A ma esti BL döntő kapcsán néhány potya személyes tartalék a láthatáron:
Attól függően, hogy szerinted melyik csapat nyer, írd be bónusz kódként a MADRID vagy a LIVERPOOL szót ide, ma (26-án ) este 21:00 óráig: eu.wargaming.ne...m-shop
Ha a vesztes csapatra tippelsz, akkor a meccs után 5 db 2 órás 50%-os XP bónuszt kapsz, ha a győztesre, akkor megduplázódik a nyeremény.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem, tiger, FZRPUPU, Filler1, JackassJana, Bhalangir, Scanmen, Lord_Loga
MarkGFL kilépett a Wargaming kötelékéből, mert elege lett. Itt mondja el miért:
A kegyetlen igazság... Ami viszont szomorú, hogy ezek a dolgok amikről a srác beszél az embereket többségét nem érdekli. Ellenkezőleg... majd jól felháborodnak azon, hogy valaki megpróbálja lerántani a rózsaszín leplet megzavarva ezzel a tökéletes kis világukat.
Talán megérdemli ez a videó, hogy kikerüljön a főoldalra!
Last edit: 7 éve 4 hónapja by Scanmen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pap32, Sics
Mióta lett politikai hirdetések gyűjtője ez az oldal? Azért ez durva.....mi a f@sz köze van a játéknak a választási hadjárathoz? Menjetek már a pi...ba.
Amikor a tudatlanság találkozik az intelligenciával.....ja...nem azzal.....
Sziasztok!
Nekem nem jelenik meg semmi hirdetésféle. Az AdBlock miatt?
(nem mintha nagyon vágynék a reklámokra )
Azért annyira ne vágj fel itt admin topicban, hogy reklámblokkolót használsz a votinfon! Az a minimum támogatás kell ennek az oldalnak a működéséhez. Ki lehet kapcsolni, hogy pl. csak a votinfon ne tiltson.
Mióta lett politikai hirdetések gyűjtője ez az oldal? Azért ez durva.....mi a f@sz köze van a játéknak a választási hadjárathoz? Menjetek már a pi...ba.
Sziasztok!
Azért annyira ne vágj fel itt admin topicban, hogy reklámblokkolót használsz a votinfon! Az a minimum támogatás kell ennek az oldalnak a működéséhez. Ki lehet kapcsolni, hogy pl. csak a votinfon ne tiltson.
Én inkább azzal pár klikkeléssel támogatom az oldalt, ami a felajánlott dolgok közül érdekelhet. Amúgy, nekem mindenféle Banggood meg a szakmámmal kapcsolatos ajánlat van felül, alul meg csak a reklámfelület reklámja.
A megjelenő reklámok tartalma a keresési és böngészési előzményeitek alapján kerül megjelenítésre. A többség -valószínűleg itt is- Chrome-ot használ, ami ugye a Google terméke. A program nem titkolt módon gyűjti a "telemetriai" adatokat és továbbítja a gazdájának. A többit rakjátok össze.
Más:
Miért kell az elmúlt időben napjában 3x is bejelentkeznem? A sütit mindig elfogadom (azért is vagyok főleg gömb alakú), meg a megjegyzést is beklikkelem, de így is kiléptet. Eddig volt, hogy egy hétig sem kellett bejelentkeznem...
Szerk.:
Piff neki! Kellett sütit meg gömböt emlegetni? Kaptam futócipő reklámot is.
Sziasztok!
Más:
Miért kell az elmúlt időben napjában 3x is bejelentkeznem? A sütit mindig elfogadom (azért is vagyok főleg gömb alakú), meg a megjegyzést is beklikkelem, de így is kiléptet. Eddig volt, hogy egy hétig sem kellett bejelentkeznem...
:
A kiléptetés engem még nem is zavarna, viszont időnként csinál olyat, hogy játék közben szépen letesz tálcára a wotinfo.hu, s 'megkérdezi', hogy "szeretnék-e az oldalon maradni?" (ált. vmi stream szokott ilyenkor indulni az oldalon, de én baromira nem kattintok rá, csak egyszerűen azon a weblapon böngésztem utoljára...)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...