Csak információt szeretnék közölni, semmi több; a részemről: akkor regisztrál erre az oldalra, amikor csak kedve tartja.
Tartsa fenn részére Jacktor a "magyar44 setelekot" nicknevet, biztos, ami biztos?
Semmi közöm hozzá.
Nem azért, csak barátunk mostanában úgy tért vissza több alkalommal, hogy a magyar44 után odabiggyesztette valamelyik klántársunk nevét, majd minősíthetetlen stílusban becsmérelte. Gondolom a kommented annak szólt, hogy Téged nem zavarna.
Csak információt szeretnék közölni, semmi több; a részemről: akkor regisztrál erre az oldalra, amikor csak kedve tartja.
Tartsa fenn részére Jacktor a "magyar44 setelekot" nicknevet, biztos, ami biztos?
Semmi közöm hozzá.
Nem azért, csak barátunk mostanában úgy tért vissza több alkalommal, hogy a magyar44 után odabiggyesztette valamelyik klántársunk nevét, majd minősíthetetlen stílusban becsmérelte. Gondolom a kommented annak szólt, hogy Téged nem zavarna.
Az az igazság, hogy rosszul fogalmaztam. Valójában arra gondolok, hogy nem lehet ellene semmit sem tenni, mert proxy szervereken keresztül regel, mindig más-más IP címmel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Petike75
Lehet, hogy nem hiba, csak eddig nekem nem tűnt fel: Ha a főoldalon vagy hír olvasása közben
Ha bármelyik oldalsávon lévő nickre kattintok a Fórum hozzászólások vagy a Cikk hozzászólások alatt 403 Forbidden hibát ad.
Ugyan ezt produkálja hírolvasáskor, a hír alatti komment szerzőjére kattintva. Ezzel szemben a fórumban simán adja a profil oldalt
Hadd kérdezzem meg, hogy a bal oldali friss hozzászólások rész csak nekem nem látszik kb 10:00 óta, vagy senkinek? Gondolom nálam lehet a hiba, volt már egyszer ilyen... Csak az "Utoljára módosított mod-ok" rész van ott, más semmi. Valami ötlet? Ki tudtam véletlenül kapcsolni? Vagy a böngészőm ilyen tréfás?
Battlefield 2D style