A Wargaming csapata lehetőséget biztosít egy igen ritka és legendás lowtier tank megszerzésére: a Pz. 38H vagy Mini-maus megszerezhető az alábbi INVITE kóddal: BOOSTERPANINI
Elképzelésed sincs, milyen boldoggá tettél.
Anime?
Még nem láttad, de érik már egy ideje: Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii desu ka? Sukutte Moratte Ii desu ka?
sziasztok
egy ismerősöm játszana
nincs egy meghívó kódja esetleg valakinek?
előre is köszönöm
Ha ugyanitt visszanézzel pár hozzászólással korábbra, akkor ott van egy: BOOSTERPANINI
Pár napja még működött valakinek.
Elötte ne felejtsd el meghívni a te fiókodból, ha szeretnél egy ingyen 8-as tankot.
sziasztok
egy ismerősöm játszana
előre is köszönöm
Ha ugyanitt visszanézzel pár hozzászólással korábbra, akkor ott van egy: BOOSTERPANINI
Elötte ne felejtsd el meghívni a te fiókodból, ha szeretnél egy ingyen 8-as tankot.
Ez hogyan működik?
- Küldök neki meghívót (csak újnak lehet, vagy visszatérőnek is?)
- ő elfogadja, és belép a játékba
- ezután én beírom a fenti kódot
- és megkapom a tankot?
Bocs az elemi kérdésekért, de nem csináltam még ilyet/nem ismerem ezt a folyamatot.
sziasztok
egy ismerősöm játszana
előre is köszönöm
Ez hogyan működik?
- Küldök neki meghívót (csak újnak lehet, vagy visszatérőnek is?)
- ő elfogadja, és belép a játékba
- ezután én beírom a fenti kódot
- és megkapom a tankot?
Bocs az elemi kérdésekért, de nem csináltam még ilyet/nem ismerem ezt a folyamatot.
A részletek itt vannak angolul: worldoftanks.eu...riend/
Először küldened kell egy meghívót, amit itt tehetsz meg: eu.wargaming.ne...n/new/
(visszatérőknek: eu.wargaming.ne...sting/ )
Ha meghívtál egy játékost és ő elér egy megadott szintet (egy darab 10-es tank megléte vagy 1 millió XP elérése veled szakaszban) , akkor kapsz egy T95E2 amerikai 8-as közepes tankot és hozzá legénységet+garázst, amire persze várnod kell.
Ha ő elfogadta a meghívót, akkor a regisztrációs oldalon van egy olyan mező, hogy "invite code", ahova neki kell beírnia egy meghívókódot, ami bármit adhat, a kódtól függően (ez lehet 3-as vagy 5-ös szintű prémium tank + valamennyi arany).
Ha van valakinek olyan ismerőse, aki elkezdené a játékot, az küldjön nyugodtan mailcímet, meghívom. Kap mellé egy Gamestaros invite kódot Pz. S35-tel, garázshellyel, ezer arannyal és három nap prémmel. Mindössze némi szakaszozást kérek cserébe.
Van nekem is 3db invite kódom,amely darabonként egy T2Light Amerikai könnyű tankot, 7napos prémiumot,és 1000 goldot tartalmaz.
Ha valakinek szüksége van rá,írjon.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...