11 éve 6 hónapja - 11 éve 6 hónapja#32851Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Javaslat: a legutóbbi 10 fórum hozzászólás helyett a bal oldali sáv mutathatná a legutóbbi 10 fórum téma utolsó hozzászólását. Most például az 5 "Tankos Apukák Fóruma" és az 5 "Admin" helyett lenne csak az utolsó 1-1 hozzászólás. Legfelül a legfrissebb, alatta a következö és így tovább. Ahogy most is a hozzászólás idöpontjával és a készítö nevével.
Cikkek hozzászólása lehetne ugyanígy. Ha kijön egy hírcsokor akkor a sávban néha 5 perc után már csak az szerepel 15-ször.
Amúgy nem tudom miért nem mész be a fórumba, ott nem lenne ilyen problémád. Csak +2 kattintás.
Nmert a tankos faterok nagyon el szabadulnak néha (valaki betesz 1 félmeztelen női képet 3 oldalon keresztül az van tárgyalva. Feltéve , hogy az acconyka nem áll mögöttük ) és ilyenkor csak az van kint.
Sajnos ez a modul így működik, ez amúgy engem is zavart eleinte és kerestem valami kieget hozzá, de nem találtam. Mindenesetre holnap megnézem megint, mert volt valami "Témánkénti összesítés" opciós, de az sem úgy működött ahogy Te leírtad és én is szerettem volna annó
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Mir4g3, mrlajos
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...