Azért nem a végleges törlését kérem (már ha erre van egyáltalán opció), mert bízom benne, hogy egyszer talán ez az oldal visszakanyarodik abba az irányba, amiért én anno szerettem.
Most kellett először az oldal valamely elemére ráaktiválnom a reklámblokkolót: a képernyő jobb felső sarka körül az "aktuális akciók események" villogott.
Utálom ha valami szar villog, hogy ő majd jól felhívja a figyelmemet arra ami ott van...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pap32, dies
TÉMA: TAGFELVÉTEL. címen egy newcomer új témát nyitott. Mondjuk egy tettestársa ugyanazt már korábban beírta a TOBORZÓ szövegekbe, ott végül is elfér. De új téma ezért... Eh. Ezek az új jövevények egyre taigetosz-pozitívabbak...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor
Játszatok sok kláncsatát, a díj 3 álcafestés...remek.
Végre beléptem egy klánba, akivel lehet csatát nyerni...ez eléggé szokatlan , erre tessék, semmi reward tank meg ilyesmi...na szép.
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja#279643Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956
Bastille ostroma:
Ha ma játszol 1 csatát, kapsz 1 küldetést, ami 1 csatáért cserébe ad 1 prémium napot és 10 kávét.(csak francia járművel teljesíthető a küldetés.)
Last edit: 7 éve 2 hónapja by Hunter9956.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FZRPUPU, pap32, Sics, Patsky, urbi82
Bastille ostroma:
Ha ma játszol 1 csatát, kapsz 1 küldetést, ami 1 csatáért cserébe ad 1 prémium napot és 10 kávét.(csak francia járművel teljesíthető a küldetés.)
Csak a mai napra érvényes, vagy netán egész hétvégére?
Bastille ostroma:
Bastille ostroma:
Holnap reggel 6-ig aktív a küldetés.
Tier-megkötés is van hozzá?
A fő fiókon a LefH mellé megjött magától az egy nap prém, de a tartalékon már vagy a 3. csatát nyerem (tier 5), de semmi...még csak küldetés sincs...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...