Sziasztok, jöhetne nekem is egy. Köszi. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Én is örülnék egynek,ide küldjétek: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szia! Én is kérném ha szabad! Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Köszi
Aztteca bocs hogy nem írtam de melózni voltam,az e-mail címem Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Köszön sajnos nem figyeltem,nem olvastam rendesen végig az írásodat és nem vettem figyelembe hogy ez inv.kód,nem használtam fel új acc-hoz,szeretném ha átadnád valakinek.Nekem meglévő acc-hoz kellene kód,sajna aranyhoz nem tudok másképp jutni hála a drága jó banknak aminél számlát nyitottam
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...