FYI srácok
Ez a szeszpióca már blokkolt felhasználó 
Viszont ezen kívül Lacinak teljesen igaza van. El vannak szaporodva a trollok kegyetlenül. Feltűnően kevés a moderátor manapság, valószínűleg ez az oka 
Meg mintha egy icipicit toxikussá váltak volna a cikkek alatti komment szekciók.
Ez így van, bár szerintem ez nem most kezdődött. Hónapokig teljesen figyelmen kivül hagytam a cikk hozzászólásokat. Pár hete újra elkezdtem olvasgatni, még 1x-1x kommentáltam is, de alapvetően a legtöbb cikk alatt csak a shitstorm megy. Így az embernek visszaolvasni sincs kedve, akár már csak 2 oldalt sem, de az ember felelősen úgy meg nem kommentál, hogy nem olvasta az egészet.
Magam részéről inkább arra jutottam, hogy visszatérek ahhoz a gyakorlathoz, hogy a cikkek alatti részre már nem görgetek a saját nyugalmam érdekében.
Az a baj a normál fórum témáknál is, hogy szerintem a régi tagok többsége eljut odáig, hogy már nem pazarolja az időt értelmes hozzászólásokra, amikor meg orbitális hülyeségekre és ótvar stílusra reagál egy-egy régi arc, akkor sokszor az jön le, hogy ő a hibás, miért nem lép túl azon, amivel nem ért egyet.
Mindenesetre az biztos, hogy én nem irigylem a moderátorokat, de most már lassan azokat sem, akik napi szinten végigolvassák a hozzászólásokat. De az újoncokat is sajnálom, akiknek a sok pelyva közül kéne kiválogatni, hogy mi az a komment, ami tényleg segítség.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...