3 db 5x győzelmi szorzó
3 db 200 % legénységi tapasztalat booster - 1 órás
3 db 105 oktánszámú üzemanyag
Köszi, de már elfogyott/lejárt.
Érdekes posztolás után írtam be, nekem még beadta. Nem gondoltam, hogy limites ez is.
Akkor vagy az van, hogy nem értem, hogyan működnek a kódok vagy az, hogy ez egy több napos kód, amit már anno beváltottam. Akkor bocsi a dezinformációért.
Szívatnak ezzel rendesen amióta át álltak az új toborzóira, 20 csata után sokszor 4 pont kínok közt van csak meg, meg mellé még a tank korlát is.Ha most kezdenék el játszani új ként, tapasztalatlanként biztos letörölném az egész játékot a pecsába, mert nem volna idegem végig csinálni.
Szívatnak ezzel rendesen amióta át álltak az új toborzóira, 20 csata után sokszor 4 pont kínok közt van csak meg, meg mellé még a tank korlát is.Ha most kezdenék el játszani új ként, tapasztalatlanként biztos letörölném az egész játékot a pecsába, mert nem volna idegem végig csinálni.
Egy valóban új játékos nem azért kezd el játszani, hogy gyorsan kigrindeljen egy tier 6-7-es tankot. Ő csak játszik és ismerkedik a játékkal. Ha le is törli, biztosan nem emiatt.
Azt viszont jó látni, ha a WG eléri a célját és a sok, toborzóiban magának tankot kihúzó seal club-ernek elmegy a kedve ettől.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor
Én ha kínkeservesen is de végig fogom csinálni mert az 58 évemben még eddig nem hogy a játékban a valós életben se adtam fel a célkitűzéseimet ilyen nevelést vert belém anno apám.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszifuszi
Szia!
Lehet hogy rossz tankkal tolod nem? Vagy nem csak kikapcsolódás gyanánt, hanem munkának nézed. Ugy nagyon rossza a hatásfok:)
És szerintem nem kell azért 20 csata 4 ponthoz. 20 csata inkább 60+ pont.
850-1200 HP-ja van egy 7 tanknak (arty kivétel) és az ágyúkat figyelembe véve kb 4-8 lövés egy csatában.
Igen, a régi rendszerben egyszerübb volt, de sokkal unalmasabb.
Nekem tetszik hogy lehet újra kampány küldiket csinálni.
A bentlevö tankok közül szerintem semelyik nem éri meg a szenvedést.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...