10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja#91920Írta: Peppery
Megválaszolva: Peppery
Jacktor azt meg lehetne csinálni, hogy ha rákattintok egy bejegyzésben egy képre, akkor a lightbox a natív felbontáshoz igazítsa a "felugró" kép méretét?
(ha laptopon nézek meg egy képet, amit FullHD-ben raktak fel, akkor csak a kép közepéből látok egy részt, a szélei, teteje, alja kilóg a képből)
Átállítottam a kép nagyító scriptet egy másik fajtára. Így a böngésző méreteihez igazítja a nagyított kép méretét. Annyi hogy így csak külön-külön lehet megnyitni a képeket és nem lehet lapozni őket, de azt hiszem ez nem akkora gond.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton, Peppery
Átállítottam a kép nagyító scriptet egy másik fajtára. Így a böngésző méreteihez igazítja a nagyított kép méretét. Annyi hogy így csak külön-külön lehet megnyitni a képeket és nem lehet lapozni őket, de azt hiszem ez nem akkora gond.
10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja#94696Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
A komment író ablak eszköztárán van egy "Videó" nevű ikon (felső sor, jobbról a 3.).
Arra klikk, utána a legördülőből Youtube kiválaszt, az ID-hez meg beírod a videó url-jében, a v= után lévő kódot (a & jelig tart, a lenti videónál ez: 1ov6USLXwGA):
Last edit: 10 éve 7 hónapja by Jacktor.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Maxxsus, Szete58
Az összes létező variációt végigpróbáltam, játszva a Youtube megosztás menü pont alatti linkekkel, de egyik se volt jó...
Sejtettem hogy csak én bonyolítom rommá, de nem gondoltam volna hogy ilyen egyszerű
Jaja. Még az aktuális user táblát áthúzom valahogy aztán még pár apróság Utána sajnos külön kell majd regelni a két oldalra majd. Mert ugye a WG-s openid bejelentkezés nem játszik (mert ha leáll az oldaluk akkor nem lehetne belépni ide sem, pl. verzióváltásnál).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...