én javítottam ki a g*cit
Nem a g*cit javítottad ki...
Jórészt nem a te hibád, hogy olyan a rendszer, amilyen, ezért felesleges lett volna hozzád intézni a szavakat.
ne használj olyan szavakat, amikről nem tudod mint jelent.
Diktatúra. Nos, kívánom, éltél volna/élnél egy diktatúra alatt, tudnád mi az.
Nem kellene kisajátítani a szavakat... Menj emberek közé, és rájössz, hogy többféle értelemben is használatos kifejezés.
A kívánságod pedig köszönöm, bár neked nem kívánom.
Ha mégis tudod, hogy mit jelent, és itt direkt tévesen használod, akkor meg nem vagy más, mint egy troll.
Direkt használtam helyesen, ahogy a hétköznapi ember nyelvében szokás. Mert nem 1 lexikon vagy a Wikipédia dönti el, mire használhatjuk a szavakat, és mire nem...
a moderátorkodásért eddig sem kaptam, és azután sem fogok kapni semmit.
Köszi. Akkor hiába volt az a pár alkalom, amikor megköszöntem a munkátokat...
Amúgy én sem kapok semmit az ugatásért, még 1 megrágcsált gumicsontot sem...
helyesírást javítok
Ez eléggé kiskacsázza a csőröm. Nem tudom, miért nem lehet megérteni, hogy a hozzászólás 1 személyes dolog...? Ha rosszul áll valaki sérója, akkor odaugrasz hozzá és megfésülöd?
feltételezem, hogy a hozzászóló véletlenül rontotta el
Ha elrontotta, elrontotta. Ha nagyon gáz, lehet neki szólni, hátha tanul belőle, a kis hibák pedig lényegtelenek.
Amikor Jacktort, vagy minket támadsz, gondolkodj el előbb azon, hogy kik lehetünk és mit miért teszünk.
Javarészt nem titeket támadtalak, hanem a munkátokkal kapcsolatban szólaltam meg, szerintem jogosan.
Ha már elgondolkodás, nektek a kritikákon lehetne gyakorolnotok. Persze sokkal látványosabb azon pörögni, hogy mennyire meg lettetek támadva. 1 idő után fel kellene érni ésszel, hogy a ti maroknyi kis csoportotoktól függ az a sok felhasználó, akik közt az én 1 fős partizánkülönítményem elveszik. Számotokra a legapróbb sértődés is luxus kellene legyen, mert bár mi többen vagyunk, ti vagytok a szolgák (gyk. pozitív értelemben), hiszen nekünk 1000x több időnk és erőforrásunk van okosságra és hülyeségre, viszont amit nektek kell(ene) megtenni, azt mi nem tudjuk.
Bálint ne add alá a lovat b@szod!
Nem kaptam semmilyen lovat. Nem is kéne.
Túl értelmesen és korrekten írtam. Lehet, ban lesz a vége.
Battlefield 2D style