A link működik nálam, de ha ráklikkelek valamelyik "buy now"-ra, akkor "page not found"-ot kapok, pedig be vagyok jelentkezve az oldalon. Most épp nem megy a prém fiókom, lehet ez az oka?
Szerk: A hivatalos fórumon is ezt írják sokan, szóval vélhetően hamarosan majd javítja a WG.
Lassan már minden visszatér havi ciklussal a WoT-ba. A Defender meg sehol sincs. .
7 éve 1 hónapja - 7 éve 1 hónapja#280928Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Nem tudom, hogy valaki más említette-e már (gondolom igen), de a nyári leárazás kapcsán minden 2 napos periódusban a felugró ablak jobb alsó oldalán van egy "Küldetés elfogadása" gomb. Egy viszonylag egyszerű küldit ad (pl. 3K sebzés, vagy 3500 XP), az elsőkért 15000 kredit volt a jutalom, a tegnapiért már 20000. Nem sok, de 1 klikk + minimális játék.
A havi Top of The Tree cikkhez írt hsz-eimet (#4 és #5) kérném törölni, ha lehet. Egyúttal jelzem, hogy próbáltam szerkeszteni, miután beküldtem, de nem működött a funkció. Mobilról vagyok, a miui saját böngészőjével, ha ez számít.
A havi Top of The Tree cikkhez írt hsz-eimet (#4 és #5) kérném törölni, ha lehet. Egyúttal jelzem, hogy próbáltam szerkeszteni, miután beküldtem, de nem működött a funkció. Mobilról vagyok, a miui saját böngészőjével, ha ez számít.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...