Jacktor úr! Jól látom, hogy eltűnt a választási lehetőség a háttérrel kapcsolatban, vagy csak én nem találom. Ez a fekete alapon fehér betű nagyon fárasztó, lehetetlenné teszi a hosszas olvasást, káprázni kezd tőle a szem. Tudom, a design, viszont a világos háttér erre jobb volt.
Abban a sorban, ahol vannak a Hírek, Chat, Fórum, stb. fülek, na annak a végén vannak a FB, YT és Twitch csatorna gombok. Amikor rájuk mész a kurzorral, kiírják, hogy Facebook oldal, Youtube, Twitch megketintése.
Szóval ezt a "megketintése" szót kéne kijavítani.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor
Volna 1 olyan kérdésem 80M-netnél, miért tart 20mp-ig 1 oldal betöltése a portálon? Más oldalak simán azonnal gondolkodás nélkül. Thx a választ előre is.
Azon gondolkodtam, hogy lehetne csinálni egy FB csoportot azoknak, akik szeretnének elemzéseket írni, így lehetne egy kicsit koordinálni a munkát és nem dolgozna senki fölöslegesen. Meg akár meg is lehetne dumálni olyanokat, hogy végigdarálni egy ágat mondjuk Tier I-től X-ig.
Vélemény?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, CrossMetal1, rezsi70
Azon gondolkodtam, hogy lehetne csinálni egy FB csoportot azoknak, akik szeretnének elemzéseket írni, így lehetne egy kicsit koordinálni a munkát és nem dolgozna senki fölöslegesen. Meg akár meg is lehetne dumálni olyanokat, hogy végigdarálni egy ágat mondjuk Tier I-től X-ig.
Vélemény?
Kész. Nem csoportot csináltam, hanem nyilvános oldalt, mert előbbibe állandóan meg kéne hívogatni az emberkéket: www.facebook.co...lemzok
(a linket berakom a "Tank elemzések" menü tetejére is mindjárt)
Last edit: 10 éve 10 hónapja by Jacktor.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, OdinHUN, rezsi70
Vélemény?
Kész. Nem csoportot csináltam, hanem nyilvános oldalt, mert előbbibe állandóan meg kéne hívogatni az emberkéket: www.facebook.co...lemzok
(a linket berakom a "Tank elemzések" menü tetejére is mindjárt)
Jacktor úr, az eddig elkészült tankelemzéseknek nem lenne kedved csinálni egy önálló könyvtár fát?
Kereséssel meg lehet találni, de annyi készült már, hogy szépen csokorba köthetők.
A kimaradt tankokat is talán könnyebb lenne beazonosítani!
+
Ööööööö...
Kérem dobáljatok meg, de nem mindenkinek való ez a tankelemzés írás!
Nagyon tisztelem a szorgalmat és a tudást, de van pár mű, ami olyan száraz és szürke, hogy nem jó olvasni.
Na közben megtaláltam hogy miért lassabb az oldal már napok-hetek óta. A twitch api miatt, úgyhogy azt egyelőre kiszedtem (most én sem játszom nagyon mert haldoklik a hdd-m).
Könyvtárfát? A cikk kategóriákat nem akarom tovább lebontani, már így is rengeteg van, na meg milyen hierarchia szerint tenném? Nemzet-Tier-Típus? Nemzet-Típus-Tier? Stb.
Viszont csinálhatok egy cikket amiben html-lel legyártom az összes tech tree-t, de az nem kis munka lenne, meg nyilazgatni sem nagyon szeretnék (miből mi fejleszthető, stb). Mindenesetre várom az ötleteket
Én beraknám az összes elemzés linkjét 1 cikkbe, kevés formázással vizuális rendszerbe foglalva a struktúrát, aztán csókolom. Meg odabiggyeszteném a lap tetejére, hogy milyen billentyűvel lehet előhozni a böngésző keresőmezőjét. Aki ezen elbukik, az nem célközönség. Pár óra alatt össze lehet kulizni, később pedig csak az új elemzéseket kell hozzáadni a cikkhez. Korábban már leírtam egyébként.
És hogy ha egy Tankopedia szerű linkelt oldalt csinálnátok?
Amelyikről van elemzés az ki lenne színezve így valaki rögtön láthatja van-e róla vagy nincs. worldoftanks.eu...icles/
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...