10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja#81998Írta: kiskukac15
Megválaszolva: kiskukac15
Három oldalra visszamenőleg olvastam a hsz-eket, a felénél elveszitettem a fonalat.
Aki ebbe belemászik jó játékot neki, csak az értelmét nem látom
Csak a wg faszsága hogy minnél többen játtszanak
Három oldalra visszamenőleg olvastam a hsz-eket, a felénél elveszitettem a fonalat.
A lényeg, ha meghívsz 2 embert és össze szednek 1 millió XP 2 en összesen, akkor kapsz egy Prémium tankot.
Természetesen az a célja a WG-nek hogy többen játszanak, ezen mi a fura? Attól hogy jól megy a szekér, nem kéne már csalogassák az embereket?
Ha jól megy a szekér menjen még jobban!!!
Ez ilyen.
A lényeg, ha meghívsz 2 embert és össze szednek 1 millió XP 2 en összesen, akkor kapsz egy Prémium tankot.
Természetesen az a célja a WG-nek hogy többen játszanak, ezen mi a fura? Attól hogy jól megy a szekér, nem kéne már csalogassák az embereket?
Ez ilyen.
Az üzleti oldalát értem, de ez a játék szinvonalának a rovására fog menni.(ami már amugy is lefele megy)
Ez ilyen.
Az üzleti oldalát értem, de ez a játék szinvonalának a rovására fog menni.(ami már amugy is lefele megy)
Nekem most is olyannak tűnik mint 3 éve, már 2011 kezdtem játszani.
Szerintem nagyon sokat fejlődött és rengeteg jó dolog került bele, én nem látok semmi színvonalbeli esést.
Mondjuk ezt nem nagyon értheti az aki csak pár hónapja vagy talán 1 éve játszok még csak.
Knap, Tivadar: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. jöhet az invite. Küldjétek a mail címeket:D Ha leszek, húzzuk és vegyetek fel a barát listára, illetve a Jackal_hun-t is (TT tudom hogy neked már fent van:D)
Egyáltalán nem vitázni akarok, de miben fejlődött?
HD tankok? lepkék? pipacsok? egymást lövöldöző repülők? legénységi nevek?
A játszhatóságra mit fejlesztettek?
A gyáróriásokban szó volt a wargamingról, az eggyik fejlesztő programozó csaj nagy büszkén mondja, hogy milyen szépek a pipacsok... A PIPACSOK... ez felejthetetlen.
Sziasztok!
Szükségem lenne egy invite kódra.
Ha pénzes, akkor fizetnék is érte. (paypal, otp direct)
De még ma kéne. Sorry.
fsb1000_kukac_freemail.hu
Amennyiben recruit invite kell, akkor ment, ha nem ne fogadd el:D
Másod acc-ra kell, amivel t10-et kihúzgálok,
Mlg nem tudom melyik ágat viszem végig.
.
Ha nem erre a célra küldted akkor megy vissza.
.
Szerk: Közben megérkezett: Ezt nem fogadom el, bocs. Magam alá reggelek.
Sziasztok!
Szükségem lenne egy invite kódra.
Ha pénzes, akkor fizetnék is érte. (paypal, otp direct)
De még ma kéne. Sorry.
fsb1000_kukac_freemail.hu
Amennyiben recruit invite kell, akkor ment, ha nem ne fogadd el:D
Másod acc-ra kell, amivel t10-et kihúzgálok,
Mlg nem tudom melyik ágat viszem végig.
.
Ha nem erre a célra küldted akkor megy vissza.
.
Szerk: Közben megérkezett: Ezt nem fogadom el, bocs. Magam alá reggelek.
Erre küldtem, de ha nem fogadod el, úgy is jó, küld vissza.
Knap, Tivadar: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. jöhet az invite. Küldjétek a mail címeket:D Ha leszek, húzzuk és vegyetek fel a barát listára, illetve a Jackal_hun-t is (TT tudom hogy neked már fent van:D)
Nem kellene eldönteni ki hív meg kit? Mert lehet valakinek 2 recruitja lesz, másnak 1 sem hm? Vagy valamit nem értek?
Jackal, Knap - ide jöhet: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nem kellene eldönteni ki hív meg kit? Mert lehet valakinek 2 recruitja lesz, másnak 1 sem hm? Vagy valamit nem értek?
Jackal, Knap - ide jöhet: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
SZia, ment, este toljuk. 1-et mindenkinek meg kell hívnia:D A lényeg az, hogy a fő accountod mellé az én kis accountom és Knap kis accountja jön, így ketten termelünk neked. Te most hívd meg az én kis accountomat, hogy tudjak termelni.
Jelenleg a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. nekem fog termelni, neked a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. termel (ha meghívod) :D
SZia, ment, este toljuk. 1-et mindenkinek meg kell hívnia:D A lényeg az, hogy a fő accountod mellé az én kis accountom és Knap kis accountja jön, így ketten termelünk neked. Te most hívd meg az én kis accountomat, hogy tudjak termelni.
Jelenleg a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. nekem fog termelni, neked a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. termel (ha meghívod) :D
A kis acc. lehet mindkét fő acc. recruitja egyszerre? Mindkettőnek termelni fog?
Valamilyen járművet tenni is kellen rá, miben gondolkoztok? IS-6 nem tűnik rossznak, vagy FCM? Esteleg E-25 v. SU-122-44?
A kis acc. lehet mindkét fő acc. recruitja egyszerre? Mindkettőnek termelni fog?
Valamilyen járművet tenni is kellen rá, miben gondolkoztok? IS-6 nem tűnik rossznak, vagy FCM? Esteleg E-25 v. SU-122-44?
Nem tudom, ki kell próbálni, el tud e fogadni valaki kis accal két meghívót. Én tennék rá, döntsétek el mit (szerintem korlátozott MM-ű legyen, FCM vagy E 25 vagy elvegyítjük IS6+FCM+112 vagy ami tetszik:D)
10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja#82110Írta: Knap
Megválaszolva: Knap
Ezt ink beszeljuk meg ts-en.
Premium tankokban nem vagyok biztos, meg a nagy acc on is csak gondolkozok hogy megengedhetem-e az FCM et. xD
Amugy ezt valamikor decemberre kene idoziteni vagy egy hetvegen elkezdeni, meg ha kiderul hogy hogy egy embernek 2 kis acc ot kell csinalni akkor elegflge pocsekolas lenne kifizetni meg 2 db T7 premium tankot, meg ugye ehez a prem acc, es igy mar nem erne meg... A vegen mar ott tartasz hogy ra koltottel 10k goldot az egeszre.
Na, de majd este megadom ZWACK ts es feljottok megbeszeljuk. Megse irhatom csak ugy ki ide, marmint a TS adatokat.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...