11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja#45648Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37
Szerintem elég volt a másik piszkálásából, egy ideig elmegy a dühöngőbe poén,de Morphelo szerintem ezt a témát lezártuk , vagyis remélem, tehát Te már ne kezd újra. Köszi.
Viszont remélem nem fogjátok még egyszer átlépni a határt, szerintem Jacktornak is tele van a hócipője.
Last edit: 11 éve 3 hónapja by Emerich37.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor
A Kezdőknek szekcióban létre lehetne hozni egy videós cikket, melyben főleg oktatóvideós emberek videomegosztós oldalainak linkjeit gyűjtenénk.
Három szekció lenne: magyar, angol és egyéb nyelv.
A linkek mellett rövid leírás lenne olvasható az ott általánosságban megtalálható videókról. Például "ez a videós csak visszajátszásokat tesz fel, nem kommentálja azokat", "sokféle oktatóvideó", "visszajátszások oktató jellegű kommentárral", vagy "főleg klános csaták láthatók itt".
A cikkben lenne egy link arra a most még nem létező fórumtopikra, ahol új videós csatornákat lehet ajánlani a listára (indoklással).
Jactor Resek társuk vissza jött a bann után és így nyilvánul meg=Írta: resek 2014. június 07., szombat 12:09
Kösz a ban-ért. Bekaphatjátok a faszt! A nagyszájú, magukat felvállalni nem merő atilla, hustl-/klikk-es stb. csicskagecik meg verjék csak itt a nyálukat! Addig én felülök a motoromra, teletankolom 100-assal és kimegyek ebben a jó időben! Majom bagázs!
D-Day - Hétvégi ajánlat (jún.6-9) Itt találod. Ez már kicsit sok és unalmas. Kezd emlékeztetni Magyar44 nevű fórumozóra.
Frissítettem a toborzás topicban a hozzászólásom, mert nem szerettem volna duplázni. Ilyenkor nincs semmi mód rá, hogy a lista elejére kerüljön? Több mint egy éves volt a bejegyzés, kevés esélyt látok rá, hogy bárki ráakadjon...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...