Egyébként én is kipróbáltam, az ismételt aktiválást, de ezt írja:
You have reached the code usage limit.
Sajnos na nem baj, az a 150 is több a semminél!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Egyébként én is kipróbáltam, az ismételt aktiválást, de ezt írja:
You have reached the code usage limit.
Sajnos na nem baj, az a 150 is több a semminél!
Mert három kód van ugyan most "forgalomban", de csak kettőt enged aktiválni, ennyi a limit. Te egy százast és egy ötvenest élesítettél. Ne aggódj, én is így jártam, mert nem tudtam a limitről és akkor még nem volt meg az utolsó százas kód. Így mi csak 150 aranyat kaptunk. De nem probléma, azt mondják: INGYEN MÉG AZ ECET IS ÉDES!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, DrangHun
3 kód volt délelőtt 2 100-as, meg egy 50-es, meg a végén jött mellé a 200-as.Nekem eddig 400 lett meg (a 200-as épp egy perce íródott jóvá), úgyhogy egész jól sikerült ebből a szempontból a nap .
Gratula a WG-nek. Sz.pjon le az összes ruszki k.csög. Mi az hogy limitet húz hogy hány ember használhatja fel a kódot!? Régen ilyen nem volt. Sza.kodjonak a bu.i qrva anyukájukkal a sz.mét sz.jbabaszott köcsögök. Csak a pénz a pénz a pénz. 10000 aranyat vettem volna - ha jóvá írják, de nem tették. Többet nem is fogok venni ezért vártam hogy legyen kód. De neeeem, csak aki állandóan olvassa a híreket és rajtra készen ül a gép előtt annak van esélye. Atomot a k.csögöknek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tankaranka69
Már nem él a 200g-s kód?
Én Admiral dühöngése után fél órával próbálkoztam.
Egy csomószor kiírta, hogy communication error, meg hogy nem érvényesíthető a kód meg olyat is, hogy érvénytelen, aztán egyszer csak "megette".
Egy kollégámnak ezután elküldtem és ő is érvényesíteni tudta.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...