Szeretnem kerni az accountom torleset az oldalrol. Egyszeruen mar semmi pozitivat nem kapok innen. Korulbelul 4-5 ember akinek a posztjait szeretem olvasni a forumon de ok meg alig-alig irogatnak.
Felnezek a cikkek ala es megy a csalozas, konteozas, trollkodas. Persze mindenki alneven mert az a vagany. Meg csak ugy utalgatva, nem kimondva am a dolgokat mert meg ahhoz is toketlenek...
A hireket el fogom tudni olvasni a bejelentkezes nelkul is. Nem akarom latni azt a sok marhasagot meg marhakat akik elszabadultak a komment szekcioban.
Laci, attól, hogy törölteted magad, még ugyanúgy látni fogsz mindent, szóval nem értem ezt az account törlés dolgot. Ha valóban, csak a cikkek/hirek miatt járnál fel, akkor olvasd csak ezeket, nem kell legörgetni a komment szekcióig. Mindkettőnknek volt olyan időszaka, amikor hónapokig nem voltunk aktivak és ha fel is néztünk, akkor is csak azt lestük meg, ami érdekelt. Miért ne maradhatna ez igy?
A wotinfo már rég nem "szakmai" oldal, túl sok a barom és a baromság az oldalon és a moderátorok sem elég aktivak. Bhalangir hol itt van, hol csak négy nap múlva számithatunk a jöttére, BlackSheep évenete meglátogat minket két hétig, jackassjana istentudjamitcsinál, Hunti meg gondolom belefáradt már az egészbe egyedül. Természetesen ez Jacktor hibája is, kértük, hogy állitsa vissza az engedéllyel történő regelést... semmi reakció. Ennek egyenesági következménye, hogy az a kis nyomorék naponta beregel a tiltása után és nekimegy mindenkinek, akinek lehet. BlackSheep irta nemrég, hogy ő látja hányan regelnek be még mindig és sokan. Mi az a sok? Mennyi az a sok? És hol vannak ezek az emberek? Ha valóban csak a cikkek/hirek miatt jár ide fel valaki, ahhoz nem kell regisztrálni. Pont nemrég beszélgettem arról stream alatt valakivel, hogy a fene nagy demokrácia korát éljük és hogy mennyire nem jó ez. Itt a nagy szólásszabadság átka, lehet olvasni a wotinfót mennyire jó ez.
Megmondom őszintén én azt se értem, hogy egyáltalán miért van megengedve az, hogy valaki megállás nélkül konteózzon, amikor minden normálisabb ember tudja, hogy nettó hülyeség amit ir, de nem, hagyjuk szegény embert hagy irja a marhaságot, majd jönnek a "fórumbiztonságiőrök", akik szembeszállnak vele. Minek? Minek terhelni az oldalt ezzel? Ó, persze értem én, hiszen demokrácia van, mindenki azt ir, amit akar és nem sérti vele az oldal irányelveit. Csakhogy ez felesleges hülyeség. Javasoltam már nem egyszer, hogy nem kell megengedni a konteót meg a hülyeséget. Hozzászólás törlés. Megint. Még mindig csinálod? Bann. Nem kell itt végtelen harcba szállni kisnovellákkal, ahogy Bhalangir teszi. Persze ilyenkor mindig megkapom, de hát százados, de túl agressziv vagy, nem lenne célravezető a módszered. Nem? Oké. Akkor lehet olvasni a sok idézhető egysorost az olyan hirek alatt, hogy "11-ig nincsenek szerverek", hogy kurvaanyjátawgnek éppmostérnék rá, meg rákosodjonmegazösszesorosz énjátszaniaakarok. És ha kisgyerekek? Nem érdekel. Törlés, bann. Mindegyiknek. Mindenkinek. Másképp képtelenség megtisztitani az oldalt. Persze Jacktor is önti az olajat a tűzre bőszen, nem is értem minek kellett engedni a hozzászólást a bann cikk alatt, az összes alatt ez van. De hát csökkenni fog a látogatottság. Ha csak nincs valami anyagi vonzata, nem értem ennek a létjogosultságát.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...