Sziasztok.
Érdeklődnék hogy hol tudom megnézni hogy melyik prém tank mikor lesz elérhető?
Különösebben a Scorpion G érdekelne, van valakinek infója róla?
Szeretném meghívni a játékba egyik barátomat. Az lenne a kérdésem, hogy nincs-e valakinek elfekvőben valamilyen jó kis invite kódja?
Ha van, írjon nekem itt a wotinfón!
Szeretném meghívni a játékba egyik barátomat. Az lenne a kérdésem, hogy nincs-e valakinek elfekvőben valamilyen jó kis invite kódja?
Sziasztok.
Érdeklődnék hogy hol tudom megnézni hogy melyik prém tank mikor lesz elérhető?
Különösebben a Scorpion G érdekelne, van valakinek infója róla?
Várhatóan december 1-vel kezdődik az Adventi naptár, abban valószínűleg lesz Skorpion G is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Wolumen
7 éve 10 hónapja#256865Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Lehet hogy hülyeség, amit írok, vessen meg érte aki akar, de én ezt kihívásnak látom.
Találkozom egy Defenderrel. Kinyírom, vagy nem tudom, ugye ez attól függ.
Utána elgondolkozom rajta, mit kellett volna másképpen csinálnom, hogy én győzhessek.
Nem kétséges számomra, hogy ki tudom nyírni.
Természetesen nem akkor ha VI.-os tankban ülök, de még ilyenkor is van esély.
Ilyenkor segítenék a többi játékosnak, hogy hamarabb legyőzze akivel épp harcol, és együtt koncentrálhassunk a Defire.
Ha többen vagyunk, lehet bármilyen páncélja, töltésideje van, és egyszerre csak egyfelé tud lőni.
Tehát mivel abban a helyzetben tudok nyerni, hogy többen esünk rá, így az elsődleges célom ennek a helyzetnek a megteremtése.
Nyilván csata közben ezt nem lehet ennyire világosan ágondolni, de mindenki számára adott az esély.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...