3 éve 10 hónapja - 3 éve 10 hónapja#304112Írta: Kesumisu
Megválaszolva: Kesumisu
Jacktor post=304104 userid=43Nálam is üresnek mutatja. Valami új speciális formázás okozhatja (ha jól emlékszem volt már kicsit hasonló gond valamikor).
Igen volt már, egy hasonló eset. Akkor került frissítésre az új chat motor, ha jól emlékszem,és a régi formázzással összeakadt. Most is hasonló hiba volt, véletlenül az egyik sor elejéről törőltem a jobbra igazítás nyitó parancsát, s ez nem tetszett a motornak...
Ismertem a trükköt, amit írtál, de tegnap nem vettem észre a hibát. Ma meg egyből kiszúrtam.
Szerkesztésnél nem látszott semmi, de tudtam beleírni. A beírt szöveg végén meg nyomtam egy del-t, így törőlt mindent. Ezután mentés, majd a "trükkből" kimásolt szöveget javítva beillesztettem...
3 éve 10 hónapja - 3 éve 10 hónapja#304118Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Az miért van, hogy írok valami, de nem jelenik meg csak az idézet? Az arty-s topicban akartam válaszolni, de amit írtam eltünt, csak az idézet látszik.
szerk.: valami olyasmi gond van, hogy ha elkezdek írni egy szöveget és egy másik hsz-ből kijelölök egy részt, aztán ctrl+c, ctrl+v-vel beillesztem, akkor küldés után eltűnik minden.
Kb. 5 órája írtam egy kommentet, amit most szerkeszteni akartam, de azt írja, hogy nincs hozzá engedélyem: You don't have permission to edit a comment
Van egy szerkesztési időlimit?
Replay van róla? Minden szóban forgó esetről kell hogy legyen replay, mert különben minden konteó, ilyen dolgok nem léteznek csak kitaláció amit mérgedben találsz ki amikor sikertelenül játszol:) Az index is egy konteó oldal, az egész cikk kitaláció, ilyen nincs ez a játék tökéletes!
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...