Kicsit elkéstélSlandyke[CS0NT] parancsnok már összeállította az újoncokból álló csapatukat.Ne aggódj, bármikor találhatsz egy másik parancsnokot vagy játszhatsz a World of Tanks-szel az Ajánló program bónuszai nélkül is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke
Kicsit elkéstélSlandyke[CS0NT] parancsnok már összeállította az újoncokból álló csapatukat.Ne aggódj, bármikor találhatsz egy másik parancsnokot vagy játszhatsz a World of Tanks-szel az Ajánló program bónuszai nélkül is.
Az egyik áldozat én Sanya_es_Sanya_64 voltam.Igaz a végén már nagyon szenvedős volt, már kezdtem bánni hogy bele fogtam.
Ha mótvá elnézést. Kaptam mailt az AMD-től, az www.amdrewards.com/ oldalon lehet bónuszkódot kérni, amit értelem szerűen a Wargaming oldalán, a kód beváltása menüpont alatt lehet aktiválni. Új, és régi játékosoknak is elérhető. Ha nem működik, mosom kezeimet.
A kód M54 Renegade-ot ad 15 napra, a tankhoz tartozó 5 küldetéssel, ami 5X XP-t ad. aztán 5 boost 200 % szabad tapasztalat, plusz 300000 kredit.
ASIAN szerveren játszik valaki?
ha igen most akarok oda átmenni, a kevesebb nyomorék siemka reményében.
ha szeretnél referal programot ASIAN szerveren, írj rám és egyeztetünk.
csak aktiv játékos érdekel!
Tisztelettel: Von
2 éve 5 hónapja#307296Írta: a5b4b5c18663a2a3ba5c9fa52dfa40fb
Megválaszolva: a5b4b5c18663a2a3ba5c9fa52dfa40fb
Sziasztok!
Ha esetleg van köztetek új vagy visszatérő játékos,aki még nem vett részt a toborzó programban az itt velem worldoftanks.eu...a3b145 megteheti ha van kedve.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...