Szete: /lehet nem itt kellene válaszolni, de akkor hol?
1. a kell szó használata abban a kontextusban ahogy használtam helyes szerintem - hisz nem csak külső "erők" miatt kell/muszály (amely két szót ha hasonlítanom kellene akkor mondjuk a jó/jobb pároshoz hasonlítanám ergó a muszály az 2x kell vagy legalábbis több, mint 1x

) hanem mondjuk belső késztetést érzek rá
2.
demokráciát 48254F tényleg nem emlegetett
3.
nem tudom hol olvastad, de nekem az jött le 48254F hozzászólásaiból, hogy nem vitatja Jacktor "teljhatalmát" - értelme sem volna
4.
a helyesírás javítását más hozzászólásaiban én sem tartom helyén valónak - nem iskolában vagyunk és ha külön nem kér meg rá a hsz. írója akkor ez sérti az ő "jogait" - a moderátorok "dolga", hogy a sértő, rasszista, stb. hsz-eket moderálják + a felhasználókat akik "nem illenek ide" kitiltsák /sárga lap, ban.../
Nekem úgy tűnik most éppen Te reagáltad túl.
Peace!
UI.: Attól, hogy valaki feltárja a "hibákat", megosztja az oldal "tulajdonosaival" az észrevételeit nem támadja sem az oldalt sem az említett személyeket és semmiképp sem káros magára az oldalra nézve hiszen ha belegondoltok nem akkor fejlődik valami amikor mindenki bólogat, hogy OK rendben van minden... (az más kérdés, hogy tisztel 48254F úr hogyan szokott fogalmazni - de az általam jónak vélt hsz-ben felülmúlta önmagát ezt el kell ismernetek)
Battlefield 2D style