Omni, ezzel amit momdasz az a baj, h az amatőrnek el kénenfogadnia amit a profi mondd. Nem az a baj, h össze vannak engedve, mert ez nem esport, nincs tét. Teljesen rendben van az, h valaki a napi szopás után leül játszani. Ha őt az szórkaztatja, 10 csatánkét lesebzi a saját HP-ját, 50 csatánként esetleg fut egy jobb kört, de amúgy leadja a csatánkénti 1-2-3 lövését, áldja az ég, játszon, az online multijátékokban nagyon kell a létszám.
De tudod én fociztam, amatőr szinten. Ugyan fotelszakérthetek, meg elmodhatom a másik semmilyen profi sportmúlttal nem rendelkező ismerősömnek, h ez a Messi nem csinál szart se, csak tologatja jobbra-balra a labdát, vagy Salah-n több támadás hal el, mint amennyi gólt szerez. Csak tudod ha magával a sportszakma krémjével, de minimum a felsőbb kategóriával kell vitatkoznom, inkább kussolnék és csak innám, amit elémöntenek.
Ez itt nincs, itt a lila játékos doppingol (csal). Vagy ha nem csal, akkor csak egy ragyás nyomorult lehet, pinát is csak akkor látott, amikor megszületett. Vagy csal a FIFA, mert egy egyeneset nem tudok a labdába rúgni, mert hát miért az ellenfél fülelte le a passzt, amikor nem h ő, én se tudtam h arra fogom rúgni. Meg egyébként is a szabály is rossz, mert kézzel ügyesebb vagyok, vagy lehetne nagyobb a kapu, mert a 2,5x7 méter olyan kicsi, hát ki az, aki azt el tudja találni? Nyilván a csaló Ronaldo, de ő csal.
És az a baj, h ezt hagyták h elfajuljon. Jactor elismerte, h talán túl nagy volt az ár a fórum pezsgéséért az, h a tartalomgyártók már nincsenek itt. De kérdem én, olyan nagy lenne a pezsgés? Amikor kezdtem a wotot majdnem vele együtt a wotinfozást, volt tartalomgyártás, de volt pezsgés is. Akik vagy tartalmat gyártottak vagy hozzászólás formájában tettek hozzá az oldal minőségéhez: Százados, dobilaci, singes_hun, phurges, straubbazsi, Bud_Spencer, StahanoW, rosszpénz, bodzy, Bhalangir, seriuos_threat, Goldmalac, silean2, akik így hirtelen szembe jutnak, de van még sok, tőlük elnézést h nem vettem bele a felsorolásba, de szét lehet nézni az elemzések közt, h kiket nem említettem meg. Vagy ott vannak az akadémiások, akiknek a nickjei nekem ismeretlenek, de az elején aktívak voltak, ma már? Hol vannak? Pezsgés is volt, volt rengeteg topic ami futott. Szerintem legalább 2-3x annyi hozzál szólás volt 2 éve a wotinfon, mint mostanában. És miért? Mert nincs tartalomgyártás, csak ahogy mondták mások, az idiótázás, a konteózás, csalózás. Nem tudom a nemzetközi közösségek mennyire mások, de abban biztos vagyok, h a magyarokon múlna, a wot elsüllyedne pikk-pakk. Szerencsére mi elwg pici szelete vagyunk a communitynek. De persze rohadjanak meg, mert nincs magyar tech tree! Mert xenofóbok! Hát amikor ezt is megláttam már itt valakitől, azt hittem magamhoz nyúlok. Olyan buták és sötétek az emberek h csoda.
Még annyi sok gondolat van a fejemben, h csak összekuszálódnánal a dolgok, át kéne gondolnom, h írjam le, h érthető legyen, egyelőre ennyit szeretnék megosztani a gondolataimból (meg már a fasz kivan a telefonba való pötyögéssel

)
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...