#PZoli
Igazad van, ezt a stílust senkinek sem szabad megengedni magának. Sajnálom, hogy gondot okoztam vele

Legközelebb visszafogom magam.
Ha az oldal adminai határozottan és tartósan fellépnek ellene, akkor egyszerűen türelemmel és bizalommal?
Hidd el Bazsi, én igyekeztem sokáig türelemmel lenni, de te is láthatod, mi megy itt az elmúlt... hetekben, a topicok alatt. Justice "munkásságát" is sajnos figyelemmel kísértem, pedig nem szerettem volna, és már számtalanszor panaszkodtak rá, mégis itt maradt jóideig. Elfogyott itt a türelmem, és kikeltem magamból, ami ugyancsak egy hiba volt. mert 1.) addigra letiltották 2.) Én sem engedhetem meg azt a stílust, amit ellőttem ott.
Sok ember türelme elfogyott már, és inkább szünetelteti azt, hogy hozzászóljon egyáltalán bármihez is... vagy többet fel sem jön, mint pl C.C., vagy a regje törlését kéri, mint pl dobilaci, és még páran előttük.
Mindenki máshogy éli meg, én szomorúan. Példának okáért pl ott volt az az eset, amikor a prémium lövedékek használatáról írtál egy bejegyzést a saját topicodban, és Bhala lezárta. Miért is? Mert jött volna az a tömeg, ami manapság az összes többi topic alatt siránkozik. Szomorú, hogy nem lehet hozzászólni egyáltalán, mert a sok rossz májú komment között elveszik az, aki érdeklődik a téma iránt, esetleg csak beszélgetni szeretne róla. Persze, teljesen érthető volt, hogy miért is zártátok le, nem kell senkinek se ez a sok negatív komment és okoskodó ember.
Ez persze csak az én véleményem, nem vitatkozni akarok veled, és igazad van, az adminokra és moderátorokra kell bízni ezt az egészet, én pedig csak elvesztettem a fejemet, és türelmesnek kell maradnom.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...