Erről a sárga lapos dologról egy South Park klasszikus jutott eszembe:
" Hé te szépnőőőő, nemigazánszeretjükittatefajtádat errefelé" 
Jackal, én sem jó szívből teszem, mert bírom Dozer-t.
De Jacktor kimondott kérése, hogy nem adhatunk teret a Náci, antiszemita, vagy egyéb más szélsőséges megnyilvánulásoknak.
Hogy ezekben a témákban én mit gondolok, az megint más kérdés.
De kerülöm, mint macska a forró bádogtetőt.
Javasolom a többieknek is.
Egészen megszeretem azt az oldalt, nem lenne jó, ha a Moszad vagy más szétcseszné.
üdv:
Zoli
Én lemaradtam az égészről, nem mintha zsidózni akarnék, mert reggeli kávé előtt sosem szoktam. Mindenesetre azért érdekes, hogy a fórumon a magyarságot, a hagyományainkat és mindent ami ezzel kapcsolatos, azt lehet köpködni, de aki a kiválasztott népről ír vagy csak utal rájuk azt egyből seggbe rúgják. Nem várok én egyenlő bánásmódot, mert manapság ez nem az a világ, de legalább úgy lehetne tenni, mintha. Szegény Turul Harcost oldalakon keresztül támadták csak a névválasztása miatt, kapott hideget meleget, hogy itt "magyarkodik", meglepő módon az senkit, de főleg a moderátorokat nem zavarta. A másik majom a magyar címert ócsárolta, az is szó nélkül maradt, mert itt azt is lehet. De ne adja Isten, hogy leírjam esetleg, hogy "köcsög zsidók", mert akkor már az oldalt féltjük a moszadtól.
"Ha tudni akarod ki uralkodik feletted, elég kiderítened, hogy ki az, akit nem szabad bírálnod.."
Voltaire
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...