Én is kaphatnék?Ha van még megköszönném. e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Előre is köszönöm
Ha valakinek maradt volna küldhetne nekem. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címemre.
nagyon köszönöm előre is.
Szevasztok! Ha van valakinek egy fölösleges kód és elküldené nekem nagyon megköszönném! Előre is köszi! Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nekem is jöhet invite kód minden mennyiségben! Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nekem is jöhet a kód! Hasznát venném úgy érzem Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
ha még maradt akkor kérhetnék én is egyet?
Köszönöm. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
nem tudom mennyi van még nekik belőle, de én is kihasználtam ezt az akciót, és nem bántam meg főleg a kis "mini Maus" miatt(Pz.38H 735(F) )
Ja és mondjátok meg az eladónak, hogy nektek csak a kupon kell, és akkor egy olcsóbb makettot fog remélhetőleg felajánlani. (ugyanis csak kupont nem adnak, mindenképp kell venni egy makettot)
Érdeklődjetek a cégnél.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: jozsuar98
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja#8907Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Jó. De írjàtok már oda hogy az eddig kunyerált invite kod arról szól hogy új accountot kell érte regelni. Mert biztos vagyok benne hogy sokan nem tudnák. A több ezer csatások pedig nem hiszem h 5 nap premert ezt ig3nyelnék. Csak hogy tiszta legyen. A makett világos az meglévő acc-ra ad dolgokat és makett mellé adják .
annyiban egészíteném ki a leírtakat,hogy az egy db.,már meglévő acc.-nál felhasználható kód mellett a makettvilágos tartalmaz három db. invite -kódot új acc.létrehozására. Én is így regeltem a másik accountot.
annyiban egészíteném ki a leírtakat,hogy az egy db.,már meglévő acc.-nál felhasználható kód mellett a makettvilágos tartalmaz három db. invite -kódot új acc.létrehozására. Én is így regeltem a másik accountot.
MIII??? Másik acc??? Nem ellentétes ez az EULA-val?
Úgy tudom nem ellentétes, amire a Wargaming "harap" az az, ha pénzért akarod eladni.
Mármint az accod.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...