Nincs egy magyar nyelvű ember, aki segíteni tudna ez ügyben? Hivatalos support vagy hasonló. A régi vásárlásoknál nem volt gond, csak ez az új rendszer...
Support ,a hivatalos oldalon.
Megfelelő oldalon, a megfelelő menüpont kiválasztása, használj most chromot és google fordítót (bővítményt) és fordisd le az egész oldalt. Support kéri
-a pontos időt mikor telefonáltál,
- melyik számot hívtad
-milyen számról
-pénznem
- melyik fizetési rendszeren keresztűl (All PASS)
-a kód 8 jegyű
-2x mondja be
-mind kicsi betű volt eddig nekem
szép fehér rublikák lesznek egymás alatt
Válasz nélkül is jóváírják és megjelenik az arany
Hajrá!!
ui: én már 2x sms 1 x telós vásárlásnál jártam így
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Gusztavo
Nincs egy magyar nyelvű ember, aki segíteni tudna ez ügyben? Hivatalos support vagy hasonló. A régi vásárlásoknál nem volt gond, csak ez az új rendszer...
Support ,a hivatalos oldalon.
Megfelelő oldalon, a megfelelő menüpont kiválasztása, használj most chromot és google fordítót (bővítményt) és fordisd le az egész oldalt. Support kéri
-a pontos időt mikor telefonáltál,
- melyik számot hívtad
-milyen számról
-pénznem
- melyik fizetési rendszeren keresztűl (All PASS)
-a kód 8 jegyű
-2x mondja be
-mind kicsi betű volt eddig nekem
szép fehér rublikák lesznek egymás alatt
Válasz nélkül is jóváírják és megjelenik az arany
Hajrá!!
ui: én már 2x sms 1 x telós vásárlásnál jártam így
Nagyon béna vagyok... Átnéztem, de hasonló menüpontot nem találok. Ha neked volt már ilyen, kiraknál egy linket? A kóddal még mindig próbálkozom, de akárhogy is írok be belőle 8 karaktert... nem működik...
Nincs jobb. Utálom az artykat mióta lerontották őket... volt olyan csatám ahol 10-ből 9x mellé ment, pedig jó a legénység is és megvártam az időt is , amíg becélozta rendesen...
A lőszerről meg annyit, hogy a Heat lőszer még egyszer sem hozott sebzést... egy halvány ping és ennyi... Bármit is talál el...pedig ennek nem így kéne működnie...
A 303-as átütésű páncéltörő is többet pattan felülről érkezve, mint bármi más a játékban..
Utálom....
Nincs jobb. Utálom az artykat mióta lerontották őket... volt olyan csatám ahol 10-ből 9x mellé ment, pedig jó a legénység is és megvártam az időt is , amíg becélozta rendesen...
A lőszerről meg annyit, hogy a Heat lőszer még egyszer sem hozott sebzést... egy halvány ping és ennyi... Bármit is talál el...pedig ennek nem így kéne működnie...
A 303-as átütésű páncéltörő is többet pattan felülről érkezve, mint bármi más a játékban..
Utálom....
Az a baj, nincs már meg a 9-es francia malinovkai tüzérségi visszajátszásom. 28 lövés, 2 találat, 8 darab 0dmg splash, 18 miss. Összesen 600 sebzés.
Valami mínusz több tízezer lett a vége, mert még ki is kaptunk...
Újra van jelszó változtatásért 300 arany akció. Én most változtattam meg először, mert úgy ítéltem meg, hogy az eddigi jelszavam nem elég biztonságos. Nem is számítottam rá, hogy megkapom, mert úgy tudom, ritkán van ilyen akció. Aki elvből ingyen játszik, mint én, annak ez is számít.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor, bodzy, gwr, uuee, dabombgirl
Újra van jelszó változtatásért 300 arany akció. Én most változtattam meg először, mert úgy ítéltem meg, hogy az eddigi jelszavam nem elég biztonságos. Nem is számítottam rá, hogy megkapom, mert úgy tudom, ritkán van ilyen akció. Aki elvből ingyen játszik, mint én, annak ez is számít.
Köszi a tippet, megváltoztattam és működik, meg is adták a 300 aranyat
Én nem kaptam semmit:S
Csak annak jár aki még SOHA nem változtatott jelszót
Tranzakció azonosítót kér.... olyat nem kaptam... csak eltűnt a pénz...
Egyébként 9-es artyval tolom.. az utolsó küldetéssel szenvedek a T 28-ért...
Hello! megoldódott már? Miguel küldött már levelet a WG-s profilon keresztül? (kicsi harang a neved mellett)
Ha pontosan megadtad a telószámod akkor 30 perc és rendezik(küldik a kódot).
Minden telefonon vásárlónak.!
-Sok beszéd és még több zene után ELHADARJA a géphang a kódot . TAGOLÁS NÉLKÜL TEHÁT EGYBEN MONDANAK 16 KARAKTERT ÉS VÁLASZD KI, HA TUDOD. Nem javaslom .
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...