It’s one of the “leaked ones”, that got eaten up last night. In other words, by the time it appeared on stream, it was already spent and everyone, trying to get to it, will do it in vain. WG is clearly using leaked (spent) codes in the stream and I doubt they’ll get their shit together.
Sok köcsög jól elkúrta ezt is...
Tudom nem megvezetni akartad a népeket, én is onnan olvasgatom javarészt a kódokat:)
Google fordító (imádom):
"Ez az egyik a "kiszivárgott is", hogy a kapott evett tegnap este. Más szóval, az idő meg a patak, akkor már töltötte, és mindenki, próbálok rá, akkor csináld hiába. WG egyértelműen a kiszivárgott (töltött) kódok a patak, és kétlem, hogy lesz a szart össze."
Legjobb tudomásom szerint 1 regivel ( mint pl : zozo1982 ) be lehet lépni mint a World Of Tanks mint pedig a World of Warplanes játékba . Viszont ha az egyikre vásárolsz , az a másikon nem jelenik meg . Szerintem ez teljesen egyértelmű , hisz kicsit hülyén nézne ki , hogy veszel 1 hó prém és egy IS6 -ot , majd fellépsz a World of Warplanes-re és lövöd az IS6-al a vadászgépeket
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...