón vissza jön az ablakon,míg vannak maszkol IP programok annyiszor jön vissza amennyiszer akar valaki,ez ellen az IP ban sem segít sajnos. Egy megoldás van,ha most Vivaldi név után vissza jön Mozart néven egyszerűen levegőnek kell venni "ne etesd a trolt" nem potyára volt ki találva,nem eteted meg döglik :evil:

Mondom ezt úgy ,hogy nem tudom ,mi volt az előzmény,egy hozzászólására sem emlékeszem,szóval teljesen objektíven,minden rossz indulat nélkül :)

Egyszer elfogynak a Klasszikus zeneszerzők :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Morphelo, Kopasz, sweet85
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #147041 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor

Sziasztok! Az örömködőben el vannak csúszva az oldalak! Az illetékes majd ránézne? Köszönöm szépen! :)

Kész.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sweet85
Téma zárolva.
10 éve 2 hete - 10 éve 2 hete #147195 Írta: Cave
Megválaszolva: Cave
Ugye nem komoly, hogy Hun_Mercenary ezért elment?!

Nagyon rossz lenne látni, hogy a természetes kiválasztódás itt nem működik és az idióták élik túl (Vivaldi és társai), nem pedig azok, akik értéket képviselnek és hasznos munkát végeznek a jobb cél érdekében.

Hiszem, hogy nem így van!

2.
Úgy látom az említett karakter JELEN van! Köszönöm!
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #147203 Írta: Hun_Mercenary
Nyugi, még itt vagyok :lol:
Így már érzékelem az igazság jelenlétét, hogy Vivaldi ban-t kapott.. mondjuk úgy, maradok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo, sweet85
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #147204 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Nagyon rossz lenne látni, hogy a természetes kiválasztódás itt nem működik és az idióták élik túl (Vivaldi és társai), nem pedig azok, akik értéket képviselnek és hasznos munkát végeznek a jobb cél érdekében.

2.

És csodálkoznál, ha elmenne???

Állandóan jönnek az agyament trollok. Dodzs válaszolt a maga módján, bumm, viszlát dodzs.
Múltkor vivaldi belémkötött, én válaszoltam sokkal finomabb hangnemben, ő anyázott, stb. Eredmény: semmi.

Mercenaryval is összeveszett vivaldi, és mi lett -szerencsére csak - majdnem az eredmény: mercenary el, vivaldi marad.
A trolloknak mindent szabad, minden megengedett, ne válaszoljunk, mert más i olvassa, ne anyázzunk, bezzeg minket anyázhatnak. Egyik kedves játékos múltkor a gyermekeimet vette a szájára (szokás szerint én nem személyeskedtem), mi történt? Hsz-t törölték, embert nem. Akkor miről is beszélünk?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Mercenary, eldegor, sweet85
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #147232 Írta: Sunhair

2.

És csodálkoznál, ha elmenne???

Állandóan jönnek az agyament trollok. Dodzs válaszolt a maga módján, bumm, viszlát dodzs.
Múltkor vivaldi belémkötött, én válaszoltam sokkal finomabb hangnemben, ő anyázott, stb. Eredmény: semmi.

Mercenaryval is összeveszett vivaldi, és mi lett -szerencsére csak - majdnem az eredmény: mercenary el, vivaldi marad.
A trolloknak mindent szabad, minden megengedett, ne válaszoljunk, mert más i olvassa, ne anyázzunk, bezzeg minket anyázhatnak. Egyik kedves játékos múltkor a gyermekeimet vette a szájára (szokás szerint én nem személyeskedtem), mi történt? Hsz-t törölték, embert nem. Akkor miről is beszélünk?

Singes!

Az úr isten verje meg a szomszédodat...
7 névből 5-öt csak sikerült kisbetűvel :cheer:
Az ég áldja meg a lelked. Vivaldit ha nem is helyeslem de megértem. De Dodge és Merc mit vétett.

(Tudom, jön, hogy nyelvtannáci vagyok. De ez az egy a vesszőparipám. Mert ez e NEVÜK)
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #147234 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

Mert ez e NEVÜK

öööö, nem teljesen igaz - ez nem a nevük :whistle: ez nick, ami az én esetemben pl. eldegor ami nem egyenlő Eldegor-ral /főleg ha a fórummotornál számítana a kis-nagy betű/

;)
Téma zárolva.
10 éve 2 hete - 10 éve 2 hete #147241 Írta: Sunhair

Mert ez e NEVÜK

öööö, nem teljesen igaz - ez nem a nevük :whistle: ez nick, ami az én esetemben pl. eldegor ami nem egyenlő Eldegor-ral /főleg ha a fórummotornál számítana a kis-nagy betű/

;)

De ez teljesen igaz. Mivel egy személyt szóltok meg, vagy éppen egy személy-re utalok. A Nick mögött ugyanis egy ember egy felhasználó van. Ebben az esetben ha az mondom Eldegor te bolond vagy, nem a Nick-et hülyéztem le hanem téged a usert. Ugyan ez igaz arra is ha azt mondom imádom Eldegort. Te pedig egy ember vagy, s mint olyan Nagy betűvel kell írni...Ez a legalapvetőbb tiszteletadás. Lásd Nemecseknél ( Ez a leghíresebb példa sry)

Tekintsünk el a attól a ténytől, hogy Dodge, Vivaldi, és Mercenary is nagybetűvel van írva már a nickben is... :whistle: ;)
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #147251 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Lehet ezt nem itt kéne megbeszélni :whistle:
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Kopasz0721 profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Hiányos a golyókészlet ... ettől minden...
    • Írta: Kopasz0721
    • 55 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 7 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.