Javaslom Sezamme fórumról történő felfüggesztését/kitiltását - lásd a
Steel Hunter 4. szakaszának időpontja
étopikban történt mai ténykedését.Saját bevallása alapján már csak a trollkodás/kötözködés a kihívás már számára a fórumot illetően.
(U.I.: Nem tudom, hogy modi miért nem járt már el vele szemben - így jöttem én ide, jelezni a problémát.)
Javaslom Sezamme fórumról történő felfüggesztését/kitiltását
Mentségére legyen mondva, vannak hasznos hozzászólásai is. Illetve az általa feltöltött replayokból lehet azért tanulni. Nekem hiányozna.
Előző klánomban is volt egy sötétlelkű-gonosz-Hókuszpók aki stattáblája alapján nagyon tudott, (10000+ PR pont, jóval 50 feletti winrate), de a csapatot bomlasztotta a "politikai tisztes" szövegeivel. (Kb úgy beszélt a csapattagokkal, mintha a személyes büntetőszázadába szolgáltak volna, holott nem ő volt a parancsnok) Bár igaz azóta nyomtalanul eltűnt a klánnaplóból is.
Vagy törölte magát mert annyira meg nem értett profi volt, vagy ban listás lett valami okból. (Mert Matt Kirby is abba a klánba volt, és nála is ez volt, törölte/törlődött a profilja, és minden infó eltünt róla a wotos statoldalról, ezért gondolom.)
A hétvégi küldetéshez:"Random csatában vagy Felderítő küldetésben": Felderítő mód? Esetleg még a hétvégén várható? Van valami hivatalos?A játékban egyelőre még nem él.
Hétvégi akciózások. Kiemelendő, hogy a szokásos 50% helyett, megint csak 25% a kedvezmény a fogyócikkekre és testreszabási elemekre. worldoftanks.eu...-2021/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor, Slandyke
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...