7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja#270211Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Én régen arty oldalon álltam, de most már azt sem bánnám, ha a WG mindenféle kompenzáció nélkül kivenné az artykat a játékból. Erre egyébként nem sok esélyt látok, még ha össze is jönne akár 1000000 aláírás is. De valahol mindent el kell kezdeni! Robb én vagyok az első aki aláírta!!!
Last edit: 7 éve 6 hónapja by bandras32.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Létrehoztam egy petíciót, hogy vegyék ki az Spg-ket a játékból.
Amennyiben szerintetek támogatható az elképzelés, megemlítenétek a főoldalon?
Elegendő aláírás esetén előbb nemzetközi szintre emelném a dolgot, aztán megpróbálnék hatni a WG-re.
Én hiszek benne, hogy ha a játékosok 60% a legalább támogatja, akkor nem veheti figyelmen kívül a Wg.
Tudom, hogy nem egyszerű, de egy próbát megérhet...
A link: www.peticiok.co..._tanks
Köszi.
Aláírtam a petíciót én is de nem látszik, hogy bármit is csináltam volna...
Elegendő aláírás esetén előbb nemzetközi szintre emelném a dolgot, aztán megpróbálnék hatni a WG-re.
Én hiszek benne, hogy ha a játékosok 60% a legalább támogatja, akkor nem veheti figyelmen kívül a Wg.
Köszi.
Aláírtam a petíciót én is de nem látszik, hogy bármit is csináltam volna...
Kaptál email-t, az abban lévő linkkel tudod megerősíteni.
Köszi.
Sok sikert a kísérletedhez, személy szerint nem látom értelmét. Egyszer már figyelembe vették az artyval kapcsolatos panaszokat, és a visszajelzések igazolták a változtatás sikerességét. A fanatikus illetve divat arty gyűlölőket leszámítva a változtatások a többség számára elfogadhatók voltak. A kivétel túl sok problémát generálna, nem véletlen, hogy inkább a mechanizmus átdolgozását és nem megszüntetését változtatták. A petíciód egy dologra mindenesetre jó lehet, felmérni, hogy a WG állítása mennyire igaz. Az érdeklődés és aláírások száma beárazza, hogy a többség is úgy gondolja-e mint te, vagy sem. persze csak akkor, ha a közösségen belül megfelelően tudod a lehetőséget terjeszteni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1, Tekagi
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja#270229Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Amúgy érdekesek a reakciók amit az emberek erre adnak.
Van aki azt mondja, miért nem szerveztem meg jobban, meg miért csak ennyi.
Az rendben lenne hogy valami kész dolgot támogassanak, - ha egyetértenek vele - de a csináljuk meg együtt az nem megy.
Az is eléggé szomorú, hogy vannak akik már kapásból elitélték, mert bár egyetértenének a céljával azt gondolják, úgysem fog érni semmit.
Tehát még a reményt is elvették, már az sem megy. Pedig ha azt nézed, hogy a belefektetett "munka" kb 5 perc, és nem kerül semmibe.
Egy olyan sem volt, aki azt mondaná, hogy basszus én szeretek artyzni, nem értek egyet vele.
Hát igen érdekes.
@Bhala:
Amikor eszembe jutott ez az egész minimum abban reménykedtem, hogy kiderül mit gondolnak erről az emberek. A maximum cél lenne a közös fellépés.
De amint a minta mutatja, erre nem vevők az emberek.
Last edit: 7 éve 6 hónapja by f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14.
Sok sikert Robb, de hidd el, ha 90% fölötti lenne az aláírás, akkor sem vennék ki az artykat. Max. arra jó, hogy megint elgondolkozzanak a wg-sek az átdolgozáson. Ami ugye jó is lehet, de rossz is.
A WG már lenyilatkozta többször is, hogy nem fogják kivenni az artykat. Semmilyen nyomásra.
Egyszer már azt is lenyilatkozták, hogy ha újra gond lesz az artykkal akkor kiveszik a játékból.
Sztem óvatosabban kell bánni ezekkel a kijelentésekkel.
Az rendben lenne hogy valami kész dolgot támogassanak, - ha egyetértenek vele - de a csináljuk meg együtt az nem megy.
Az is eléggé szomorú, hogy vannak akik már kapásból elitélték, mert bár egyetértenének a céljával azt gondolják, úgysem fog érni semmit.
Tehát még a reményt is elvették, már az sem megy. Pedig ha azt nézed, hogy a belefektetett "munka" kb 5 perc, és nem kerül semmibe.
Egy olyan sem volt, aki azt mondaná, hogy basszus én szeretek artyzni, nem értek egyet vele.
Hát igen érdekes.
Akkor én mondom, de most előre jelzem, hogy nem indítanák vele vita áradatot. Én szeretek artyzni és sose támogattam és támogatnám a kivételét. Amikor éppen nagyon nem megy, jól esik menni vele pár nyugis kört. A mostani mechanizmussal jó köröket igen, de egyenletes jó teljesítményt nyújtani csapat nélkül nem igazán lehet.
Ami a többit illeti, minél jobb valaminek az előkészítése, annál könnyebben állnak mellé az emberek. Kis energia befektetéssel nehéz hegyeket elmozdítani. Minimum a jó promózás, a közösségen belül, a petíció ismertté tétele alapvető feltétele annak, hogy legyen belőle valami. Ehhez minimum az oldalon egy hír kellene legyen, meg az FB csoportban is megfelelő formában be kellene tenni. Anélkül halva született gondolat, mert nem is fog eljutni elég emberhez. Ez az elkezdtem valamit, "terjesszétek, osszátok" módszer nem működőképes marketing stratégia. Főleg így nem, hogy nincs mögötte semmi olyan ami "belendítené ezt". Önmagában nem látom azt a kritikus "gyűlölőtábort" aki ezt magától be tudná indítani. Persze lehet tévedek, vagy pont ezek a gondolatok fogják aktivizálni őket.
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja#270234Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Gyerekek, mint tudjuk a WG sosem gondolja meg magát igaz?
Amit mond az kőbevésett szentírás?
Én nem ezt tapasztalom. Azért pöckölték le, mert nem mondta X ember hogy bakker abbahagyom ha nem veszitek ki.
Ha a pénztárcájukra tudnánk hatni az érdekelné őket.
de amíg egy kicsi hit sincs senkiben miről beszéljünk....
Bhala:
Én elfogadom hogy szerinted ez így jó.
Ettől nem vagy kevesebb, tisztelem a véleményedet, bár ugye nem értek egyet vele.
Last edit: 7 éve 6 hónapja by f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Admiral_von_Yorck
Hát igen érdekes.
@Bhala:
Amikor eszembe jutott ez az egész minimum abban reménykedtem, hogy kiderül mit gondolnak erről az emberek. A maximum cél lenne a közös fellépés.
De amint a minta mutatja, erre nem vevők az emberek.
Én vettem!
...és a gond ott van, hogy aki(k) segíthetne az sem akar csak lopakodva aggatja a körmeit!
Téma zárolva.
AntTheZ
Látogató
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja#270236Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ
Oke!
Ha nyilt szini kenyer, akkor torjuk.
Rob este ha haza erek megkapod teljes szivu tamogatasom, sot Matyasomet is.
Rob a tanacs teljesen helyen valo, ha nyilvanossagot es tamogatast akarsz tedd ki a Wotinfo facebook oldalara is.
(bar keszulj fel nemi kopkodesre es szitkozodasra is)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...