Jacktor, a törölt hozzászólások miatt megint elmásztak az oldalszámok, a dühöngős topic utolsó két oldala gyakorlatilag üres, az örömködőnek pedig az utolsó oldalán nincs semmi.
Fórummotor bug?
A törölt hsz-ok megmaradnak a táblában, majd a lapozós/oldalszámos linkek generálásánál mégis beszámítódnak?
Nem lehet olyat, hogy a törölt hsz-ok véglegesen purgálódjanak?
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja#38626Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Azért szedtem ki mert ha nem volt elérhető a forrásoldal, akkor nagyon belassította az itteni oldalbetöltést.
Ez a
wotlabs-os aláírás
elég stabilan elérhető és informatív, viszont nem igazán frissül.
Last edit: 11 éve 5 hónapja by Jacktor.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Megpróbálom körbeírni az észrevételt érthetően, remélem sikerülni fog!
A T-F-K topicban vettük észre, hogy ha egy új lapra érkezik hozzászólás, akkor nem látszódik az új lapon, csak a bal oldali hozzászólás listában! mindaddig rejtve marad a hozzászólás a lapon, amíg még egy új hozzászólás nem érkezik!
Kérlek, ha lesz rá érkezésed, nézd meg, mi lehet a probléma!
Addig is várunk türelemmel!
Köszi!
11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja#40995Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58
Sajnos újra meg újra rá kell, h. jöjjek, h. az én türelmem sem véghetetlen... lehet - sőt nem lehet: biztos! - h. menthetetlenül öregszem, de kérem, T. Urak! Itt fiatalok is vannak... Lehet, néhány ifjonti titánnak jó szórakozás szotyit magozni válaszul mindarra, amit művel, de amit most már művel - l. Dühöngő -, arra a válasz, kérem, ne a további magozás legyen - akármennyire is szórakoztató -, hanem a bann. Nem óhajtok többet olvasni Szotyimagról, pláne nem Szotyimagtól. Szóltam.
Last edit: 11 éve 4 hónapja by Szete58.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Kopasz0721, mrlajos, DrangHun, DarkRaven73
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...