7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja#277656Írta: Yan-Chi
Megválaszolva: Yan-Chi
Hello Adminok!
Témajavaslat a nagyérdemű számára - talán még van, akinek új -, szofisztikált, ámbár erősen 18 éven feletti szövegezéssel. (Én konkrétan leestem a székről, súlyos rekeszizomgörccsel.)
Ha arra érdemesnek ítélitek, tegyétek közkinccsé.
Tigris
Last edit: 7 éve 3 hónapja by Yan-Chi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ttaamm74, dies
Hát, nem tudom. 2017 január 1.-én láttam csak az Argo2-t. De csak ez a jelenet maradt meg, meg amikor amputálják a Kulka János fejét. Mármint azaz epik fájgt aminek az a vége...
Szerintem elég csúnyán hozzányúltak az Obj. 277 lövegéhez. Sokkal rosszabb töltésidő ( ROF: 5.44 -> 4.8 ), 350-ről levették 340-re az APCR átütést.
Ebből igazából a ROF a fájó leginkább...
Szerintem elég csúnyán hozzányúltak az Obj. 277 lövegéhez. Sokkal rosszabb töltésidő ( ROF: 5.44 -> 4.8 ), 350-ről levették 340-re az APCR átütést.
Ebből igazából a ROF a fájó leginkább...
Beetetik a népet a remek paraméterekkel, aminek következtében elkezdik a játékosok kigyűjteni a szükséges xp-t és creditet. Majd sikeresen elb@sszák az egészet, egy pontosság, célzásidő és töltésidő nerf segítségével. :wb:
Élmény volt vele a játék a teszt szerveren. Nem volt sem használhatatlan, sem pedig egy OP állat. Az arany középutat képviselte a korábbi paraméterekkel. Méltó ellenfele lett volna a WZ 1115A tanknak.
Kár érte... kiváló ügynök volt...
T-10
Töltésidő: 12.3
Célzásidő: 2.8
Pontosság: 0.38
Obj.277
Töltésidő: 12.5
Célzásidő: 2.7
Pontosság: 0.38
Last edit: 7 éve 3 hónapja by Scanmen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Sics, Arthedainx
Battlefield 2D style